socio66 írta:ahogy látom a napoli szépen meglovagolja a lehetőséget,hogy most visszahozhatják egy kicsit a régi idők sikereit.
az emberek meg vannak őrülve,a játékosok is tudásuk felett teljesítenek,otthon valószínűleg bárkit el tudnának most kapni,a kérdés az hogy idegenben mit tudnak ebből a mentalitásból megtartani.
tegnap a közvetítésben ha jól hallottam már arról is volt szó,hogy villas-boas egy reménytelen eredmény esetén már ezután a meccs után pakolhatott volna,gondolom akkor a bl-kiesés garantált repülőjegy lenne neki haza.
ez viszont veszélyessé teheti a chelsea-t,egy többi szempontból élet-halál meccsre még biztosan felpörögnének az öregek.
egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele,de én az évekig tartó viszálykodásunk miatt még most is összerezzennék,ha kisorsolnának egy barca-chelsea párharcot,annyi szenvedős,vért izzadós,végletekig kiélezett meccset nyomtunk velük,hogy egyszerűen nem merném leírni őket.
meg hát nem kis revánsfílingje is lenne a dolognak 2009 után..
Sztem ezt a Chelsea-t röhögve vernénk oda-vissza. Ilyen ötlettelen csapatot ritkán látni, főleg ilyen játékosokkal. A Napolinak viszont nagyon szurkolok, hogy továbbmenjenek. Ezt a csapatot tényleg nem lehet nem szeretni. Küzdenek, hajtanak és hát ez a Cavani-Lavezzi-Hamsík-Maggio 4-es, egy Gargano-Inler duóval megspékelve nem rossz egyáltalán. Remélem, hogy tovább mennek és utáni is jó sorsolásuk lesz.
A Real (gondolom sokak nagy bánatára) egy számukra nagyon jó eredményt értek el. Otthon biztos ki fogják tömni a Moszkvát, az egyedüli amit sajnálok, hogy megint ez sminkelt celeb lőtte a Real gólját. Nem igazán látom, hogy ki állíthatná meg őket idén. Nem tudom, vmiért olyan érzésem, hogy idén meg lehet nekik a 10., ami remélhetőleg nem fog megtörténni.