Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Léfe
Entrenador del Barça

2012.03.03. 07:50:44

Neveket nem szerencsés emlegetni, ez nem rajtunk mulik. Azt olvasom. középpályára akarnak hozni a Bilbaobol. Pedig ott sok jó játékos van.
Kell két középső védő és egy Abidál mellé, helyett. Montoya meg Alves mellé. Előre kell hozni minimum két csatárt, de gólerőseket, és nálam Villa mehet.
Fecó
sura
Jugador d'estrella

2012.03.03. 06:12:36

Ha a Barca megmarad eddigi játékstílusánál, hogy a meccs nagy részében a középpályán tologatja a labdát, akkor holtbiztos védőkre van elengedhetetlen szüksége.
Chino
Llegenda del Barça

2012.03.02. 11:49:10

salas9 írta:
barca0417 írta:szerintem ezt ne oldjuk meg a fiatalokkal. Kell valaki. Piqué-Puyol egy új védő, Abidal, Fontás. ennyi minimum kell középre. És akkor Mascherano visszamehet középpályára, ahonnan lehet hogy Keita ki is esik. A Silval-Luiz kettősből tényleg jó lenne az egyik.
Viszont ha Abidal bemegy középre akkor Alba-t el kell hoznunk a szélre mindenképpen :!: Ebben az esetben:
Alves(Montoya) Piqué(Fontás) Puyol(Abidal) Alba(Adriano).

A jobbszél tökéletes Montoyával, viszont én nem szeretném, ha Abidal lenne ott az első számú csere. Tavaly tényleg jó volt –bár kicsit ingadozó– , de idén nagyon labilis, olyan dolgokat csinál, hogy az életveszély. Amikor középen volt néhányszor idén, katasztrófa, szélen többet vesz részt előre játékban, viszont a buta hibái miatt védelemben a teljesítménye nagyon ingadozó. Az igaz, hogy sokaknak rosszabbul megy a játék, de ahogy én látom nála ez fokozottan igaz, mindent összevetve elég rapszodikus a teljesítménye, emellett, habár elég nagy közhely, ő se lesz már fiatalabb. Benne van már a korban rendesen. Lehet példálózni Puyollal, de kicsit más a két játékos.
Macherano nagyon jól helyt áll, sokszor a csapat legjobbja, így inkább őt marasztalnám középen. Viszont ha Keita-t tényleg bevonnánk a Silva üzletbe, valahogy pótolni kellene, mert Masch ott nem megoldás. Talán ha Busi előrébb lép, de nem kellene annyira megkavarni az egészet.

David Luis-ról pedig az a véleményem, hogy kvalitásai alapján szvsz top 5-ös védő, de nem igazán hoz konstans jó teljesítményt. Vannak kiemelkedő meccsei, de sokszor a védelem egyik leggyengébb pontja.
Ennek ellenére jól illene a játékunkba, bár szerintem hápog az egész.
Forca Barca!!!!
Donny
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.03.02. 11:35:38

Messi-Ini írta: Hát...az utolsó mondatoddal nem értek egyet.Luizt 25-ért vette a Chelsea,annál csak többért hozhatnánk el,míg Silvat egy olyan 30 millió körüli összegért megkapnánk,szóval egyáltalán nem biztos hogy drágább lenne.
Én csak arra alapoztam, hogy a Milan szerint 50 milliót ér Silva. Nyilván ennyit nem kapnának érte, de gondolom 30-ért sem engednék el, ha eladják egyáltalán.
barca0417
Entrenador del Barça

2012.03.02. 11:32:57

salas9 írta:
barca0417 írta:szerintem ezt ne oldjuk meg a fiatalokkal. Kell valaki. Piqué-Puyol egy új védő, Abidal, Fontás. ennyi minimum kell középre. És akkor Mascherano visszamehet középpályára, ahonnan lehet hogy Keita ki is esik. A Silval-Luiz kettősből tényleg jó lenne az egyik.
Viszont ha Abidal bemegy középre akkor Alba-t el kell hoznunk a szélre mindenképpen :!: Ebben az esetben:
Nekem ez így még kevés... nagyon sok meccsünk van egy szezonban... így melléjük jéne a két brazil kh közül valamelyik. úgy lenne jó. Puyolt is kell pihentetni néha, idén is sok a sérülés, illetve pl Piqué-nek is vannak formaingadozásai.
Kép
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.03.02. 11:05:32

Donny írta:
salas9 írta:Elég ingadozó formája van. Hétvégén Bolton ellen nagyon jól játszott. Előtte Nápolyban botrány, a válogatott meccsről meg ne is beszéljünk... Vagy T.Silva jöjjön vagy megoldjuk a fiatalokkal.

Amúgy séróban tényleg Puyol :D
Mondjuk az igaz, hogy a Chelsea védelme nem valami acélos idén, de nem is láttam sok angol bajnokit. A labdakihozatalai nagyon tetszenek, de Silva valóban jobb vétel lehetne, meg ugye drágább is. :)
Hát...az utolsó mondatoddal nem értek egyet.Luizt 25-ért vette a Chelsea,annál csak többért hozhatnánk el,míg Silvat egy olyan 30 millió körüli összegért megkapnánk,szóval egyáltalán nem biztos hogy drágább lenne.
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2012.03.02. 10:37:08

Kép
Donny
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.03.02. 10:15:01

salas9 írta:Elég ingadozó formája van. Hétvégén Bolton ellen nagyon jól játszott. Előtte Nápolyban botrány, a válogatott meccsről meg ne is beszéljünk... Vagy T.Silva jöjjön vagy megoldjuk a fiatalokkal.

Mondjuk az igaz, hogy a Chelsea védelme nem valami acélos idén, de nem is láttam sok angol bajnokit. A labdakihozatalai nagyon tetszenek, de Silva valóban jobb vétel lehetne, meg ugye drágább is. :)
Donny
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.03.02. 10:12:09

barca0417
Entrenador del Barça

2012.03.02. 10:09:46

szerintem ezt ne oldjuk meg a fiatalokkal. Kell valaki. Piqué-Puyol egy új védő, Abidal, Fontás. ennyi minimum kell középre. És akkor Mascherano visszamehet középpályára, ahonnan lehet hogy Keita ki is esik. A Silval-Luiz kettősből tényleg jó lenne az egyik.
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2012.03.02. 09:48:27

Donny írta:Pedig nem tűnne egy rossz ötletnek, legalábbis amennyit láttam játszani. Séró tekintetében meglenne Puyi utódja. :lol:
Elég ingadozó formája van. Hétvégén Bolton ellen nagyon jól játszott. Előtte Nápolyban botrány, a válogatott meccsről meg ne is beszéljünk... Vagy T.Silva jöjjön vagy megoldjuk a fiatalokkal.

Kép
Donny
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.03.02. 09:42:02

salas9 írta:
Donny írta: ...
Sport.es-en is volt fent egy rövidebb cikk, hogy ha nem jönne össze Thiago Silva akkor megpróbálnák őt. Szerintem ez is csak egy találgatás... Van Persie-ről is volt fent cikk, hogy 25-ért elhoznánk az is kacsa lehet.
Pedig nem tűnne egy rossz ötletnek, legalábbis amennyit láttam játszani.
Séró tekintetében meglenne Puyi utódja. :lol:
salas9
Entrenador del Barça

2012.03.02. 09:26:39

Donny írta: ...
Sport.es-en is volt fent egy rövidebb cikk, hogy ha nem jönne össze Thiago Silva akkor megpróbálnák őt. Szerintem ez is csak egy találgatás... Van Persie-ről is volt fent cikk, hogy 25-ért elhoznánk az is kacsa lehet.
Kép
Donny
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.03.02. 09:00:46

Nem tudom mennyire hiteles forrás a Daily Mail, de találtam egy ilyet:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... dojet.html
tiva
Barça B

2012.02.28. 19:13:34

Rendkivül unalmas atigazolasi szezonunk lehet. Senki sem megy el, aki szamit, idehozni meg mindenki a Silvat akarja. Csak nehogy a vegen meg majd edzöt kelljen keresgelnünk!
Ja, es a Milannal ovatosan targyalni, nehogy besertödjenek es az Ibrat visszaadjak! DD
salas9
Entrenador del Barça

2012.02.28. 18:15:02

zola8787 írta:Nem szoktam nézni Milan meccseket. Thiago Silva tényleg ennyire top középső védő?
Nagyon jó védő. Fejjátéka is, labdakihozatalnál sem szeppen meg, a helyezkedése zseniális. Egyszerűen tökéletes lenne Piqué mellé a védelem tengelyében :!:
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2012.02.28. 17:58:32

Nem szoktam nézni Milan meccseket. Thiago Silva tényleg ennyire top középső védő?
socio66

2012.02.28. 17:45:24

thiago silva egy álom lenne,nála tökéletesebb védőt el sem tudnék képzelni piqué mellé,már-már túl szép hogy igaz legyen szitu. :)
viszont lehet hogy hülyeség,de én még mindig úgy gondolom,hogy azt a rendkívül kedvezőtlen bizniszt a milannal nem zártuk le,és egyszer érkezni fog onnan akciósan egy jó játékos. :)
mindenesetre a mostani nyilatkozata biztató,persze sokan elmondják hogy a barcában játszani egy álom,de azért egy másik nagy csapat játékosaként nem gyakori az ilyen.
tiva
Barça B

2012.02.28. 11:31:08

Villa-t szerintem nem fogjuk még 40millió közelében sem eladni...már koros ahhoz... de remélem nem adjuk el, és majd amikor visszatér a kényszer pihenő után lövöldözi a gólokat újra. :)[/quote]

En is csak a kora miatt adnam oda annyiert. De ha esetleg valami örült olajmilliomas nagyon akarna!
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.02.28. 11:28:04

noname írta:Egy nevet mondok: Thiago Silva. Ő kell nekünk. Tökéletes párost alakítana hosszú évekig Piquevel. Erős, fegyelmezett, gyors, jól fejel. Kétlem h olyan technikás lenne mint Pique, de ugyanakkor nagyobb vezéregyéniség. 25+vmi teljesítménytől függő pénzért el lehet mozdítani. A Milan nyilván nem szívesen adná, de a pénz kell nekik, Silva pedig meggyőződésem h el akar majd jönni, ha mi hívjuk. Mással nem is próbálkoznék. Értelmetlen. Minden tárgyalót rá kell küldeni Milánóra és elhozni a brazilt. B-terv felesleges. Kétlem h találnánk olyan védőt, aki megfelelne. Egy 25 milla+Keita ajánlatot pl alighanem alaposan megfontolna a Milan. :roll:
Ráadásul ugye Ibrahimovic sincs még elvileg kifizetve. Ha ezt nézzük, már majdnem ott tartunk, hogy 24-26 millióért át lehetne adni a Milannak. És akkor akár pénz helyett Thiago Silva játékjogát is megkaphatnánk. Esetleg, ha pluszban ráfizetni, mivel a transfermarkt.de szerint 32 millió eurót ér. Nem tudom, mennyire hiteles a németek számítása.

Kép
Kép
Kép
Kép
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2012.02.28. 11:25:25

tiva írta:Noname-el maximalisan egyetertek, ugy hogy meg a Tellot es a Maschet ki is felejtette.
Neymarrol annyit, hogy nagyon tetszik a jateka, ha a Villat nagyon nagy penzert (legalabb 40M-ert) el tudnank adni, akkor meg jo is lenne a helyere. De, mondjatok egy jo brazil csatart az utobbi 5-10 evböl, aki 25 eves korara nem egett ki!
Villa-t szerintem nem fogjuk még 40millió közelében sem eladni...már koros ahhoz... de remélem nem adjuk el, és majd amikor visszatér a kényszer pihenő után lövöldözi a gólokat újra. :)
Kép
tiva
Barça B

2012.02.28. 11:16:41

Noname-el maximalisan egyetertek, ugy hogy meg a Tellot es a Maschet ki is felejtette.
Neymarrol annyit, hogy nagyon tetszik a jateka, ha a Villat nagyon nagy penzert (legalabb 40M-ert) el tudnank adni, akkor meg jo is lenne a helyere. De, mondjatok egy jo brazil csatart az utobbi 5-10 evböl, aki 25 eves korara nem egett ki!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.02.28. 07:01:19

House írta:Támadósorban nem hiszem hogy lenne változás, két újabb szélsőnk, nagy reménységünk Tello, és Cuenca biztos, hogy nagyobb szerepet kap jövőre. Középpályán nincs szükség több játékosra. Egyedül a védelmet kéne megerősíteni, bár ha Keita hosszabbít Abidal cseréje is meg lenne, így az ő helyére sem kéne csere. Bár a védelembe egy ügyes, gyors, Alves szerű "támadó" védőt szívesen fogadnék, nagy lövővel. - Szép álom. - :lol:
Ha Keita marad biztos, hogy nem lesz csere balhátvéd. Még sose játszott azon a poszton és nem is fog. AZ általad említett Alves féle baloldali hátvéd meg nem igazán van a piacon. Egyedül talán Jordi Alba az ilyen típusú játékos. De hát hol van még a nyár... Addig legalább 2 kupát be kéne húzni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
House
Entrenador del Barça

2012.02.27. 19:59:17

Támadósorban nem hiszem hogy lenne változás, két újabb szélsőnk, nagy reménységünk Tello, és Cuenca biztos, hogy nagyobb szerepet kap jövőre. Középpályán nincs szükség több játékosra. Egyedül a védelmet kéne megerősíteni, bár ha Keita hosszabbít Abidal cseréje is meg lenne, így az ő helyére sem kéne csere. Bár a védelembe egy ügyes, gyors, Alves szerű "támadó" védőt szívesen fogadnék, nagy lövővel. - Szép álom. - :lol:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.02.27. 19:47:02

ab1daL írta:Thiago Silva ezzel jól beindítja az újságírókat! :D
Ha vkit szívesen látnék, akkor az ő lenne. Természetesen Alba mellett, de sztem rá most nagyobb szükség lenne.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Válasz küldése