Eazzy írta:
Erről tudsz kicsit bővebben írni, hogy milyen, vagy linkelni hozzá? Thx.
sima köredzés pihenő nélkül. nekem a lényeg annyi,hogy megterhelőbb legyen az edzés,mint egy átlag testépítő edzés(nem 1-1 izomcsoportra értve,hanem teljes testre),így jobban kondicionál,a pulzusom nem nagyon csökken aerob értékek alá és még az izomzatnak sem rossz. ez nem épít olyan izmokat,mint a testépítők esetében,de nem is ez a szándékom. inkább crossfit edzésre hajaz,mintsem normál gyúrósra,de természetesen terembe átültetve. így se nem ez,se nem az. hosszú távon még nem tudtam kipróbálni,de hát miért ne működne.
itt vannak gyakorlatok hozzá, minden nap új
korábban írtam,hogy külsőre mit szeretnék elérni nagyjából(facebookon a keresőbe beírod,hogy "cave fitness". ez egy mosonmagyaróvári team. a képek közt pedig megnézed a referenciáink mappát)
múlt héten voltam egy crossfit edzésen,ahol azt tapasztaltam,hogy a pörgő edzés mellett rendesen jött az izomláz is,holott nem éreztem az izmaimban a gyúrós edzéshez hasonló terhelést. ezért gondoltam,hogy megpróbálok valamit összehozni magam. ott az edzés úgy nézett ki,hogy pl: 1 sorozat abból állt: 8 guggolás,8 invertált evezés. a kettő közt nem volt pihi,csak utána egy kevéske. volt teljesen hasonló is,csak 3 gyakorlatos: ott 30sec munka és 10 sec pihi volt a gyakorlatok között. 1. traktorgumi ütés nagy kalapáccsal,felülések,meg vmi krva hosszú kötélre kellett hurkokat dobni. 4 sorozat volt és mint írtam,30sec munka,10 pihenő.
megnézheted amúgy, ha cutlert vagy phil heath képét scharzie mellé teszed, mennyit fejlődött az egész, több és jobb a koksz, és persze az új kiegészítők is
nekem spec. arnold fizikuma sokkal jobban bejött,mint az újaké. az valahogy természetesebbnek hatott. colemanék pedig inkább egy nagy rakás masszára emlékeztetnek. egy kupac izom,emberi kontúrok nélkül