Én aki kifejezetten nem szeret(t)em LBj játékát, szerintem nem is lehet kérdés ki a jobb!
Nem csak az űrstatisztikák miatt, de James idén a palánknak háttal is halálos!Low post játéka nagyon sokat fejlődött, gyakorlatilag a duplázásokra azonnal reagál, minden védőjét átdobja!
Durant számomra egy dobógép, aki hihetetlen atletikus rengeteget tör be!De ezek Jamesre is mind elmondhatóak viszont James ezenkívül remekül lát a pályán!És sokoldalúbb!Nem fogok nekiállni James-t védeni 

de idén annyira letisztult érett a játéka, hogy még ha akarnék se tudnék semmibe belekötni!
Durant persze fejlődhet, meg itt most alapszakaszról beszélünk, s mindkettőnek ugyanannyi bajnoki gyűrűje van 

De jelenleg az 5 év különbség meg látszódik James javára játék profizmus szintjén is!
Persze besülhet a PO-ra meg minden, de eddig idén én nem is láttam annyira sokszor a Miamit, de ha láttam inkább el is kapcsoltam, mert kiborító ahogy játszik 

De mint annyiszor elmondtuk április-júniusig kell toppon lenni, ha egyszer felszakad nála a lelki gát, s gyűrűt nyer, akkor lesz baj 
És leszögezem, én a Cavsben egy öncélú arrogáns embert ismertem meg benne, s egy pumpálógépet!:D Mostanra nagyon érett és nem tudok mást írni letisztult játékot látok tőle!Mint egy robot, csinál mindent szinte tökéletesen!És kellenek a csapattársak is mert ezt sem egyedül játsszák, s írtátok ha kivennénk Durantot lehet összedőlne a vár, míg Miamiban nem!Ezt sose tudjuk meg, de James Wade nélkül ugyanúgy kivégzett mindenkit idén mikor sérült volt a 3as!
Pro kontra lehetne érvelni, idén egyszerűen James megérdemli az MVP-t, ahogy Durantula meg megkapja a pontkirályi címet!
Plusz védekezésben sokkal többet tud James, de ezt is írtátok!
Amúgy valamelyik meccsen volt egy statisztika Anthonyról aki a 8 éve alatt 1szer jutott tovább az első körnél, szóval lehet nem is James a legnagyobb choker 
szerk: még a szezon fele ment le, de úgy gondolom nem lesz "álomdöntő"!Nyugaton a Thunder sorsa rohadt nehéz, ott azért jóval több a veszélyes csapat, még ha matchup szinten kevés is tud vetekedni az OKC-vel!De tegyük fel Miami-Oklahoma döntő van, addigra szanaszét ütik az OKC-t, míg keleten a Miaminak "szinte" nincs ellenfele!
Ezeket nem lehet kijeleteni, mert rohadt sok van hátra, s mint írtam nem lesz álomdöntő, de logikai szinten nézve írtam ezeket 
már tavaly is voltak jelek, hogy nagyon sokat változott és fejlődött, s pl ez:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rk4#t=419s
Egy nagyon érett nyilatkozat volt tőle, úgy hogy odadugják a meccs után rögtön elég a mikrofont, s profi nyilatkozat tőle!És persze örül az ember ha ilyet nyilatkoznak a csapatáról 

de úgy éreztem abszolút őszinte és tényleg igazi sportember méltó volt ez tőle!Úgyhogy párszor kivégeztük a PO-ban előtte