K900 írta:Alexis és Messi az akikre lehet épiteni a támadószekcióba.
Ezzel az egyetlen mondattal értek egyet, de ezzel is csak a kontextusból kiragadva. Az egy dolog, hogy Pedro most formán kívül van, ezért nem kell máris elpasszolni. Villa már áprilisban játszhat, EB-re összeszedi magát, róla utána érdemes beszélni (szerintem ott nem lesz adós gólokkal). Neymar iszonyat zsákbamacska, arról nem is beszélve, hogy még Rossell kapcsolataival sem úsznánk meg 25 millióból a dolgot...
Thiago Silva idén lesz 28, középhátvéd, azaz simán benne van még 4-5 jó év és mondjuk 30 millió körül meg is lehetne tán szerezni; egyértelműen ő lenne a legjobb választás. Subotičból néha előjön a favágó; David Luiz alapvetően jó védő de a mi játékunkba nem illik; Sakhoért szintén elkérnének egy zsák pénzt, viszont ő még nem bizonyított, majd jövőre megnézem a PSG-vel a BL-ben...
Hummelst imádom, jelenleg szerintem ő a legjobb német középhátvéd. Nem tudom mennyit kérne érte a Dortmund (szerintem 25-öt simán), de ha T. Silva nem jönne össze, én őt szívesen látnám itt, habár ő sem illik igazán a játékunkba (illetve passzolhatna, de akkor tkp. két Piquénk lenne, ami veszélyes...).
Már korábban kifejtettem, hogy ha T. Silva jön egyedül, akkor én elégedett vagyok...
Bale-től is félek, remélem nem igazak azok a hírek, hogy nagyon akarja őt Pep. Az ő érkezésével gyakorlatilag végleg le kéne számolni a négyvédős rendszerrel, de annyira még nem stabil ez a háromvédős renszerünk...