még megye 1-es meg utánpótlás körökben is elég sok (fiatal) srácnak van leborotválva (inkább gyantázva) a lába, nem hogy olyan szinten.
az egyik oka amit ferni írt, a másik a kényelmi szempont (pl. ha dzsungel van a lábadon, nyáron meg lehet pusztulni sípcsontvédőben) a harmadik pedig egyfajta divat, elterjedt, hogy a focistáknak egyre nagyobb arányban nem szőrös a lába.
amúgy pedig ha nekem is olyan izmos,szálkás,formás vádlim lenne, mint a legtöbb focistának, akkor én is szedném nyáron. (nem beszélve arról, ha végre eljutnék oda, hogy legyen rajta tetoválás)
lehet itt mondani, hogy buzis, meg metroszex, de igazából nem ez határozza meg a nemi identitásod.
strandszezonban pl. rohadt sokan, (főként a fiatalok vagy izmosabb alkatok) legyantázzák magukat, azt sem tartom megvetendő dolognak, egyrészt pl. nyáron a meleg miatt, másrészt tök jó, ha kockás a hasad meg van egy jó tattoo a lábadon, ha belepi a szőr.
a konzervatív rétegeket is meg lehet érteni, hiszen azért még mindig a férfiasság egyik jele a szőrzet, de sajnos/nem sajnos, változik a divat, az értékrendek, és ma már belefér csak külsőségi szempontból is a dolog, pedig ugye mint írtam, több okból is szőrtelenítik a lábukat a focisták.
bocs, ez már az OFF-ban is kicsit OFF, és túl is van ragozva, csak így hajnal 3-kor hozzászólhatnékom volt.