Barca Igazolások
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Én úgy gondolom, hogy amíg Puyol bírja, addig Thiago Silva nem fog jönni. Mert az szerintem nyilvánvaló, hogy az ő helyére jönne (még ha gyenge is Piqué, nem hinném, hogy kiszorulna). És szerintem a kapitányban van még egy vagy akár két év.
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Nemtudom hogy ki indította a lavinát,de teljesen felesleges volt...A nyár még odébb van.
De ha már itt tartunk,felvázolom az én elképzeléseimet is
Xavi nem megy el,ha 600 trilliárd eurót kinálnának érte,akkor sem.Ő nem megy el,és Rosell sem fogja eladni,ez tuti.Szerintem aki a nyáron megy,az Keita,és esetleg Ibi.
Én nem várok sok érkezőt,pontosabban csak 2-at,vagy maximum 3-at.Kellene T.Silva és Alba oda hátra,azzal bőven meg is lennénk.Esetleg ha Ibi megy,és úgy adódik hogy tudunk valami jó üzletet összehozni,akkor jöhet egy csatár.
Amitől én tartok,hogy lesz esetleg még 1 távozó,méghozzá Pep.Ha ő elmegy,nemtudom milesz velünk,mert jelenleg el sem tudom képzelni ezt a csapatot mással...na de ez még a jövő zenéje,és egy kicsit off is,úgyhogy ennyi...
De ha már itt tartunk,felvázolom az én elképzeléseimet is

Xavi nem megy el,ha 600 trilliárd eurót kinálnának érte,akkor sem.Ő nem megy el,és Rosell sem fogja eladni,ez tuti.Szerintem aki a nyáron megy,az Keita,és esetleg Ibi.
Én nem várok sok érkezőt,pontosabban csak 2-at,vagy maximum 3-at.Kellene T.Silva és Alba oda hátra,azzal bőven meg is lennénk.Esetleg ha Ibi megy,és úgy adódik hogy tudunk valami jó üzletet összehozni,akkor jöhet egy csatár.
Amitől én tartok,hogy lesz esetleg még 1 távozó,méghozzá Pep.Ha ő elmegy,nemtudom milesz velünk,mert jelenleg el sem tudom képzelni ezt a csapatot mással...na de ez még a jövő zenéje,és egy kicsit off is,úgyhogy ennyi...

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Olyan poszt, ahol Bale játszik, nem nagyon van a Barcában. Balhátvéd van, de Bale valamivel feljebb játszik. Megvitattuk már jó párszor itt a kérdést (látom új vagy, csak azért mondom), és arra jutottunk, hogy nincs rá szükség. Vannak jó meccsei, futni kegyetlenül tud, de nem tudni, hogy a spanyol foci mennyire feküdne neki.Gareth Tello írta:Mit gondoltok Bale-ről? Én személy szerint nagyon örülnék, ha sikerülne elhozni a Tottenhamből, csak sajnos elég sokat kérnek érte...
-
- Az Év fórumozója 2013
Mit gondoltok Bale-ről? Én személy szerint nagyon örülnék, ha sikerülne elhozni a Tottenhamből, csak sajnos elég sokat kérnek érte...
- Chino
- Llegenda del Barça
A Xavi projekthez csak annyit, hogy szép és jó a 80 milla és tudnánk belőle igazolni, de olyan játékost mint ő kizárt dolog (Robben pótolná? jesszus), ráadásul a szívem is ellenezné. Még két jó éve lehet.
Amúgy meg sokan úgy gondolják, hogy a klub döntene a transzferről, pedig ha a kivásárlási árat kipengeti csak Xavin múlik.
Amúgy meg sokan úgy gondolják, hogy a klub döntene a transzferről, pedig ha a kivásárlási árat kipengeti csak Xavin múlik.
Forca Barca!!!!
- Donny
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Robben tökéletesen illene a játékunkba, csak azok a sérülések ne lennének mindig.messideco írta:Robben lenne maga az álom, de a klub igazoláspolitikája szerintem nem teszi lehetővé a megvételét. 2013-ig van szerződése a Bayernnel, de állítólag nem elégedett a helyzetével. Egy Robben - Messi - Alexis trió a legerősebb lenne... mondjuk nélküle is az
Tuti sokat lenne kényszerpihenőn nálunk is, pláne ha összefutna a madridi mészárosokkal.

Qva jo hozzaszolasok vannak! Adjunk el olyan jatekosokat akik mar bizonyitottak es szivüket-lelküket adjak a Barcaert es helyettük hozzunk mindenele jöttmenteket, akiknek valahol volt egy fel joszezonjuk! Adjuk fel a stilusunkat es hozzunk terminatorokat, akik a felpalyarol mindent rabikaznak,hatha bemegy!
- Chino
- Llegenda del Barça
Cuenca pont az aki bevállalja az 1 vs 1-eket. Annak pedig semmi semmi értelme, hogy feleslegeesen lövöldözzünk. A stílusa pont fekszik a játékunkba. Pedro jelenleg hatalmas kérdőjel. Simán el tudom képzelni, hogy pár meccs után visszakapjuk a Pedritot, de lehet hogy süllyesztő lesz. Remélem előbbi. Előre semmiképp sem igazolnák. Alapból van Messi, Alexis, Villa, Pedro, Cuenca, Tello (Affelay-t még nem tudom hova tenni) + Cesc és Iniesta is nyugodtan bevethető.barka írta:Szerintem Cuenca és Pedro, abszolút nem csatárok! Én már a nyáron megválnék tőlük.
Ha előre igazolunk, akkor mindenképpen egy olyan csatárt kellene hozni, aki be meri vállalni az, egy az egyet és nem riad meg a lövéstől! Az említettek játékosok 90 perc alatt kb. kétszer rúgnak kapura, szemben Messi 20 lövésével. Egy csatárnál ez nonszensz, legyen akármilyen nulláig kipasszolós a játékunk. Villa-t pont ezért csipáztam, lehet, hogy az elmúlt félévben nem ment neki, de mindig próbált kapura törni és lőni!
Az ilyen mentalitású csatár nagy hasznára lenne a csapatnak, bár félnék, hogy előbb-utóbb Messi kikezdené, hogy miért nem passzol neki...
Hajrá Barca!
A kp-ra én is csak Romeau-t várnám. Az nagyon tuti lenne ha össze tudnánk hozni egy Silva= Keita+5-10 milla buisnesst a mali helyére meg jönne Oriol. Csipázom keitat, de talán most tudunk utoljára pénzt csinálni belőle és ha a Chealsea-ből vissza tudjuk rángatni a saját nevelésünket...
Nyáron egy T. Silva+Alba projekt, esetleges távozó Keita + még egy ?.
Forca Barca!!!!
-
- Entrenador del Barça
Ha mindeni egészséges akkor is csak Messsi rug golt. Alexis és Fabregas néha, a többiek Villát is ideértve alig. Legalább 2 gólerős támadó kell ebből egy balodali. Cueca, Tello abszolut tarcsi szint, Pedró elválik. Hátra kettő középső védő kell, egyik Barca szintü lehetne. Affelayt nem tudom hova tenni, de nem támadó.
Fecó
Én tudom ki a megoldás: Cristiano Ronaldo!barka írta:Szerintem Cuenca és Pedro, abszolút nem csatárok! Én már a nyáron megválnék tőlük.
Ha előre igazolunk, akkor mindenképpen egy olyan csatárt kellene hozni, aki be meri vállalni az, egy az egyet és nem riad meg a lövéstől! Az említettek játékosok 90 perc alatt kb. kétszer rúgnak kapura, szemben Messi 20 lövésével. Egy csatárnál ez nonszensz, legyen akármilyen nulláig kipasszolós a játékunk. Villa-t pont ezért csipáztam, lehet, hogy az elmúlt félévben nem ment neki, de mindig próbált kapura törni és lőni!
Az ilyen mentalitású csatár nagy hasznára lenne a csapatnak, bár félnék, hogy előbb-utóbb Messi kikezdené, hogy miért nem passzol neki...
Hajrá Barca!

Ez "csak" pénz kérdése, főként Hulk. Majd a Xaviért kapott 80 misiből futni fogja mindkettő.mekkora írta:Jöjjön Hulk meg Thiago Silva és akkor felébredtem az álomból !![]()

Amúgy ez a Hulk tényleg annyira jó focis? Szélső vagy középpályás? Ellenünk láttam játszani, kb. ennyi.
- mekkora
- Jugador d'estrella
Nem értem. Először azt írtad hogy ők nem csatárok. Utána meg azt hogy ők Messihez képest alig rúgnak kapura, pedig egy csatárnak ez a dolga...barka írta:Szerintem Cuenca és Pedro, abszolút nem csatárok! Én már a nyáron megválnék tőlük.
Hajrá Barca!

Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
- barka
- Jugador del Barça
Szerintem Cuenca és Pedro, abszolút nem csatárok! Én már a nyáron megválnék tőlük.
Hajrá Barca!

Hajrá Barca!
Én úgy gondolom, hogy Jordi Alba lenne a legjobb választás első igazolásnak majd nyáron, mert Maxwell elment, Adriano nem az a tipikus balbekk, Abidal mögé pedig kell valaki aki fiatal, gyors, és még nagy előny, hogy a válogatottban is ő játszik azon a poszton.
Belső védőt nem hinném hogy vennének, ha igen akkor úgy járna mint Csiga. Mascheranonak itt az az első számú posztja, nem pedig a vkp, ha pedig se Puyol se Piqué akkor Abidal vagy Busi és végső megoldás Fontás vagy egy ifi.
Középpályáról ha nem megy el senki akkor szerintem azzal sincs gond ha dos Santos kap szerződést akkor meg pláne.
Elől sem érzem úgy, hogy oly nagy változást kellene végrehajtani. Villa, Sánchez, Messi, Pedro, Cuenca, Tello, Fabregassal kiegészülve nem hinném hogy kevés lenne.
Röviden és tömören szerintem igazolni csak Alba, mert van 2-3 feltörekvő fiatal akik megérdemlik idővel a szerződést.
Belső védőt nem hinném hogy vennének, ha igen akkor úgy járna mint Csiga. Mascheranonak itt az az első számú posztja, nem pedig a vkp, ha pedig se Puyol se Piqué akkor Abidal vagy Busi és végső megoldás Fontás vagy egy ifi.
Középpályáról ha nem megy el senki akkor szerintem azzal sincs gond ha dos Santos kap szerződést akkor meg pláne.
Elől sem érzem úgy, hogy oly nagy változást kellene végrehajtani. Villa, Sánchez, Messi, Pedro, Cuenca, Tello, Fabregassal kiegészülve nem hinném hogy kevés lenne.
Röviden és tömören szerintem igazolni csak Alba, mert van 2-3 feltörekvő fiatal akik megérdemlik idővel a szerződést.
Az pont elég, hogy nálunk az, kit érdekel, hogy másnál mi lenneVilla biztosan nem szélső. Csak nálunk, mivel a Barcaban már kb 2 éve nincs olyan poszt, hogy befejező támadó
Szóval jöhetne ide Pesie is, neki is ott kellene játszania.

Reméljük, hogy visszatérése után visszaáll a régi formája és akkor nem kell senkit sem igazolni. Ez igaz Pedro-ra is, nem tudom mi van vele, de nagyon nem megy neki

Villa biztosan nem szélső. Csak nálunk, mivel a Barcaban már kb 2 éve nincs olyan poszt, hogy befejező támadóMessiFan91 írta:VILLA, ALEXIS, MESSI, PEDRO, AFELLAY, CUENCABarca__15 írta:Ezt nem tudom hogy gondoltad..ha mindenki egészséges, teljesen jól állunk csatárokkal: VILLA, ALEXIS, MESSI, PEDRO, AFELLAY, CUENCA, TELLO...azért ez nem gyenge...főleg úgy h még 4-5-en hátrébbról is feljebb szoktak jönni. Így ha 1-2 sérült van is, vagy formaingadozás, azért bőséggel lehet variálniMessiFan91 írta:Úgy érzem, hogy igazolni kell Messi mellé egy befejező csatárt, hogyha Messi nem játszhat, legyen ki pótolja.
Pl. Van Persie
Itt van még a BOJAN ügy is (ez most más tészta, de ha visszajön hátha megtáltosodik)
Visszatérve MESSIRE: Kövi szezonban sem lesz túl sok pihenője, márpedig 3 havonta azokra a meccsekre, amiken LEO nem játszik, felesleges igazolni egy szupersztrájkert, az idő többi részében padozni. Ha belegondolsz VILLA is ilyen és szegénynek nem is annyira mostanság. ALEXIS pedig nem az a befejező típus de tökéletesen beleillik a gépezetbe. No ennyit erről, majd látjuk h lesz. Középpálya teljesen oké, idén is a védelmen kéne erősíteni.
VISCA EL BARCA, VISCA CATALUNYA!
Ezek inkább szélsők mint befejező támadók.

Szóval jöhetne ide Pesie is, neki is ott kellene játszania.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
A FIFA Managerben biztos elférne...MessiFan91 írta:Úgy érzem, hogy igazolni kell Messi mellé egy befejező csatárt, hogyha Messi nem játszhat, legyen ki pótolja.
Pl. Van Persie

Szerintem igazoljuk le CR-t is, mert ha lesérül Messi, akkor minőségi játékos tudná pótolni...