Halfkey írta:Bocsássatok meg, de ezen két okból hatalmasat röhögtem.
„Mindenki azt kéri, hogy Messi kapjon pihenőt, nos, a következő fordulóban pihenni fog, akárcsak Pepe” – mondta Pep, ezzel arra célozva, hogy stílusosan a Real Madridot erősítő Pepe ugyanebben a fordulóban szedte össze idénybeli ötödik sárga lapját.
1, Mást felhozni ugyebár ovis dolog, mint a minap megtudtam.
2. Evil Mourinho mekkora szemétláda, hogy mindig beszól a Barcának.
Egyébként semmi bajom a dologgal, azt nyilatkozik amit akar, csak remélem konzisztensen ítélitek meg a dolgot az eddigi véleményeitekkel

.
Halfkey írta:
Benne van amúgy az előző hszemben, hogy miért foglalkozom vele: mert a múltkor még XY tettéhez sehogy sem jött az, hogy mit tesz YZ.
Látom igen mély nyomokat hagyott benned az a múltkori eszmecsere
Egészen picit tartom gyermek dolognak ezt,amit csinálsz,h gyorsan kapsz az alkalmon és megpróbálsz visszavágni egy ilyennel...
Vesd már össze kérlek a két szitut:
-jo5é lebuzizza a bírót,majd a "védőbeszéd" az,h Pep is biztos ugyanígy beszél...
- Pep megjegyzi,h összegyűlt Messi 5 sárgája,mint ahogy Pepének is.
Előbbinél ha te nem látod át,h mennyire nem odavaló mutogatás volt Pepre,ráadásul nyilvánvalóan félresikerült példaként,akkor nem tudok mit csinálni,kifejtettem bővebben is.Kétszer

Uh ettől már eltekintenék
A mostani esetnél meg valóban fura,h miért említi meg Pepét,nem értem az összefüggést. Akármi célja volt ezzel,vagy akármit is akarj belelátni,asszem bőven nem említhető egy lapon egy ilyen madridozás,mint "evil murinnyo" csodálatos oltogatásai,amikre csillió példa volt már.Ezt sem hiszem,h össze lehetne vetni Peppel,uh ez ismét egy nagyon ovis és meglehetősen ostoba párhuzam. Guardiola kevesebbszer mondott bántóbbnak
vélhető dolgot,mint jo5é a tavalyi szezon bármelyik hetében szinte

Uh rossz hasonlat,nagyon rossz.
De ha neked a két párhuzam mindkét esetben kiegyenlít egymást,hát neked legyen mondva. Ha ugyanolyan volt Pep Pepézése,mint ferninho Pepezése,valamint Pep és jo5é akárcsak megközelítőleg egyformán savazza a riválist,akkor egyrészt gratulálok,másrészt nincs is tovább miről beszélni