Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban
-
- aka Game90
Nálam is megjelent a népbetegség... Ezt a piros aláhúzást nem lehet valahol kikapcsolni? Firefox 11-gyel nyomom, aztán eléggé zavaró.
Köszi a válaszokat!
Köszi a válaszokat!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- miihii
- KHAL
A srácok már válaszoltak,de h később ne kelljen kérdezned már,kiegészítem,h a Tartalomjegyzék oldal alján vannak ilyen adatokdavi10 írta:Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de eszembe jutott, hogy jó lenne tudni, hogy hányan vagyunk a fórumon.
Nem lehet tudni, hogy hány regisztrált felhasználója van az oldalnak?
Lehet kiírja valahol, csak nem találtam meg.
kösz

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Jelenleg összesen 753354 hozzászólás olvasható.davi10 írta:Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de eszembe jutott, hogy jó lenne tudni, hogy hányan vagyunk a fórumon.
kösz
Összesen 18944 regisztrált felhasználónk van.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Erről jut eszembe... Az új fórum projekttel mi van? 
szerk: Összesen 18944 regisztrált felhasználónk van.

szerk: Összesen 18944 regisztrált felhasználónk van.
- davi10
- Llegenda del Barça
Sziasztok!
kösz
kösz

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- Deus
- Boixos Nois
Kérem színesítsék ki Pavel hozzászólását, mert szpójlerezett sárga szín nélkül...
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic ... 933#797086
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic ... 933#797086

kicsit félreértetted. nekem attól nem jobb,ha bezárják vagy szelektálnak. én csak megkérdeztem,hogy másokat is zavar-e és egyáltalán nem önös érdekből,hisz ha nem tetszik,akkor nem használom.ozsimiki írta:...
továbbá nem kívánok én se realost,se barcást hibáztatni. mindkét oldal tudja hozni a normális és a fogyatékos szintet is,csak mivel most a realnak sok rossz szava nem lehet,így nehéz őket egyenlően felelőssé tenni azért,ami ott megy.(utalnék itt arra,hogy amivel nincs bajod,abba nem kötsz bele) tudom,kicsit ellentmondásos,de nem vagyok képes megfogalmazni érthetően
elképzelhető,hogy azért tűnik gázabbnak,mert eddig sokszor inkább a barcásokkal értettem egyet,most meg inkább egyik oldallal sem,ennek következtében nem találok olyan érveket,amelyekkel azonosulni tudnék,de olyan kitalációkat(?) rendszeresen,amitől a fanszőröm tépem. tán könnyebb volt beszélgetni úgy,hogy a kisebbség volt a kötekedő és változatos volt a téma.
hangsúlyozom,ez a saját véleményem és én tudok tenni azért,hogy nekem ne legyen ez baj.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nézzük újból akkor:
ha átlépnek egy határt (elnök gyilkolászás) az nincs rendben, ha hülyeségeken lovagolnak az sincs rendben, CSUPÁN azt írtam, hogy attól,h most több Barcás köt bele dologba,mint madridista, nem lett gázabb az a topik,mint volt már évek óta. Mert Te kb erre utaltál, holott Te is tudod pontosan,hogy ott értelmesen diskurálni kb sose lehetett, hosszú távon biztos nem. Pedig szépen dolgoztunk a mezőnyön... elhiheted.
Az nem tetszett a hszedben, hogy úgy jött le NEKEM,hogy most ráhozod a topik szintjét a Barcásokra, pedig évek óta ilyen volt az a topik, és legalább akkora mértékben a madridisták miatt.
Volt amúgy már többször csukva a topik, idén is, igaz csak 1-2 napig. Majd kikérem pár moderátor véleményét is, mert jómagam ritkán járok oda, bár a napokban írtam én is pár elriasztó hszt (
), hogy látnak e jelentős változást...
ha igen, akkor megnézhetjük a bezárását, de az azt is jelenti,hogy az itt lévő madridisták kb sehol sem tudnak majd vitázni. Mert azért vita szinten az a topik kicsit szellősebbre lett szabva, mint ha egy csak Barcás topikban kezdene hőzöngeni egy-egy madridista, egy-egy Barcás véleményén.
u.i.: szóval a hülyeség nincs rendben, de van pár topik,ahol kb lehetetlen megakadályozni: barca vs real, barca igazolások.
ha átlépnek egy határt (elnök gyilkolászás) az nincs rendben, ha hülyeségeken lovagolnak az sincs rendben, CSUPÁN azt írtam, hogy attól,h most több Barcás köt bele dologba,mint madridista, nem lett gázabb az a topik,mint volt már évek óta. Mert Te kb erre utaltál, holott Te is tudod pontosan,hogy ott értelmesen diskurálni kb sose lehetett, hosszú távon biztos nem. Pedig szépen dolgoztunk a mezőnyön... elhiheted.
Az nem tetszett a hszedben, hogy úgy jött le NEKEM,hogy most ráhozod a topik szintjét a Barcásokra, pedig évek óta ilyen volt az a topik, és legalább akkora mértékben a madridisták miatt.
Volt amúgy már többször csukva a topik, idén is, igaz csak 1-2 napig. Majd kikérem pár moderátor véleményét is, mert jómagam ritkán járok oda, bár a napokban írtam én is pár elriasztó hszt (

ha igen, akkor megnézhetjük a bezárását, de az azt is jelenti,hogy az itt lévő madridisták kb sehol sem tudnak majd vitázni. Mert azért vita szinten az a topik kicsit szellősebbre lett szabva, mint ha egy csak Barcás topikban kezdene hőzöngeni egy-egy madridista, egy-egy Barcás véleményén.
u.i.: szóval a hülyeség nincs rendben, de van pár topik,ahol kb lehetetlen megakadályozni: barca vs real, barca igazolások.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
természetesen tiszteletben tartom a véleményt,én csak felvetettem,hogy ez normális-e.ozsimiki írta:ezzel úgy érzem,hogy attól, h most mi kötünk bele dolgokba, még nem lesz nevetségesebb a topik, mint volt az elmúlt 3 évben volt.
Azért jóval kevesebb NEM TÉNYEKEN alapuló hszek mennek most a többségtől(legyen az általad írt 80%) mint az ellenkezője. Ha valamit igazságtalannak érzünk, éreznek, leírják. egymás anyázása felesleges, az tiltva is lesz. De ha tényeket írunk le akár 20adjára is, az nem fog elriasztani senkit sem. Max ha olyan vita lesz belőle, ami már nem tényeken alapszik.
Aki meg egy köztudottan szélsőségesebb topik alapján ítéli meg az oldalt, annak úgy kell. (de ez nem staff vélemény, csak privát).
ha már privát vélemény,akkor az elnök gyilkolászása nem biztos,hogy a kultúrált megfogalmazásba és indoklásba belefér(gyakorlatilag bármit felhozhattam volna az utóbbi időkből),de legyen. viszont ami tény,normálisan beszélgetni MÁR nem lehet. igazad van,aki abból megítéli az oldalt az hülye,de ez megy a híreknél,de még gyakran a barcás topikokban is,ami szemet szúró lehet.
nem volt semmiféle célom ezzel a kérdéssel,csak választ reméltem arra,hogy ez vajon rendbe van-e. választ kaptam: igen,rendben.
a választ köszönöm azért
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ezzel úgy érzem,hogy attól, h most mi kötünk bele dolgokba, még nem lesz nevetségesebb a topik, mint volt az elmúlt 3 évben volt.
Azért jóval kevesebb NEM TÉNYEKEN alapuló hszek mennek most a többségtől(legyen az általad írt 80%) mint az ellenkezője. Ha valamit igazságtalannak érzünk, éreznek, leírják. egymás anyázása felesleges, az tiltva is lesz. De ha tényeket írunk le akár 20adjára is, az nem fog elriasztani senkit sem. Max ha olyan vita lesz belőle, ami már nem tényeken alapszik.
Aki meg egy köztudottan szélsőségesebb topik alapján ítéli meg az oldalt, annak úgy kell. (de ez nem staff vélemény, csak privát).

és ezzel úgy érzed,hogy megcáfoltad az állításom,miszerint a színvonal csökkent?ozsimiki írta: Aha, azért finoman csak a Barcásokra hárítottál mindent.
Gondolom tavaly, azelőtt,vagy amikor egyszerűen csak a csúcson volt a BARCA,akkor az idetévedő madridisták mind mind az értelem csúcsát mászták meg, nem gyártottak (edzőjükkel egyetemben) összeesküvés elméleteket, növelték a topik színvonalát, és a többi. Amikor most a Barcások jönnek hasonlóval, már elriasztja a népet a topik.
Nem azt írom, hogy az értelem magasiskolája ami ott megy, viszont az utolsó mondatod nevetséges. Illetve amikor fordítva volt, vhogy nem írtál az észrevételek topikba észrevételt. Ne hogy már úgy állítsuk be,hogy csak a Barcások viszik le a szintet ezen dolgokkal. (továbbra is utolsó soraid...) mert évekig pont a Ti szurkolóitok csináltak hasonlót, csak akkor még viccesebb volt, mert közben a pályán közük nem volt általában a meccsekhez a Barca ellen.
nem érdekel,hogy a madridisták mit írnak,mert ők vannak/voltak(?) kisebbségben,így kb 5 embert ki lehet tiltani,ha nem tetszik,de egy barca oldalon nem tilthatod ki a 80%-ot. az utolsó mondatom vicc? lehet,de nem igaz? szerintem nagyon is helytálló. eddig is ez volt,csak nem fájt,mert a barca volt az első. eddig is ez volt,a realosok hőzöngtek,most is ez van,csak most a real az első,így nekik nem fáj. de ez már abszolút nem ide tartozik,én csak azért írtam,mert most nem az 5% lóg ki,hanem a 80,már ha az kilógás...
de természetesen ha nektek nem baj,akkor nekem sem,hisz én csak vendég vagyok. csak felvetettem,mert már többektől olvastam,de mint mondtam,a ti oldalatok,azt csináltok vele,amit akartok és ha ez az irány ma az általánosan elfogadott,akkor fejet hajtok
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Aha, azért finoman csak a Barcásokra hárítottál mindent.daffy írta:nem magam miatt kérdeztem,mert ha zavar,akkor vagy nem szólok hozzá(amit a focis témákban egy ideje követek is) vagy nem olvasom. ezt csak szimplán az oldal miatt kérdeztem,mert eléggé taszító az a részleg és a dolgok jelen állása szerint ott változás nem lesz egészen addig,amíg a barca meg nem nyeri a bl-t vagy ha nem nyeri,akkor még jó egy éviglui1698 írta:Csak jó tanács, hogy ne olvasd.Bezárásnak szvsz értelme nem lenne, mert akkor menne a vita más topicokban, gyomlálást meg nem nagyon győzik a főnökök.
Én már, ha be is nézek, csak nagyon szelektálva olvasok el 1-1 hsz-t, de még akkor is van amikor meglepődök, hogy mi megy ott.
Gondolom tavaly, azelőtt,vagy amikor egyszerűen csak a csúcson volt a BARCA,akkor az idetévedő madridisták mind mind az értelem csúcsát mászták meg, nem gyártottak (edzőjükkel egyetemben) összeesküvés elméleteket, növelték a topik színvonalát, és a többi. Amikor most a Barcások jönnek hasonlóval, már elriasztja a népet a topik.
Nem azt írom, hogy az értelem magasiskolája ami ott megy, viszont az utolsó mondatod nevetséges. Illetve amikor fordítva volt, vhogy nem írtál az észrevételek topikba észrevételt. Ne hogy már úgy állítsuk be,hogy csak a Barcások viszik le a szintet ezen dolgokkal. (továbbra is utolsó soraid...) mert évekig pont a Ti szurkolóitok csináltak hasonlót, csak akkor még viccesebb volt, mert közben a pályán közük nem volt általában a meccsekhez a Barca ellen.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Teljes mértékben egyet értek veled, főleg a színvonal megítéléseben!daffy írta:nem érzi még valaki,hogy a barca vs real topik igen jelentősen rontja az oldal színvonalát és megítélését. ami ott megy,arra a magyar nyelvben nincs szalonképes kifejezés. az elméletek már-már vetekszenek a világvége jóslatokkal,lassan az is előjön,hogy a maják is a real miatt haltak ki. olyan szintű egyszerűséget lassan a hírekhez kommentelők sem engednek meg(bár még ott is olvasni csodákat). ezt nem azért kérdezem,mert nekem nem tetszik(akkor nem olvasom),de egy idetévedőt elriaszthat
Minősíthetetlen hsz-k tömkelege van jelen!A folyamatos gyűlölködés, mindenféle elmélet gyártás!Ez Barca szurkolóként mondom, hogy érthetetlen, s siralmas, hogy ide jutottunk, már én is próbáltam ennek hangot adni, de felesleges!Ez a trendi ami most megy....

nem magam miatt kérdeztem,mert ha zavar,akkor vagy nem szólok hozzá(amit a focis témákban egy ideje követek is) vagy nem olvasom. ezt csak szimplán az oldal miatt kérdeztem,mert eléggé taszító az a részleg és a dolgok jelen állása szerint ott változás nem lesz egészen addig,amíg a barca meg nem nyeri a bl-t vagy ha nem nyeri,akkor még jó egy éviglui1698 írta:Csak jó tanács, hogy ne olvasd.Bezárásnak szvsz értelme nem lenne, mert akkor menne a vita más topicokban, gyomlálást meg nem nagyon győzik a főnökök.
Én már, ha be is nézek, csak nagyon szelektálva olvasok el 1-1 hsz-t, de még akkor is van amikor meglepődök, hogy mi megy ott.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Csak jó tanács, hogy ne olvasd.daffy írta:nem érzi még valaki,hogy a barca vs real topik igen jelentősen rontja az oldal színvonalát és megítélését. ami ott megy,arra a magyar nyelvben nincs szalonképes kifejezés. az elméletek már-már vetekszenek a világvége jóslatokkal,lassan az is előjön,hogy a maják is a real miatt haltak ki. olyan szintű egyszerűséget lassan a hírekhez kommentelők sem engednek meg(bár még ott is olvasni csodákat). ezt nem azért kérdezem,mert nekem nem tetszik(akkor nem olvasom),de egy idetévedőt elriaszthat

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
nem érzi még valaki,hogy a barca vs real topik igen jelentősen rontja az oldal színvonalát és megítélését. ami ott megy,arra a magyar nyelvben nincs szalonképes kifejezés. az elméletek már-már vetekszenek a világvége jóslatokkal,lassan az is előjön,hogy a maják is a real miatt haltak ki. olyan szintű egyszerűséget lassan a hírekhez kommentelők sem engednek meg(bár még ott is olvasni csodákat). ezt nem azért kérdezem,mert nekem nem tetszik(akkor nem olvasom),de egy idetévedőt elriaszthat
-
- Eurobarca Staff
Persze.messideco írta:Lehet a fórumra színes karakterekkel írni? Még régen láttam pár embernél (most talán csak Socio66). A piros kivételével engedélyezett ugye?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ez egy jó ötlet. És az új fórum-tender hogy halad? Végleg lemondtatok róla, vagy még lesz próbálgatás?Tim írta:Az a gond a hírekkel,hogy egyszerűen nem győzőm a tempót.
Ha törlök egyet,három új hozzászólás jön helyette.Ha kirakjuk a delikvenst,még aznap újra regisztrál...Úgyhogy valószínüleg le lesz tiltva a hozzászólási lehetőség. Ha beszabadulnak a fórumra,ip cím alapján könnyebb
őket végleg kiszórni.

Az a gond a hírekkel,hogy egyszerűen nem győzőm a tempót.
Ha törlök egyet,három új hozzászólás jön helyette.Ha kirakjuk a delikvenst,még aznap újra regisztrál...Úgyhogy valószínüleg le lesz tiltva a hozzászólási lehetőség. Ha beszabadulnak a fórumra,ip cím alapján könnyebb
őket végleg kiszórni.
őket végleg kiszórni.

gyorsan repülnének,az biztos. viszont így,hogy ott nincs moderálva semmi és nyitva a ketrec,eléggé elrettentő lehet egy idelátogatónak elolvasni a kommenteket.P.U.Y.O.L. írta: Mondjuk én nagyon rég nem olvasom már a hírek alatti kommenteket, de emlékszem, hogy milyen tahó stílus megy ott. Én úgy gondolom, hogy jó helyen vannak ott és nem örülnék neki, ha "jobb híján" a Fórumra kezdenének el irogatni...
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Mondjuk én nagyon rég nem olvasom már a hírek alatti kommenteket, de emlékszem, hogy milyen tahó stílus megy ott. Én úgy gondolom, hogy jó helyen vannak ott és nem örülnék neki, ha "jobb híján" a Fórumra kezdenének el irogatni...Lionel85 írta:+1Replay írta:Látva a hírekhez született hozzászólásokat, talán nem lenne rossz megszüntetni a hírekhez való kommentelés lehetőségét.
szerintem is fölösleges és még jobban kijön pár ember száján a kapanyél, mint a fórumon...