az alexis & cesc pakk teljesítménye tétmeccsen a barcában:
alexis :
1522 perc, 11 gól, 2 gólpassz.
lebutítva : 117 percenként szerez egy gólpontot.
cesc :
2269 perc, 15 gól, 15 gólpassz.
lebutítva : 75 percenként szerez egy gólpontot.
figyelembe véve, hogy mind a ketten nyáron érkeztek, és azt, hogy mind a kettőjüknek nehezítette a beilleszkedését,formába lendülését 1-1 sérülés....nagyszerűek, különösen cesc, de alexisre sem lehet egy rossz szavunk sem.
hatalmas igazolás volt mind a kettő, nagy erősségei a csapatnak!
ha már itt tartunk, az utolsó 2 átig. szezon igazolásai ezen kívül :
adriano, 9.5 milla : univerzális, nem pampog a padért, egy igazi jó katona, kiegészítő embernek eddig tökéletesen megfelelt.
villa, 40 milla : rengeteg pénz ez, nyilván a marketing értéke sem lehet olyan rossz...a teljesítményével összességében nem lehetnek gondok, mert egy klasszis csatárról van szó, aki elég sok fontos gólt rúgott már, a hullámvölgyei és sérülése sajnálatos, viszont ezek ellenére jó igazolásnak tartom, bár kicsit sokallom így utolólag ezt az árat, de mint mondtam, ez már marketing is ezen a szinten.
afellay, 3 milla : ennyi pénzért nevetve megérte, mert ugyan nem alkotott maradandót (persze a messinek clasicón adott gólpasszáért azért taps) de adrianohoz hasonlóan kiegészítő embernek tökéletes, ami még tetszett, hogy motivált...sajnálatos sérülése (és vélhető távozása) ellenére ő is jó igazolás volt ár/érték arányban.
mascherano, 20 milla : ez az ember hatalmas tanár, de főként a középhátvéd poszton nyűgöz le...174 centisen ezen a poszton ilyen teljesítményt lehozni meccsről meccsre, emelem a kalapom.
az meg csak extra, hogy alázatos, hatalmas küzdő, nem szövegel ha padon van, és talán a világon az egyik, ha nem a legjobb a becsúszó szerelésekben.
féltem, mikor megvettük, hogy egy favágó hentest hozunk, de hatalmas pozitív csalódás a tag, én nagyon megkedveltem a csupaszív játékát.
perfekt igazolás, 20 milláért is.
szóval tavaly és idén mindent összevéve...NAGYSZERŰEN IGAZOLTUNK