Legkisebbtobi írta:Pepe nem színész... egyszer-kétszer beprobálja a barca (!) ellen az nem jelenti hogy egyből színész...
Mészárosnak sem mondhatnám persze undorítóan durva a barca (!) és néhány csapat ellen de számomra beleférnek ezek. (Mielőtt leszednétek a fejem a barca elleniek és a 11 mecses eltiltásos szabálytalansága nem tartozik ide) de a többi egyáltalán nem akkora hogy húha... angoloöknálé röhögve találok ezeknél durvábbakat... Csak nektek van előitéletetek (nem ok nélkül)
Saját magadnak mondasz ellent több esetben is. Kezdeném azzal, hogy a Getafe elleni rugdosódása szerintem önmagában olyan, ami mellé már ha semmit nem mondunk, akkor is mindenkinek bőven elég. Rendben, hogy a saját szurkolói védik, hiszen ettől szurkoló a szurkoló, de egyet nem értenek vele. Szerintem elég szomorú, ha ez így van, az a jelenet ugyanis nagyon könnyen téríthet el tízezreket a futballtól... Aminek a játék a lényege, ezt pedig megmagyarázni sehogy sem lehet.
Írtad, hogy a "többi nem akkora hogy húha", de jogosan vannak előítéleteink. A szavaidból azt érzem, és bocsáss meg, ha nem így van, hogy te magad sem nézed jó szemmel Pepét, és valóban csak a szurkoló beszél belőled. Elismerem, hogy Pepe sportszakmailag, tehát mikor valóban a labdával törődik, jó játékos, de a többi megmozdulásával nálam azt érte el, hogy nem tudok rá rendes emberként tekinteni. Szerencsére én csak egy vagyok a sok közül, ez nem befolyásol semmit, de ez egy fórum, ahol mindenkinek a saját véleménye számít.
Egyébként pedig ezt a vitát soha senki nem fogja tudni eldönteni, egy évszázados ellentét az ellentét marad, a mi oldalunk Mourinhót sosem fogja szimpatikusnak találni, ti pedig a "színésztársulatot" nem. Én azért bízom benne, hogy lesz még olyan El Clásico, amelyet két ellentétes csapatnak szurkoló is bátran ülhet le közösen megnézni, úgy, hogy utána egymás szemébe tudnak nézni. Sajnos mostanában ez nem így volt.
Visca el Barca!