Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezeket annyira szeretem... Nyilván azért volt dühös, mert rohadtul akarta a gólokat és rajtad is kiütköznek érzelmek, ha hajtasz mint a gép és mások "hibája" okán elmarad az eredmény.N7 írta:Hatalmasat játszott öröm volt nézni!VISSZATÉRT!:)
(viszont és ez most egy kis off: Miért viselkedik így a csapattársával,jelen esetben Alexissel,de Villával is és Pedroval is megtette,iylet nem kéne,azért!)
Akkor te szép 1 Barcelona drukker lehetsz, ha arra az emberre úgy nézel, aki ennyit tett a klub sikereiért...pfej...senzu_ írta:Barcelona szurkoló vagyok a Van Gaal éra óta, Messi meccseinek kb 90%át láttam, de az utóbbi időben akkora egy sunyi, alattomos ember lett, hogy néha elfog a hányinger mikor ránézek

Szerintem el is kéne tiltani! Botrányos, hogy nem rúg minden meccsen mesterhármast! Hogy nem tagadták ki a többiek? O.Osenzu_ írta:Barcelona szurkoló vagyok a Van Gaal éra óta, Messi meccseinek kb 90%át láttam, de az utóbbi időben akkora egy sunyi, alattomos ember lett, hogy néha elfog a hányinger mikor ránézek
Későre jár, menj már aludni, holnap iskola!!senzu_ írta:Miért nem lehet leírni, hogy Messi egy féreg? Értelmes választ várok, aki kitiltott, írja már le, hogy miért tette. Tudtommal a féreg szó nem számít káromkodásnak, akár még 12 éven aluli emberek is olvashatják...
Szerintem azért, mert az Eurobarcán az emberek 98%a szereti Messit és sok embert szerintem provokál, és neked sem tetszene, ha Ronaldo-t ilyen jelzővel illetnénk...senzu_ írta:Miért nem lehet leírni, hogy Messi egy féreg? Értelmes választ várok, aki kitiltott, írja már le, hogy miért tette. Tudtommal a féreg szó nem számít káromkodásnak, akár még 12 éven aluli emberek is olvashatják...

szerintem a 200 meccs alkalmából, legfőképpen!mekkora írta:Hogy is van ez, Messi mindig hazavisz egy meccslabdát amikor mesterhármast vagy annál több gólt ért el ? mert a meccsvégén őt mutatták és ott szorongatta a lasztit a hónalja alatt !

igen. ha 3 vagy annál több gólt szerez a meccslabdát hazaviszi.mekkora írta:Hogy is van ez, Messi mindig hazavisz egy meccslabdát amikor mesterhármast vagy annál több gólt ért el ? mert a meccsvégén őt mutatták és ott szorongatta a lasztit a hónalja alatt !
Tavaly február 20.-án a Bilbao ellen lőtte a 24. gólját a 24. fordulóban.ozsimiki írta:Valaki tudna arról statisztikát, hogy Messi tavaly ugyanekkor, pontosan, hogy állt gól/gólpassz/meccs terén?
Idén vmennyivel több meccse van a klub vb miatt, de szeretném összehasonlítani.
szal mondjuk 2010/11es szezonban febr 17.ig mennyi gólt,gólpasszt jegyzett mennyi meccsen? köszönöm.

Ozsi, konkrétan sajnos nem tudok segíteni.ozsimiki írta:Valaki tudna arról statisztikát, hogy Messi tavaly ugyanekkor, pontosan, hogy állt gól/gólpassz/meccs terén?
Idén vmennyivel több meccse van a klub vb miatt, de szeretném összehasonlítani.
szal mondjuk 2010/11es szezonban febr 17.ig mennyi gólt,gólpasszt jegyzett mennyi meccsen? köszönöm.

huh...az Messi lenne? Inkább ilyen Mona Lisa és Mr. Bean keveréknek tűnik!

Itt a folytatása a sztorinak: http://mueses.blog.nepsport.hu/archives ... jatekosai/