Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez olyan, mint Bud Spencernek Terence Hill. Nincsenek egymás nélkül. Ahol van Busi, ott van színészkedés is.Barcaman1993 írta:Sergio minek hentereg? Eltalálta a csávó, de attól még nem kell meghalni a pályán...

Ez már az imidzséhez tartozikBarcaman1993 írta:Sergio minek hentereg? Eltalálta a csávó, de attól még nem kell meghalni a pályán...

Nem is az.. Ilyen véletlen kezezésekért senki nem szokott lapot kapni.. Lefújják és kész.socio66 írta:igen,sőt egyszer dumáért is kapott.Barcaman1993 írta: Én úgy emlékszem legalább 3 sárgát kezezésért szedett össze. Nevetséges.
annyi megkülönböztetést azért kaphatna három aranylabda után,és tudvalevőleg egy sportszerű játékos,hogy ezeket elnézzék neki.
igen,sőt egyszer dumáért is kapott.Barcaman1993 írta: Én úgy emlékszem legalább 3 sárgát kezezésért szedett össze. Nevetséges.

Ennek nagyon örülök.socio66 írta:ötödik,a kövi meccsen végre pihen.Barcaman1993 írta:Messi hányadik sárgája ez?
Sporting Gijón ellen........Barcaman1993 írta:Én úgy emlékszem legalább 3 sárgát kezezésért szedett össze. Nevetséges.socio66 írta:ötödik,a kövi meccsen végre pihen.Barcaman1993 írta:Messi hányadik sárgája ez?
Én úgy emlékszem legalább 3 sárgát kezezésért szedett össze. Nevetséges.socio66 írta:ötödik,a kövi meccsen végre pihen.Barcaman1993 írta:Messi hányadik sárgája ez?
sose jó ha Messi hiányzik, de legalább "jó" egyrészt, hogy pihen, másrészt, hogy Hazai meccsünkön hiányzik!:Dsocio66 írta:ötödik,a kövi meccsen végre pihen.Barcaman1993 írta:Messi hányadik sárgája ez?

...helyes....Tim írta:Akkor ez a magyarázat,a siralmas idegenbeli szereplésre..hady írta:..megfigyeltem, mikor késve nyitják ki az élő topicit....ritkán nyerünk...![]()
Megigérem hogy ezentúl rajtam nem fog múlni a bajnokság!
ötödik,a kövi meccsen végre pihen.Barcaman1993 írta:Messi hányadik sárgája ez?