Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minél hamarabb menj orvoshoz! Ez nagyon veszélyes is lehet!mes írta:Sziasztok. MA foci kozben, osszefejeltem valakivel es azota neha szedulok, faj a fejem, es almos vagyok. Lehetseges, hogy holnap el kene neznem dokihoz?
az ott azonnali ügyelet,tán még bent is fognak a kórházbanmes írta:Sziasztok. MA foci kozben, osszefejeltem valakivel es azota neha szedulok, faj a fejem, es almos vagyok. Lehetseges, hogy holnap el kene neznem dokihoz?
Én a helyedben azonnal indulnék az ügyeletre. Ezekkel ne habozz dokihoz menni, nehogy valami gáz legyen.mes írta:Sziasztok. MA foci kozben, osszefejeltem valakivel es azota neha szedulok, faj a fejem, es almos vagyok. Lehetseges, hogy holnap el kene neznem dokihoz?
Lehet enyhe agyrázkódás is akár, nézz el a dokihoz!mes írta:Sziasztok. MA foci kozben, osszefejeltem valakivel es azota neha szedulok, faj a fejem, es almos vagyok. Lehetseges, hogy holnap el kene neznem dokihoz?
sztem ez az ombudsman feladata (mivel tanulóként fordulnál hozzá, ezért gondolom az oktatási ombudsman-t kell keresned)Rinku írta:Kellene egy kis segítség!Meg tudja mondani valaki, hogy pl. engem, mint tanulót ki képvisel helyi szinten és ki központilag? Remélem tudja valaki! Nem nevekre lennék kíváncsi, hanem arra, hogy kinek a feladatkörébe tartozik a képviseletem helyileg és kinek központilag? Van erre külön államtitkár központilag vagy hogy néz ez ki? Előre is köszönöm! Életmentő lenne!
Milyen témakörben ki képvisel?Rinku írta:Kellene egy kis segítség!Meg tudja mondani valaki, hogy pl. engem, mint tanulót ki képvisel helyi szinten és ki központilag? Remélem tudja valaki! Nem nevekre lennék kíváncsi, hanem arra, hogy kinek a feladatkörébe tartozik a képviseletem helyileg és kinek központilag? Van erre külön államtitkár központilag vagy hogy néz ez ki? Előre is köszönöm! Életmentő lenne!
naiv meg a hiúMessa írta:Igen. Neem.. azellen nem vééd...faithnomore írta:túrórudi?![]()
ááá hiú amúgy...![]()
Igen. Neem.. azellen nem vééd...faithnomore írta:túrórudi?
túrórudi?Messa írta:Van egy szó, ami nem jut eszembe és baromira idegesít. A jelentése sem jut eszembe.. De ha jól emlékszem kimondva hasonlít a naívhoz.. Valami hasonló hangzású szó talán, de még ez sem biztos... valaki?![]()
lehet inkább berugok..
Natív,esetleg datív?Messa írta:Van egy szó, ami nem jut eszembe és baromira idegesít. A jelentése sem jut eszembe.. De ha jól emlékszem kimondva hasonlít a naívhoz.. Valami hasonló hangzású szó talán, de még ez sem biztos... valaki?![]()
lehet inkább berugok..
Testvérem, neked valami bajod van kajakra...Messa írta:Van egy szó, ami nem jut eszembe és baromira idegesít. A jelentése sem jut eszembe.. De ha jól emlékszem kimondva hasonlít a naívhoz.. Valami hasonló hangzású szó talán, de még ez sem biztos... valaki?![]()
lehet inkább berugok..
Tim írta:Laknátok-e itt?