Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
corol
Entrenador del Barça

2012.02.20. 19:06:41

kurdt írta:
szszabolcs19 írta:
Én tudok egy példát a "sunyiságra". Van egy pályamunkás a Barcánál, aki egy szakadt robogóval járt dolgozni, ami füstölt mint a veszedelem. Pique és Messi kitalálták, hogy megviccelik, egyik nap felgyújtották a motorját, ami - ahogy kell - porig égett. Emberünk már éppen sírva fakadt, látva a járművét pusztult állapotban. Erre a két "alattomos, sunyi" tréfamester egy vadonatúj motort toltak be neki, csak úgy. Hát ennyit a sunyiságról és a Barca szellemről.
Már ne is haragudj meg, de te Hül...e vagy!!! Ezt úgy nevezik, hogy poén, még ha a srácnak először rosszul is esett, illetve adományozás!

Te nem vagy eszednél!!! Ez biztos!!!
Kép
Kurdt:
- 1. idézőjelben van a sunyi jelző!
- 2. az iróniát nem érezted!
- 3. félreértetted az eredeti szándékomat.:)))
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.02.20. 16:44:21

lui1698 írta:Amúgy azon tényleg van aki meglepődik, hogy sok hosszú év után, mikor lejátszotta a világot a pályáról, lőtt több száz gólt, megnyert mindent amit lehetséges (többször), hogy bizonyos tekintetben megváltozott a viselkedése?

Jó, hogy nem várjátok el tőle, hogy ugyan úgy viselkedjen, mint 17 évesen mikor először játszott a csapatban.
Nézzetek meg bárkit akit jelenleg a világ legjobbjai közé sorolnak, és mondjatok egyet ezek közül aki kevésbé van """"elszállva"""", mint ez a gyerek.

2 méterrel mindenki előtt jár, és tisztában van vele, ehhez képest azért ennyi jellemváltozás szerintem belefér.
Így van, nem történt drasztikus változás a személyiségében, elég nagy sarkítás olyan jelzőket használni hogy, sunyi vagy arrogáns stb... :roll: Ha nem lenne meg benne az alázat, és tényleg elmozdult volna a sokak által leírt irányba, szerintem nem tudott volna zsinórban 3 aranygömböt nyerni, és évről évre ilyen szinten játszani.
Természetesen a siker hatásai érződnek a személyiségén, de szerencsére egészséges mértékben, ezzel pedig nincs semmi gond szerintem.

Emellett pedig elismerésem a tegnapi négyeséhez, az utóbbi meccsekhez képest sokkal motiváltabb volt, gondolom őt is frusztrálta már hogy nem mennek tökéletesen a dolgok. Így tovább!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
kurdt
Megmentő :)

2012.02.20. 16:42:56

szszabolcs19 írta:
Én tudok egy példát a "sunyiságra". Van egy pályamunkás a Barcánál, aki egy szakadt robogóval járt dolgozni, ami füstölt mint a veszedelem. Pique és Messi kitalálták, hogy megviccelik, egyik nap felgyújtották a motorját, ami - ahogy kell - porig égett. Emberünk már éppen sírva fakadt, látva a járművét pusztult állapotban. Erre a két "alattomos, sunyi" tréfamester egy vadonatúj motort toltak be neki, csak úgy. Hát ennyit a sunyiságról és a Barca szellemről.
Már ne is haragudj meg, de te Hül...e vagy!!! Ezt úgy nevezik, hogy poén, még ha a srácnak először rosszul is esett, illetve adományozás!

Kép
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
szszabolcs19
Jugador del Barça

2012.02.20. 16:27:43

corol
Entrenador del Barça

2012.02.20. 16:05:13

barca99 írta:
Sanama írta:Belefér,de sokan nem látják, hogy már nem u.a mint 3éve,hanem sunyibb,stb.
De ez miben mutatkozik meg? Ha ütnének sem tudnék most olyat mondani, ami miatt például sunyi lenne.

Nyilván változott, de ennyi siker után totál abnormális elvárás, hogy ne változzon meg az ember.
sziryboy
Jugador del Barça

2012.02.20. 15:34:58

Lionel Kicsi Messi írta:
sziryboy írta:Eszem megáll! mindig van egy félcédulás aki szapulja Messi viselkedését :?
Nem is értem, az ilyen mit keres itt? mert hogy szurkolónak nem tudom nevezni az is biztos. Egy fantasztikus meccs után is folyton belekel kössenek valamibe :roll:
Sajnos vannak ilyen szurkolók, akik rosszul élik meg azt , hogy megváltozott kicsit, mert tényleg megváltozott, de szerintem egyátalán nem lett vészes a pályán való viselkedése, annak ellenére, hogy mennyi mindent megnyert/elért, a legnagyobb rivális oldalán ott van, hogy milyen is lehetett volna, ha ennél jobban fejébe száll a siker és ahhoz a személyhez képest ÜBER SZERÉNY ember maradt, mellesleg ha így lövi tovább a gólokat Messi, akkor üsse kő legyen ilyen :wink: Az biztos SZVSZ, hogy visszaváltozni (tudom nem valami pokemonról beszélünk, hogy változni :D ) olyanná, mint amilyen volt nem fog.
Úgy gondolom, hogy aki messit lesunyizza, az nem százas v. csak az irigység beszél belőle, ill. egy rosszindulatú f@llosz. Egyesek a Pep és Cesc között lezajló szituba is belelátnak valami rosszat :roll:
Én a magam részéről egyszerűen csak élveztem a szép játékot és lelkesen szurkoltam eufórikus állapotban. Ennyi :)
sjd
Llegenda del Barça

2012.02.20. 15:04:27

barca99 írta: Az odaszólás szerintem megint csak természetes, amatőr szinten minimális tétért küzdve is teljesen mindennapos. Ha ezek után viszont tényleg igaz lenne, hogy csak azért sem passzol, az már tényleg gáz lenne.
Az igazi kérdés az, h hogyan viselte volna, ha Sanchez ugyanígy beszól neki, amikor Messi volt góltalan idegenben, és Alexis lövögette a gólokat

Egyébként csak magamat tudom ismételni (csak most valószínűleg nem fogtok divatdrukkernek tartani ugyanezért a mondatért): Amíg lövi a gólokat, nem érdekel a hozzáállása. Tegnap is volt, h nem támadott le, rossz megoldást választott, de a 4 gól magáért beszél (valamint az is, hogy a tegnapi meccsen játszhatott volna 3 Torres is a Sanchez-Pedro-Cesc trió helyett, nem vettük volna észre)
barca99
Llegenda del Barça

2012.02.20. 13:58:21

Laci7 írta:Persze lehet, hogy ennek is megvan az oka, erőtartalékolás stb...
Ez valószínűleg így van. Idén már annyit volt a pályán, mintha lenyomott volna egy bajnokságot (38 fordulót) az első perctől az utolsóig. Még március sincs.

Az odaszólás szerintem megint csak természetes, amatőr szinten minimális tétért küzdve is teljesen mindennapos. Ha ezek után viszont tényleg igaz lenne, hogy csak azért sem passzol, az már tényleg gáz lenne.
Laci7
Barça B

2012.02.20. 13:51:10

Kis kritika részemről, hogy futó mennyisége ebben az idényben valóban csökkent, legalább is ami a letámadásokat illeti, nekem ez a legszembetűnőbb változása... Persze lehet, hogy ennek is megvan az oka, erőtartalékolás stb...

Ami pedig a viselkedését illeti, szerintem nem ment el rossz irányba... továbbra is szerény és botrányoktól mentes, maradjon ilyen a további tíz Barcelonás évében is : )
Max 150px magas lehet az aláírás kép!
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
MatyiG
Adminisztrátor

2012.02.20. 13:34:00

Pavel
Entrenador del Barça

2012.02.20. 13:33:09

Először azt hittem, hogy egy Dennis Rodman fórumot olvasgatok.
Aztán rájöttem, hogy Messi fórumát olvasgatom. Komolyan mondom, egyszerűen nem hiszem el, hogy egyes elvileg Barca szerető emberek ilyen szavakkal illessenek egy Barca játékost, olyan szavakkal amelynek a jelentését sem ismerik.
Egy kérdés feléjük. Messi mikor volt alattomos? Példákkal.
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.02.20. 13:20:25

barca99 írta:De ez miben mutatkozik meg? Ha ütnének sem tudnék most olyat mondani, ami miatt például sunyi lenne.
Nem ad másnak a sütijéből, leereszti a csapattársai autóinak kerekeit, lereszeli a stoplikat a cipőikről, álmában levág egy tincset Puyol hajából, kiphotoshoppolja Piquét Shakira mellől és magát teszi oda... Szerintem ezekre gondolhatnak azok akik a sunyi szót használják. :) Vagy ha nem így van, akkor bizony egyesek nem tudják a szavak jelentését...
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2012.02.20. 13:18:31

barca99 írta:
De ez miben mutatkozik meg? Ha ütnének sem tudnék most olyat mondani, ami miatt például sunyi lenne.

Nyilván változott, de ennyi siker után totál abnormális elvárás, hogy ne változzon meg az ember.
Engem egyedül az zavar, ahogy kiosztja a társakat. Tegnap is úgy odaszólt Alexisnek a 2. félidőben valami helyzet után. Aztán lehet, hogy csupán a puszta véletlen műve, de az eset után 90%-ában nem Sánchznek passzolt amikor közte és egy másik csapattárs között lehetett választani - igen, direkt figyeltem, és igen, Sánchez ugyan úgy üres volt mint a társ. Remélem tényleg csak a véletlen műve, és nem "megsértődött" ott hirtelen.. Azt már meg se említem, hogy Alexis az eset után olyan lett mint egy félős kisgyerek, az első félidőben bemutatott cselek helyett áttért megint a 100%-ig biztos passzokra..

És tudom hogy az ilyen elő szokott fordulni meccsek alatt, nagy a feszkó, de azért a többiek nem ilyen stílusban csinálják..

Amúgy gratula neki, mostanában mezőnyben is újra dolgozik keményen - nem egy Pedro, de nem csak sétálgat -, a góljai meg szépek voltak, kellett a szerencse is néhol, de a 4. nagyon pazar munka volt! Remélem tartja ezt a meccsenként 4 gólos formát mostantól a szezon végéig.. :twisted: :twisted: Mekkora jó lenne már! :D
barca99
Llegenda del Barça

2012.02.20. 12:59:02

Sanama írta:Belefér,de sokan nem látják, hogy már nem u.a mint 3éve,hanem sunyibb,stb.

Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2012.02.20. 12:33:06

sziryboy írta:Eszem megáll! mindig van egy félcédulás aki szapulja Messi viselkedését :?
Nem is értem, az ilyen mit keres itt? mert hogy szurkolónak nem tudom nevezni az is biztos. Egy fantasztikus meccs után is folyton belekel kössenek valamibe :roll:
Sajnos vannak ilyen szurkolók, akik rosszul élik meg azt , hogy megváltozott kicsit, mert tényleg megváltozott, de szerintem egyátalán nem lett vészes a pályán való viselkedése, annak ellenére, hogy mennyi mindent megnyert/elért, a legnagyobb rivális oldalán ott van, hogy milyen is lehetett volna, ha ennél jobban fejébe száll a siker és ahhoz a személyhez képest ÜBER SZERÉNY ember maradt, mellesleg ha így lövi tovább a gólokat Messi, akkor üsse kő legyen ilyen :wink: Az biztos SZVSZ, hogy visszaváltozni (tudom nem valami pokemonról beszélünk, hogy változni :D ) olyanná, mint amilyen volt nem fog.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.02.20. 12:29:45

Messi amit az elmúlt két meccsen bemutatott, az több, mint biztató. Kritikusai egy kissé most megnyugodhatnak. :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.02.20. 11:59:40

Messinek hatalmas gratuláció a négy góljáért és a megalkuvást nem tűrő játékáért. Számomra ő és Iniesta voltak a meccs emberei. Az meg egyenesen hihetetlen, hogy egy ilyen meccs után is vannak, akik szapulják!
Kép
Kép
Kép
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.02.20. 11:49:50

senzu_ írta:Barcelona szurkoló vagyok a Van Gaal éra óta, Messi meccseinek kb 90%át láttam, de az utóbbi időben akkora egy sunyi, alattomos ember lett, hogy néha elfog a hányinger mikor ránézek :roll:
Huha. Állítólagos törzsdrukker létedre elég keményen nyitottál itt a fórumon. Mindjárt a második kommenteddel bezúztál egy nagyot a Messi-rajongók arcába. Ez a hányinger azért hosszú távon nem lesz túl kellemes, márpedig Messi barátunk valószínűleg még jópár évig "riogat" majd téged a játékával. Úgyhogy szerintem vagy próbálj vele megbarátkozni vagy jó lesz szimpatikusabb csapatot keresni :D
corol
Entrenador del Barça

2012.02.20. 10:35:55

Nem látnám, hogy negatív személyiség változás következett volna be Messinél. Az látszik, hogy megemberesedett, komolyabb, megfontoltabb, céltudatosabb lett. Ebben benne van az is, hogy nem feltétlenül futja szét magát. talán ezt vehetjük észre negatív változásnak. De neki nem ez az első számú feladata a csapaton belül. Ha megszereztük a labdát, Ő képes megjátszani a leglehetetlenebb helyzetekben is. Ha megindul, zsigerből rárontanak 3-an, 4-en, ilyenkor jön a labda kidobása az üresbe futó társaknak. Ez a Barca fő fegyvere, sajnos ezekből a helyzeteknek, ziccereknek nagy százaléka marad kihasználatlanul. A sokadik kihagyott helyzet után lehetséges a társak felé megfogalmazni elégedetlenséget, de ezt gondolom megteszi magával szemben is, amikor Ő ront ziccereket.
Egy ilyen sikeres, a média által sztárolt ember (ld. legutóbb a Time magazin címlap), ezzel együtt 0 balhé, 0 sztár allür, 0 bulvár infó. Hát nem tudom mi a bajotok Vele. Ennél szerényebben, visszafogottabban már nem lehet.
sziryboy
Jugador del Barça

2012.02.20. 00:16:18

Eszem megáll! mindig van egy félcédulás aki szapulja Messi viselkedését :?
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.20. 00:07:51

lui1698 írta:Amúgy azon tényleg van aki meglepődik, hogy sok hosszú év után, mikor lejátszotta a világot a pályáról, lőtt több száz gólt, megnyert mindent amit lehetséges (többször), hogy bizonyos tekintetben megváltozott a viselkedése?

Jó, hogy nem várjátok el tőle, hogy ugyan úgy viselkedjen, mint 17 évesen mikor először játszott a csapatban.
Nézzetek meg bárkit akit jelenleg a világ legjobbjai közé sorolnak, és mondjatok egyet ezek közül aki kevésbé van """"elszállva"""", mint ez a gyerek.

2 méterrel mindenki előtt jár, és tisztában van vele, ehhez képest azért ennyi jellemváltozás szerintem belefér.
Belefér,de sokan nem látják, hogy már nem u.a mint 3éve,hanem sunyibb,stb.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.02.20. 00:04:33

Amúgy azon tényleg van aki meglepődik, hogy sok hosszú év után, mikor lejátszotta a világot a pályáról, lőtt több száz gólt, megnyert mindent amit lehetséges (többször), hogy bizonyos tekintetben megváltozott a viselkedése?

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.20. 00:03:58

ma bejött neki minden,remélem tartja ezt a formát.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.02.20. 00:00:46

Én is kritizáltam az elmúlt meccsek miatt, amellett, hogy így is veszélyes volt, de mégis sokszor belevezette az ellenfélbe, és nem passzolt. Ma viszont mindent bepótolt, gólok, passzok, le a kalappal! Hasonló folytatást tőle, és az egész csapattól is!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.20. 00:00:33

Rinku írta:Féregnek nem mondanám, még ha úgyis érződik az utolsó mondatomban. De nagyon elmozdult egy sunyi, kellemetlen és arrogáns irányba és ne mondja már nekem senki, hogy egyáltalán nem érződik ez... Mindenki azt szeretné, hogy a régi, egyszerű, kedves figura legyen és az elmúlt 2-3 hónapot hagyja maga mögött. Senkinek sem használ, sőt, legtöbbször csak káros hatással van a csapatra. És akkor említhetném például a Villarreal elleni gólját és a Madrid elleni meccsen elkövetett szabálytalanságait, ahol elég nagy pirosat megérdemelt volna.
Nah, itt nem használtál olyan szót, ami oldalakon át menő személyeskedéshez vezet, és úgymond leírtad a saját véleményed, kritikád Messivel kapcsolatban, ahogy Te látod, amihez szíved joga. Bannoltalak? Töröltem eme hszt? Nem, mert normális formában a kritikának is helye van, ahogy a dicséretnek is. A FÉREG szó minden ,csak nem idevaló kifejezés. Ez van. Először csak a hszt töröltem, senzu nem kapcsolt, másodszorra is leírta, onnantól ismert a történet.
csababarca írta:Amúgy mi a baj Messivel konkrétan? azon túl,hogy mostanában gyengébben ment neki a játék,és hogy önzőbb mint szokott?
sose volt az a temperamentumos ember, mindig egy arccal nyomta végig a meccseket, kevés érzelmet kommunikált kifelé mindig is.
ez most is így van.
komolyan egyeseknek már semmi sem jó...
ezzel meg egyetértek, úgy ahogy van.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése