Utóbbi 3-4 hsz-ed kifogástalan. Remekül látod a dolgokat és lehet vannak olyanok akiknek nem tetszik az amit írsz, de sajnos igazak. Amit pedig most írtál az tényleg nagyon igaz. Azért járok erre a fórumra hogy olyanokat olvassak amit én nem tudok megfogalmazni és ez pont olyanzsírosdeszka írta:Ez hülyeség. Az Espanyol stílusa fekszik a Madridnak. Nem hinném, hogy 1. osztályú játékosok nem akarnak focizni, csak mert éppen 300 millió ember nézi őket. Vannak olyan csapatok, amelyek a stílusa a Barcának kedvez, van olyan, hogy a Madridnak. Ez a csapat stílusa, játékrendszere miatt van, nem azért mert ennek meg annak lefekszenek. Például az Atletico Madrid a városi rivális ellen még jobban akar nyerni,mint a Barca ellen, mégis a Barca jobban megszenved velük, mint a Madrid.

Bizony vannak olyan csapatok amelyek ha a Real vagy a Barca ellen játszanak úgy tűnik, mintha "lefeküdnének" közben meg egyszerűen nem tudnak mit kezdeni. Vannak viszont összeszedettebb csapatok amelyek egyáltalán nem félnek, vagy annyira felkészülnek hogy kibekkelnek 90 percet és szereznek kontrából gólt.
A Real ellen lehet bekkelni mint állat, de akkor ők kipasszolják szélre, bemennek páran a kapu elé és várják a lasztit. Nem úgy mint mi, hogy addig passzolgatunk míg nem találunk egy rést aztán ha eladjuk akkor iszkiri vissza ezerrel mert 2-en maradtak hátul...
Egyáltalán nem lehet fogni a bírókra hogy a Real vezeti a bajnokságot és nyeri valszeg meg.
Én úgy gondolom hogy a Real azért vezet 10 ponttal, mert belövi a helyzeteit még ha rossz napot is fogtak ki, hiányoznak páran + még idegenbe is vannak..
Persze a Barcelona is szépen gyártja a gólokat, de az a 6 döntetlen nem azért született mert a bírók rosszul fújtak vagy éppen idegenben játszottak, hanem amikor kellett, nem volt meg az a utolsó 2 lépés vagy éppen nem ment be a ziccer.
Ettől függetlenül én is szurkolok a végsőkig, de Pepnek igaza van. Bár nagyon remélem nem ragad át a játékosokra ez a felfogás, hanem az utolsó teljesen tét nélküli meccsen is kifutják a belüket és győznek.