Nekünk neobarcaval volt egyszer egy cserénk amire én félrekattintottam, de az annyira evidens volt, hogy egyoldalú csere, hogy Slither visszavonta!
Itt Curry sérült ezért mondanám, hogy vonjuk vissza, viszont az ellenértékek teljesen rendben vannak, ez amúgy egy teljesen korrekt csere lenne, viszont Currynek nem először fáj a lába idén sem!Ezért szerintem amíg valami tutit nem lehet tudni vagy várjunk vagy akkor vonjuk vissza, s később visszalehet rá térni!
Mert egyébként nehogy az legyen mint Hawes-szal előző héten, akit mondjuk kamaj akart, s akkor még nem lehetett tudni pontos diagnózist, de már akkor akartam szólni, hogy gyerekek kihagyott már zsinórban 20+ meccset, nem baj?
Szóval arra akarok kilyukadni, így gondolva Curry sérülése (főleg hogy legutóbb is sokat kihagyott) a franc se tudja milyen komoly, s mennyit hagy ki!Úgyhogy részemről vétó!
neobarca: hányszor kijutottunk ugyanarra a pontra, engem a statisztikákkal hagyjál békén
Evans-Gay nem egy szint, nem fogom a legjobb játékosomat adni, egy olyanért aki olyan hullámzó mint a Csendes Óceán, s annyi kosár iq-ja van mint egy zacskó szotyinak az út szélén....
Közben Gay meg konzisztensen megdobja a 20 pont körüljét 6-8 pattanóval!A két játékos tudásszintje nem ugyanaz, engem nem érdekel, hogy az elmúlt 3,5 órában ki volt többet vécén!
Elnézést a gúnyos hangnemért, de már annyiszor megbeszéltük ezt, hogy ne írkáljál nekem -4+5+4+64+4+4*7647+cos60*4/4*+4+4+2 egyenleteket! Nelson-Sessions meg mondjuk legyen iksz, de ez is inkább azt mondom Sessions, Nelson szintén össze-vissza, s Sessions idén jobb játékot hoz, ha azt mondanád tavalyi Nelson oké arra azt mondom legyen, de idén még ha csere is "csak" Sessions jóval kiegyensúlyozottabb, jobb játékot hoz mint Nelson!Így hogy van Sessionsöm, Nelsonnak nem sok értelme van!Ezért is írtam a múltkorira is,m hogy jó hogy elutasítottad!Mert ott abba beleraktam, de nagyon nem szívesen cserélném ki Nelsont-Sessionre!