L.Messi 10 írta:LG írta:Elég egyszerű, és cinikus lezárása a dolgoknak. Azért nagyon nem mindegy, h mekkorát téved a bíró, és nagyon nem mindegy, h mikor téved.
1-1félidőre jutott. Amúgy meg lehet találgatni, hogy mi lett volna ha a Milan 2-0-ra megy, de gondoljunk csak vissza egy bizonyos Napoli-Juventusra, ahol az ellenfél szintén 2-0-ra vezetett, és onnan felállva hoztuk 3-3-ra.
„Szerintem elfogadhatatlan, hogy összehasonlítsuk a két esetet, és azt mondjuk az egyikre, hogy az súlyosabb tévedés volt, mint a másik. Mindkét gólt helytelenül érvénytelenítették, így ebből a szempontból egálban vagyunk. Vagy a mi találatunk talán nem ért volna ugyanannyit? Én egyáltalán nem látok köztük különbséget. A Milan többet érdemelt ezen a meccsen a teljesítménye alapján, de mindkét csapatot sújtották hibák”  - Conte

Totálisan elvakultan győzködöd saját magad. Attól, mert Conte is ezt mondja, még nem lesz teljes mértékben igazad. Persze a gól mindig ugyanannyit ér, de egy lest elnézni, illetve egy jó fél méterrel a kapuban lévő labdát nem gólnak nézni azért nem ugyanaz. Nem mondom, hogy a Juvénak fújtak, mert nyilván nem, de felesleges azt hajtogatni, hogy de tőlünk is elvették, mert egyértelmű, hogy a két helyet nem azonos súlyú, és nem azonos időben történt. Mint ahogy egy másik meccset felhozni érvként szintén elég érdekes, mi garantálja, hogy itt is felálltatok volna? Persze az oké, hogy tévedett a bíró ide is, oda is, a meccs vége meg 1-1 lett. Nem a bíró miatt lett x, hanem mert küzdöttetek, de azért ne legyél már nagyképű, hogy a kiscsapatok ellen x-eltek, meg hasonlók, mert jobb volt a Milan, és semmivel sem érdemeltetek többet, valamint hosszú évek óta most először vagytok legalább közel a scudettohoz. 
Ez az én véleményem ( egy része ).