neobarca írta:

Az a baj, hedves Bob, hogy iszonyatosan komolyan veszed ezt a játékot. Pedig ez csak egy játék. Ezért nem küldök már ajánlatot, csak érdeklődéseket. Nem kell állandóan felkapnod a vizet. Tudod jól, hogy én a statok alapján döntök. Lehet nem jól csinálom, de engem pont nem érdekel, hogy ki mekkora név. Ha Lin folyamatosan jobb statokat hozna Bryant-nél akkor elcserélném a Bryantemet egy Linre. Nálam ilyen egyszerű az egész.
Küldesz ajánlatokat folyton de azt sosem látom, nekem miben jó... 56x leírtam, hogy én a pontokban és a hozzá tartozó FGA FGM stb-ben szeretnék javulni. Erre szinte minden ajánlatodban abból vesztenék. Mondom, Ayonoson gondolkodom mert viszonylag kiegyenlített. Csak mint ahogy már leírtam 20x nekem Gay kéne. TE meg leírtad 20X, hogy nincs olyan játékosom, akiért odaadnád. Akkor ez igencsak patt helyzet...

Nem térek ki mindenre, nem komolyan veszem, csak alapvetően van egy olyan rossz emberei tulajdonságom, hogy nem szeretem ha átvágnak!

És mivel ezt éreztem nem egy ajánlatodnál, ezért "pöccentem be"!
Nekem aztán oly mindegy, hogy 16ik leszek vagy 15ik, de azért hülye nem vagyok, hogy az értékeimet elpazaroljam, azt a keveset ami van!
"Éves szinten Bass vs. Frye 7-7 és 1 döntetlen Elmúlt 1 hét: Bass vs. Frye 6-9 És ezek a statok eléggé közel vannak egymáshoz."
neobarca írta:
56x leírtam, hogy én a pontokban és a hozzá tartozó FGA FGM stb-ben szeretnék javulni.
Na akkor összehasonlítva Bass éves szinten átlagban többször próbálkozik, s többször talál be, tehát már itt egy ellentmondás!!!!
Tehát akkor vehetjük úgy, hogy még te kedvezel nekem
Ezért írtam állandóan jössz statisztikákkal, amiket sikerül úgy csavarnod, hogy neked jó legyen!Nem is a név a fontos, hanem hasznosság!De könyörgöm ne éveset nézzél meg ne 7 napot!!!!
Elmúlt 2 hétben 14,8 p 9 reb átlagol Frye elmúlt 1 hónapban 13,2 és 6,6!
Itt vannak a számok, egyszerűen nem tudod nekem ezt beadni!
Úgyis imádod a statokat, és írtad elcseréled Bryantet Linre ha jobb statokat hoz a tajvani, de én cseréljem el a te példáddal élve a jobb statokat hozó emberemet a rosszabbra, logikus
Látom megint küldtél Gay-ért, ez valóban patthelyzet, nekem továbbra SEM KELL EVANS!!!!!
Nem kell Sacramento játékos, Gay-t nem fogom Evansre lecserélni!
Írtad amit küldtem viszonylag kiegyenlített, 1; nem viszonylag 2; én kérek elnézést hogy kiegyenlített ajánlatot küldök

Mire számítottál olyat amiben én lemondok mindenemről csak hogy nyerjek egy assistoló Nelsont, Jippiáje, miért is nem tettem eddig???
És nem felkapom a vizet, csak próbálok rájönni a gondolatmenetedre, mert vagy engem nézel hülyének

vagy nem akarod látni direkt hogy miért nem éri meg nekem az ajánlataid nagy része!
Ennyi meg egy bambi, ha érdeklődsz küldjél pickes szöveget ahogy Cumbee, ne egyből bele a közepébe, mert abból általában az van, meglátom elsírom magam, s nem szeretek szomorú lenni
Én tényleg nem neheztelek rád ez nem óvoda, de azt ha átakarnak verni folyamatosan nem szeretem na
neobarca írta:Bob! Van egy ajánlatom!
Mit szólnál egy kis fogadáshoz? Ma este a Te kedvenc csapatod, az enyém ellen küzd! Ha nyer a Boston, elfogadom, a DeRozan-Ayon for Nelson-Bass csereajánlatodat, ami nekem annyira nem tetszik. Ha viszont a Knicks nyer, akkor te fogadod el a Gay-Beauboris for Evans-Nelson ajánlatomat ami neked nem tetszik annyira. Ráadásul otthon játszotok. Nah? Mit szólsz?

Ez nagyobb lutri mind bevállalni, hogy Meloval x-et bukik a Knicks!
Üzletben nincs érzelem, így ezzel sem tudsz meggyőzni

Nekem Evans nem kell, passzold le másnak nekem nem kell, Gayért Anthony jöhetne egyedül szóba, akiért nyilván én még adok, de nem Evans!
szerk: és hozzáteszem úriember tutira nem fogad

Kiakptok a Gardenben