Barcaádám írta:Köszi mindenkinek habár nagyon sok konkrét véleményt nem is kaptam a Nike labdával kapcsolatban .
Kedves Daffy, 4000 ért kíváló lenne az a Spalding labda csak az a baj hogy nem áll módomban személyes átvételre Pest megyében

Ahogy az sem sajnos hogy 6-7-8 ezret adjak ki egy kosárlabdára
Amúgy valóban kintre használnám, 3000 forintért beszerezhető egy a lakóhelyemhez közeli Hervisben. Valószínűleg ez lesz a választásom, még mindig jobb mintha vennék akármilyen noname szrt.
Természetesen, az még mindig jobb, ha ilyet veszel. Az a lényeg, hogy kinti labda legyen. Azon nem gondolkodtál, hogy haverokkal összedobjátok? Egyedül úgy sem szokott játszani senki. Én úgy vagyok vele, hogy inkább kerüljön 8-10 ezerbe, de akkor olyan is legyen. Persze én sem vagyok pénzes, egyedül nem venném meg, de pl most 17-en tervezünk egy jó Wilsonra összedobni

Úgy már nem összeg.. Ha 4-5 embert összeszedsz, akikkel szoktatok játszani, akkor már ki lehet hozni barátibb árakat. A Molten sem rossz, de nekem a Wilson tetszik a legjobban a Spalding mellett. Egy sötét barna Wilsonnal játszunk mindig hazai meccseken, illetve edzésen, nagyon jó. Mondjuk az biztos 10 felett van árban..
A csaj is 10, csak millában

( dollárban

)