Nah hát el sem hiszem, hogy tegnap éjszaka sikerült megegyeznünk Bob. Esküszöm hallod nekem az agyamra ment. Ezzel álmodtam, és 2x fel is ébredtem az éjszaka, hogy akkor most kit adjak kiért. Nem vicc!
De kedves Fantasy közösség, örömmel jelenthetem be,
MEGEGYEZTÜNK
Nem gondoltam volna, hogy ez a nap is eljön...
Egyébként Bob megnyugodhatsz! Nekem is picit vegyesek az érzéseim. Ami biztos, hogy ezentúl asistban esélytelen lezsek. Így lesznek az elsőkből utolsók.
Gayt nagyon szerettem volna, remélem hozza azért a 20körüli pontokat. DeRozantól félek picit. Van, hogy szór 25 pontot, van, hogy 2-t...
Ráadásul mind a 2 gyerek inkább támadásban jó, pattanóban és asistben gyengus. Stuckey is picit zságbamacska, de remélem hozza a mostanit.
Ayont meg nagyon nem szívesen. Hatalmas eredményeket nem várok tőle. Fari jobb lett volna, főleg ahogy elnézem a tegnapi eredményeit...
Na és akkor a távozókról picit.
A hőn áhított Nelsonodat annyira nem sajnálom. Bár látom benne a fantáziát én is mostanában. Remélem meg fogja érni neked érte ez a sok "szenvedés"...
Lint nagyon-nagyon sajnálom. Őt bele fogják hajszolni a jó teljesítményba. Belet nem fog minden meccsen 30+ pontot dobni, de szinte biztos vagyok benne, hogy dupla duplás lesz végig.
Evanstól te nagyon tartottál. Nézd, én amióta nálam van, egyszer sem csalódtam benne. Tegnap is szórt 27pontot 5 pattanóval és 4 asistal. Nem lesz vele bajod, hidd el nekem.
Collison viszonylag keveset játszott nálam, így nagyon nem tudok róla nyilatkozni. Stabil, ügyes srác az biztos...
Összegezve: Most mind a 2en imádkozhatunk, hogy jól döntöttőnk.

De az biztos, hogy ha összejön egy ksi személyes meeting akár kosarazás keretében, egy sört mindenképpen meg kell, hogy igyunk. Szerintem a fantasy történetében még nem volt ilyen hosszó alkudozás...
Szetintem az oldal karbantartói is érdeklődve kisérték figyelemmel...

Még az is lehet, hogy fogadásokat is kötöttek...
Mind1, minden jó, ha a vége jó. Csak érje meg tényleg mind a kettőnknek...
FONTOS

Kérlek Slither a cserét holnap aktivizáld. Ha ma megy végbe én nagyon sokat buknék, mert ma 3 játékosom is játszik és így nem lenne fair. Legyenek a mai a meccsek a búcsúmeccsei a srácoknak. DE amúgy is ha ma hajnalban lett a megeggyezés akkor leghamarabb holnap hajnalban kell, hogy végbemenjen...
Köszi és PEACE!
Egy igazi szappanoperának lett ma vége... De még az is lehet, hogy folytatása következik...
Szerk: Bocsánat a sok elgépelésért, de nagyon [auto_cenzúra] a céges laptopom billentyűzete... SRY!