Legkisebbtobi írta:B. Tamás írta:Legkisebbtobi írta:Engem akarsz meggyőzni vagy saját magadat? Mert ha engem akkor a válaszom az hogy nem érdekel.
Nem akarok beleszólni a "vitába", de ha ténylegesen nem érdekel mások véleménye, akkor miért írsz egy fórumra? Hogy leírd azt, hogy a Barça egy színész csapat, s hogy Pepe igazából nem gyilkos, nem mellesleg az elmúlt pár évben valójában a Madrid volt az, aki focizott, a Barcelona pedig a saját tili-tolijával ért el némi eredményt?
Mert ha igen, akkor ezt már mindenki tudja, nem értem, miért ragozzuk.
Nem a véleménye nem érdekel hanem hogy mit gondolom a barcáról... barca fanként nem biztos hogy objektívan írná le a csapatot.
Ahogy te se írod le objektíven a Madridot, Madrid drukkerként...

Az a baj, hogy vannak olyan madridisták, akikkel elhitették, hogy a Barca színész csapat...volt olyan fiatal srác, akitől megkérdeztem, hogy mikor színészkedett Messi a Reál ellen utoljára, mert én még tavaly 1 esetre emlékeztem... Erre azt mondta hogy a kis csapatok ellen szokott színészkedni!

Amúgy mondanom se kell, hogy nem tudta videóval alátámasztani az állítását. Alapvetően a Barca játékosai ritkán színészkednek(Businak törékeny alkata van, ezt vegyük figyelembe...

)...de ha valaki látott 1-2 rangadót, pl: a Reál, Espanyol ellen, az láthatja, hogy sajnos van mire rájátszani...nem kéne, de szerintem nem csak mi vagyunk az egyetlen csapat, aki kihasználta ezt a lehetőséget!! Úgy ír mindenki, mintha folyamosan színészkedne a Barca. A Madridtól is láttam 1-2 meccset, amikor eljátszották a nagy halált, mert kicsit keményebben odaléptek.

Alapvetően a Madridból is csak Pepe, Ramos, akik tahók...de azért nem nevezem az egész Reál Madridot favágó brigádnak!!?? Nem értem mire jó az általánosítás?