kamaj:

csak kérdeztem
Olyan mérges vagyok, hogy nem igaz

Most keltem fel, ránézek az eredményekre, Koufos játszott 5 percet, 1 eladott labdával, az igen sokat segített ma

Biyombora meg mennyit vártam, hogy rakják már ki az idén impotens TT-t de kapott 10 perceket, mostanra persze már kezdő

És ma egy szerény 8 pont 13 pattanó 7!!!!! blokkal segítette persze már Slithert
Megint 1-2 nagy teljesítmény
Ilyasova 14-10, Livingston 14,3,3 Cousins 26,15 Isiah Thomas 13,4,4 (persze ő is Slithernél

) Prince 22,10,5 Knight 23,6,10, Stuckey 36,3,1 (ő annyira nagy formában van most, hogy vissza is vontam cumbee

bár az assistok jobban jöhettek volna ma

) Chalmers 14,3,5 (Slither "bekaphatja" már de tényleg

) Tristan Thompson 12,6 Vucevic 16,7 Lin 26,2,5 Ariza 25,8 Ayon 13,11 (na ő nagy pick nálam szerencsére 3 meccsen 1 lepattanó híján dupla-duplát hozott nálam mindig) Vasquez 15 pont 11 assist (ő róla kevesebb szó esik, pedig Jack hiányában nagy meccsei vannak

) Speights 12,10 Pekovicot le se lehet írni 30 pont 12 pattanó 1 assist 3 steal 3 blokk hihetetlen nagy formában és az idei fantasy legnagyobb pickje (persze ez is Slitheré lenne ha csak 1 napra ki nem teszi

) Courtney Lee 17 pont Parsons 18,6,3 Jordan Crawford 21,6,3 Phoenixben meg még félidő sincs Nash kioszott 10 gólpasszt Gortat meg már 14,7nél jár!
Denverben meg Corey Brewer 26,3,5 elég baráti

Viszont Faried nem került szóba senkinél? Szépen lassan (persze sérülések miatt is kap ennyit) nagyon jó meccseket hoz! 13,9 majd 12,3 ma pedig 18,10
A lőtéri kutyát nem érdekli ez a rengeteg statisztika, de ezek a kis "noname" emberek mennyit hozzá tudnak ám tenni
Én ráadásul Koufos-szal most megszívtam még betenni sem tudok senkit helyette, mert elfogytak a pickjeim a hétre

Wilson Chandlerre le akartam csapni, jövő héten már lehet játszik is
Brook Lopez meg 50-50 hogy játszik szombaton