Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Láb fetisisztákSanama írta:Hogy mi értelme nem tudom,de nézd meg a játékosokat,mindegyiknek csupasz a lába
Szerintem csak a lábuk között, de hogy a lábukat is? annak meg mi értelme lenne?kanty írta:Általában igen.Sanama írta:Egyszer már feljött ez a téma,de már nem emlékszem mire jutottunk,szóval felvetném megint,mert engem érdekel![]()
A focisták szőrtelenítik a lábukat??
És lehet tudni, hogy miért?kanty írta:Általában igen.Sanama írta:Egyszer már feljött ez a téma,de már nem emlékszem mire jutottunk,szóval felvetném megint,mert engem érdekel![]()
Általában igen.Sanama írta:Egyszer már feljött ez a téma,de már nem emlékszem mire jutottunk,szóval felvetném megint,mert engem érdekel![]()
Természetesen, az még mindig jobb, ha ilyet veszel. Az a lényeg, hogy kinti labda legyen. Azon nem gondolkodtál, hogy haverokkal összedobjátok? Egyedül úgy sem szokott játszani senki. Én úgy vagyok vele, hogy inkább kerüljön 8-10 ezerbe, de akkor olyan is legyen. Persze én sem vagyok pénzes, egyedül nem venném meg, de pl most 17-en tervezünk egy jó Wilsonra összedobniBarcaádám írta:Köszi mindenkinek habár nagyon sok konkrét véleményt nem is kaptam a Nike labdával kapcsolatban .![]()
Kedves Daffy, 4000 ért kíváló lenne az a Spalding labda csak az a baj hogy nem áll módomban személyes átvételre Pest megyébenAhogy az sem sajnos hogy 6-7-8 ezret adjak ki egy kosárlabdára
![]()
Amúgy valóban kintre használnám, 3000 forintért beszerezhető egy a lakóhelyemhez közeli Hervisben. Valószínűleg ez lesz a választásom, még mindig jobb mintha vennék akármilyen noname szrt.
uhGame90 írta:Haverom:
http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palya ... sportolot/
Dobrovitz József elmondása szerint egy vecsési vendéglátóipari egységben történt a támadás. A fia szerette volna felsegíteni a földről unokabátyját, akit öten rugdostak, de őt is földre lökték és megrugdosták. Az apa döbbenetesnek nevezte, hogy a késelés akkor történt, amikor a verekedés már véget ért és éppen felsegítették a földön fekvőket.
2 utcára tőlünk történt az eset...
Nekem ő kéne:S.Agüero írta: nekem kell egy ilyen! nem rossz...![]()
![]()
![]()
![]()
Nekem ő kéne:S.Agüero írta: nekem kell egy ilyen! nem rossz...![]()
![]()
![]()
![]()
én egy tescos noname szrt használtam 10 évig (tavasztól-nyárig). nyoma sem volt rajta már mintának,barázdáknak,de hibátlan volt és kiszolgáltBarcaádám írta:Köszi mindenkinek habár nagyon sok konkrét véleményt nem is kaptam a Nike labdával kapcsolatban .![]()
Kedves Daffy, 4000 ért kíváló lenne az a Spalding labda csak az a baj hogy nem áll módomban személyes átvételre Pest megyébenAhogy az sem sajnos hogy 6-7-8 ezret adjak ki egy kosárlabdára
![]()
Amúgy valóban kintre használnám, 3000 forintért beszerelhető egy a lakóhelyemhez közeli Hervisben. Valószínűleg ez lesz a választásom, még mindig jobb mintha vennék akármilyen noname szrt.
kint használná. amit linkeltem spalding street 4k-ért szerintem nem lehet rossz vételcsababarca írta: De inkább tényleg szánj rá többet, meg az is lényeges,hogy bent vagy kint betonon használod e.
mivel ez hivatalos vélemény,így hallgass erre!Kalap1988 írta: Daffy írta a Spaldingot, de én hozzáfűzném, hogy én szoktam játszani Spaldinggal, Wilsonnal és másokkal is és egyértelműen jobbak, sokkal jobbak, mint a Nike vagy Adidas vagy egyéb márkák. Ezt a ballert láttam már boltban és meg is fogtam, hát, nem egy nagy durranás... Szerintem jobban jársz, ha inkább veszel 6-7-8 ezerért egy minőségibb labdát, ami nem elég, hogy 3-szor annyit bír ki, de sokkal jobb is vele játszani.
Daffy írta a Spaldingot, de én hozzáfűzném, hogy én szoktam játszani Spaldinggal, Wilsonnal és másokkal is és egyértelműen jobbak, sokkal jobbak, mint a Nike vagy Adidas vagy egyéb márkák. Ezt a ballert láttam már boltban és meg is fogtam, hát, nem egy nagy durranás... Szerintem jobban jársz, ha inkább veszel 6-7-8 ezerért egy minőségibb labdát, ami nem elég, hogy 3-szor annyit bír ki, de sokkal jobb is vele játszani.Barcaádám írta:Üdv!
Kosarasokhoz lenne kérdésem, találkoztak-e/ mi a véleményük a Nike baller nevű labdáról? (mennyire jó a kezelése, mennyire bírja kint stb.)
KÉP: http://www.footlocker.com/images/produc ... 6801_w.jpg
Előre is köszi!
konkrétan a labdáról nem tudok nyilatkozni,de miután ez egy kinti használatra tervezett(?) labdája a gyártónak és 2000ft körüli összegért beszerezhető,én azt mondom,hogy nem rossz vétel,de az árából látszik,hogy nem 10 évre készül. én megkockáztatnámBarcaádám írta:Üdv!
Kosarasokhoz lenne kérdésem, találkoztak-e/ mi a véleményük a Nike baller nevű labdáról? (mennyire jó a kezelése, mennyire bírja kint stb.)
KÉP: http://www.footlocker.com/images/produc ... 6801_w.jpg
Előre is köszi!
jó tudnidaffy írta:de,az első tesztnapot nyerte isalbicelesteX írta:RAJkönnen nem most jött vissza az F-1-be?
de,az első tesztnapot nyerte isalbicelesteX írta:RAJkönnen nem most jött vissza az F-1-be?