Élő közvetítések
Még még még ennyi nem elég
)

Zsandarova Olga
Bína kapus (vicc) 
Szép volt, nagy labdát kaputt amit remekül fejezett be.
Most már le is lehet cserélni Init és Xavit

Szép volt, nagy labdát kaputt amit remekül fejezett be.
Most már le is lehet cserélni Init és Xavit

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szép gól volt!
Xavi eddig amúgy is megint tanár volt, emgkoronázta egy tökéletes passzal!
Innen aztán pláne nem kell "megszakadni"!Szép volt Messi
Xavi eddig amúgy is megint tanár volt, emgkoronázta egy tökéletes passzal!
Innen aztán pláne nem kell "megszakadni"!Szép volt Messi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.03.07. 21:12:34-kor.

nah... Messi!
elsőnek úgy tűnt,h megfogja Leno.
elsőnek úgy tűnt,h megfogja Leno.
-
- Director del Fútbol
LEO

Apoel vezett 1-0-ra 

Zsandarova Olga
- Subinho
- Director del Fútbol
tökéletes csapat a Lever a Barca számára, nem tömörülnek be a 16 elé, nem favágók, a Barca tudja játszani a rövidpasszos játékát. A Lever nem rossz csapat, nagyon jó kis formába hozó meccs lehet ez!!! 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Első negyed óra teljesen jó volt!Okosan türelmesen tartjuk a labdát, s mellette veszélyesek is vagyunk az ellenfél kapujára!Így tovább, eddig nagyon szép!

Remélem én is , hogy a stihlt otthon hagytákMessiFan írta:Hajrá hajrá. Remélem nem lesz favágás és mindenki épen megy haza.
Vamos! Jó szurkolást!

--amúgy igy megemlítésképpen a "vamos" szó nem jó .... Katalánul a gyerünk az az "anem" szó

Zsandarova Olga
Magyar zászló a jobboldali térfél fenti szögletzázsójánál.
Anyám Alves mit csinál 

"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
-
- Director del Fútbol
HAJRÁ! Szolgáljuk ki a közönséget! 

sima győzelmet várok.
Hajrá!
Hajrá!
Hajrá hajrá. Remélem nem lesz favágás és mindenki épen megy haza.
Vamos! Jó szurkolást!
Vamos! Jó szurkolást!
- bottlikakos
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
szegény németek egy Messi mezért utaznak 2000 km-t....

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
FORCAAAAAAA!!!!
Remélem mutatunk vmi olyat,amit csak mi tudunk. (és itt nem arra gondolok,h 2-0 után totálisan visszaveszünk és x-re adjuk
)
Remélem mutatunk vmi olyat,amit csak mi tudunk. (és itt nem arra gondolok,h 2-0 után totálisan visszaveszünk és x-re adjuk

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Stalkyard írta:Tudod mit? Ez előtt a meccs előtt még egyet is értettem volna veled.mekkora írta:Nem a nyelvtani tartalomra értem, hanem a szellemi. Sztem fölösleges bírózni és összeesküvés elméleteket gyártani hogy a Madrid meg ez meg az. Ez ugyanolyan mint amikor ránk UNICEFEZNEK. Érted, lehet mondogatni, de parasztság, hülyeség és értelmetlen.
Dettó...
Katalán a szív, kék a lélek, Barcelona fan maradok amíg élek!
"Igaz, hogy nem kaptam még senkitől ekkora vereséget, de nem kell annyira meglepődni ezen, ez egy egyértelmű vereség volt. Úgy léptünk pályára, hogy nem volt esélyünk a győzelemre” Mourinho. Barca-Real 5:0
"Igaz, hogy nem kaptam még senkitől ekkora vereséget, de nem kell annyira meglepődni ezen, ez egy egyértelmű vereség volt. Úgy léptünk pályára, hogy nem volt esélyünk a győzelemre” Mourinho. Barca-Real 5:0
Alonso bácsi is tapsolt a végén 

Mekkora! Ha nem érted és kötözködsz akkor sajnállak!
Egy idézet mástól!
Mekkora gól te atyaisten!!! Le..phat az egész spanyol szövetség, bíróstul, madridostul!
Egy idézet mástól!
Mekkora gól te atyaisten!!! Le..phat az egész spanyol szövetség, bíróstul, madridostul!
-
- Director del Fútbol
10 emberrel is behúztuk. GRAT!
Tudod mit? Ez előtt a meccs előtt még egyet is értettem volna veled.mekkora írta:Nem a nyelvtani tartalomra értem, hanem a szellemi. Sztem fölösleges bírózni és összeesküvés elméleteket gyártani hogy a Madrid meg ez meg az. Ez ugyanolyan mint amikor ránk UNICEFEZNEK. Érted, lehet mondogatni, de parasztság, hülyeség és értelmetlen.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"