Az a 25 millió, amiről írtak bőven elég.
Némi elemzés a lehetséges elköltésről:
1. kapusposzt: felesleges vele akár foglalkozni is. Valdes és Pinto megoldják
2. kp : gyakorlatilag tökéletes a kp. vkp poszton a világ messze legjobban ellátott csapata vagyunk. Iniesta még jópár évig rendben lesz. Xavin se nagyon látszik a kora, de amennyit ő romlik, annyit javul Thiago. Keita vagy marad vagy nem. Sok meccset mostanában nem tudtam megnézni, de úgy hallom Dos Santos elég biztató. Mindamellett sztem Keita marad, bár ha vki ajánlana mondjuk 10 millát, mehet.
3. csatárposzt. Sokan ide igazolnának. Nem értem őket. Van 2 támadónk, aki nagyon jól játszik: Messi és Sanchez. Fabregas is sokszor itt tevékenykedik. Ott van még Pedro, aki nem fut nagy szezont, de nagyon is számolni kell vele. Villa lesérült, de ő sose a sebességéről volt híres. Nem hiszem h nagyon lerontaná a teljesítményét. Sokan elégedetlenek vele. Én nem. Tavaly túl volt terhelve. Amikor pihent egy kicsit a BL döntő előtt, egyből jobban játszott. És akkor még Afellay, akinek azért sokat köszönhettünk tavaly és megfelelő kiegészítőember, továbbá Cuenca ha nem is váltja meg a világot, egész ügyes és ez alighanem csak jobb lesz. TÁmadósorba teljesen felesleges igazolni. Messi,Sanchez,Villa,Cesc,Pedro mind beleférnének a kezdőbe. Inkább jelentkezik itt a bőség zavara, mint probléma. Idén nem volt szerencsés a csapat a sok sérüléssel, de néha ez megesik. ELőtte évekig senki, remélhetőleg ezután megint évekig senki...kopp-kopp
Védelem. Nos, itt már azért van mit tárgyalni. Széleken jól állunk: Alves,Abidal,Adriano(nem értem minek kéne Adrianot eladni. nincs olyan jó mint Alves, de megfelellőe pótolja, csakúgy mint Abidalt), mellékjük még jön fel Montoya, akitől nagyon sokat várok. Hatalmas tehetség! Balere semmi szükség. Először is nem a legjobb a védekezése, másoszor nem biztos h beválna neki ez a bajnokság, harmadszor nem lenne erősítés!
Az a hely, ahol a csapat erősödhet, a középső védő poszt. Puyol nagy szezont fut, de már nem sokáig bíra, Pique nincs jó formában, mindamellett még mindig a világ egyik legjobbja. Fontas sérüléséért kár, megbízható védő lesz, csakúgy, mint Bartra, illetve Muniesa is beválhat. Hármójuk közül 1 a köv. szezon végén sztem el fog menni. Egy nevet mondok:
Thiago Silva. Ő kell nekünk. Tökéletes párost alakítana hosszú évekig Piquevel. Erős, fegyelmezett, gyors, jól fejel. Kétlem h olyan technikás lenne mint Pique, de ugyanakkor nagyobb vezéregyéniség. 25+vmi teljesítménytől függő pénzért el lehet mozdítani. A Milan nyilván nem szívesen adná, de a pénz kell nekik, Silva pedig meggyőződésem h el akar majd jönni, ha mi hívjuk. Mással nem is próbálkoznék. Értelmetlen. Minden tárgyalót rá kell küldeni Milánóra és elhozni a brazilt. B-terv felesleges. Kétlem h találnánk olyan védőt, aki megfelelne. Egy 25 milla+Keita ajánlatot pl alighanem alaposan megfontolna a Milan.