Na akkor ma már átjön a csere!Stuckey így utoljára berakott 34-et

10-5 az állás, ez a pünkösdi királyság eddig tartott, ma Game nálad teljes arzenál nálam ha jól számolom 9 ember!

Biyombo szép pick volt

10 pont 15 pattanó 7 blokk amolyan Ibaka-s este

West 24 pontja se rossz!
Nálam Boboá remekelt meg Geroge Hill
Lenne egy javaslatom

Március 15ig van csere lehetőség itt fantasyban ez 22!Úgy gondolom, hogy az egyenlőség kedvéért megtehetnénk azt, hogy átírjuk 19-re!És minden csere ami azon időszakban történik (15től-18-a 23:59, hogy 19én még lehessen vétózni) az Hétfőn 19én este kerül acceptálásra, s akkor nicnsen abszolút probléma, teljesen új hét nem megy a "sírás", hogy valakinek több vagy kevesebb játékosa játszik!Főleg, hogy az az alapszakasz vége már, s valószínű lesznek szoros csaták az 5-8ig helyig

Idén még nélkülem

Ez tényleg javaslat, főleg, hogy valószínűleg itt fantasyban is lesz pár csere, ez Slithernek is könnyebb lenne, csak egyszerre rá kellene nyomni, hogy accept, s mindenki úgy számolhat hétfőtől van nálam!
Illetve ezt majd jövőre bevezethetnénk, hogy bármilyen csere van adott héten az következő hétfőn lép életbe!
Szerintem így egyenlő feltételeket lehetne biztosítani!Akinek ellenvetése van, jelezze
Amúgy kár hogy nincs esetleg "alsóházi PO"

9-16ig helyig, legalább nem "unatkoznánk" amíg a nagyok még versengenek!És Game-el megint összecsaphatnánk