neobarca írta:Bob! 1-1ben köszi de nem. Pakkban mehet és legyen benne Stuckey...

Nem is baj, mert Session idén jobb :p
És fura egy emberke vagy te, hányszor adtam volna Stuckey-t????? Most hogy jól megy neki kellene, korrekt.....Hányszor írtad, ide be a statiusztikai dolgokat, amiket spec én nem és tudtam beazonosítani, én meg írtam ki jobb ki nem!Stuckey-ra akkor is mondtam jó játékos, az hogy lejjebb vannak a statjai, remélem emelkednek nem kellett most kellene
Vissza is vontam ezt az ötletemet, Splitter nagyon jó kis formában, s remekül dob!Megnéztem ismét csak nálam több kategóriában jobb játékost adtam volna Nelsonért, de neked nem tetszett!
Mindegy ez egy fura "románc" kettőnk között, valahogy te nem akarsz velem üzletelni, pedig nem Melo-t vagy nem tudom kit kértem volna, hanem egy nyomorult Nelsont!
És most már leírom a hipotézisemet

Nelsont nagyon jó kis irányítónak tartok, aki idén szenved, de mutat életjeleket, s gondolataim szerint ha végre elcserélik Howardot és lenyugodnak a kedélyek Orlandoban akkor "megtáltosodik" !Persze ez nem biztos, de egy olyan játkos akiben benne van bármikor egy dupla-dupla!És az All-Star után úgyis elcserélik Howardot, csak még megvárják, hogy Orlandoban mégiscsak Magic játékosként lépjen fel!De ettől függetlenül Nelson hulla gyenge idén, nyílván egy üzlet akkor jó ha mindenkinek megéri!Én volt amikor adtam volna érte jó formában lévőt, adtam volna érte stabil középjátékost, adtam volna pakkot érte, amiben szintén úgy éreztem lehetőségekben én járnák rosszul nem tetszett!
És mivel az én keretem nem egy atomkeret, én csak úgy tudok előrébb jutni, ha "olcsón" szerzek gyenge formában lévő embereket, akikben látok potenciált!Nekem van egy Deng-em meg Gay-em és ezzel kifújt a nagy játékos tudományom miután minden héten valaki kidől, aki spec az én kis gyenge keretemben meghatározó...Lekopogom ezen a héten teljes vagyok!
Szerencsémre Stuckey végre elkapta a fonalat, amikor cseréltem volna akkor is olyat szerettem volna aki hasonló mint ő (lsd Holiday)!Az ilyen olcsón kukázott embereim szárnyalnak, s kezdik végre elérni valamennyire a tudásszintjüket!Lsd Stuckey, Splitter, Frye!Őket mind cserében hoztam és erre a hétre beértek
Lehet erős lett, de nem így akartam, csak úgy gondolom (valószínűleg rosszul, mert 150 ajánlatból 1 sem volt sikeres) amit már írtam is, rengetegszer kértem volna Nelsont, de cserébe azt kaptam nem kell neked, vihetem de ez így nem jó, az úgy nem jó, tegyük bele ezt tegyük bele azt!És valahogy úgy sikerült összeállítani, hogy felém amiket te küldtél nagyon egyoldalúnak tűnt!Abszolút nincs harag, de igaza volt 1-2 embernek ez a Nelson komédia elég "szánalmasra" sikeredett, s mondom lehet lesz még folytatása, de Sessionnel beérem, ő van olyan jó mint Nelson

csak az bánt(ott), hogy tényleg nem egy Jordanről beszél(t)ünk!Mindig erősen arra támaszkodtál ki éppen milyen meccset futott, mint mondtam is neked, Lin pl az egész ligában a legkiemelkedőbb statokat hozta, és jobb mint Bryant???Nem!Ahogy Nelsonnak is megugrott 1-2 meccsen, ettől még idén annyi mint Robinson....Akinek szintén megugrik 1-2 meccsen!
Béke, eper vanília, csóközön
szerk: néztem balinteer szoros ez a csata, hiába 15:0 a pontok kategórián kívül mindegyik nyitott, remélem sikerült túlélnem a ma Deron Williams-Griffin kettősödet, meg vasárnap is minimum 10 játékosod játszik, nálam 6 de Koufos nem fog sokat, úgyhogy ez korántsem egyszerű, de remléem ha már egész héten sikerült vezetnem, az első "tiszta" győzelmemet már csak megtudom "ünnepelni"!Kellenek nagyon vasárnap a meglepetés emebrektől extra, Reggie Williams, Frye, Redd mind jó formát kell fussanak, különben nagy comeback lesz
És Session megszerzését (ha csak nem vétózzátok meg

) köszönöm családomnak, az angol királynőnek, Eazzynek

és X faktor mentoromnak, aki segített ráébreszteni hagyjam Nelsont a csudába, s inkább Sessiont hozzam el, képzavarral élve, remélem Csillag születik a keretemben