Mi történt az éjszaka?Telihold volt, vagy most Game jó irányba woodozott?
Ilyen napot még nem tapasztaltam a játékban!Redd 20 pont 6 pati (köszönöm, hogy nem játszott Hill meg Nash, de Eazzy is köszöni, így Morris 21 pont 6 pattanó 1 assist 4 steal 2 blokk), Stuckey 23 pont 4 pattanó 8 assist, és félelmetes mezőnyből 8/12
Rudy Gay konkrétan a többiekhez képest gyenge

20 pont 8 pattanó 3 assist 3 steal
Stoduamire hozta magát 21 pont 9 pattanó, Frye dorgálás

ő elmaradt a mostani formájától, de egye fene megbocsájtjuk!Splitter, Pachulia hozta magát!Deng meg majdnem tripla-dupla 23 pont 7 pattanó 11 assist!
Gyakorlatilag Frye kivételével a többség minimum az átlagát hozta, de voltak akik jóval felette!
Mindig szeretem megnézni a "munkás" embereket kik hogyan teljesítenek, Morrisról volt szó Lin most meccset döntött, s mellette megint 27 pont 2 pattanó 11 assist!
Thompson szépen megint majdnem dupla-dupla 8 pont 11 pattanó!
Korver 18 pontja 4/5 tripla, Noah 22 pont 11 pattanó parádés, Amir Johnson 5 blokk!Nick Young 35 pont 7/8 tripla!Birdman 16 pont 7 pattanó!Koufos-szal eddig próbálkoztak páran, de mára senki nem tette be 9 pont 9 pattanó5 steal 3 blokk, kimaradt máról

Cole karriercsúcs 20 pont, Batum kezdőként megint szórt 33at!Kleiza 15 pont 11 pati, Ibaka 16,10, Affalo megint 20 pont!
Nap vesztesei, Granger aki 12 percet játszott majd lejött, s Aldridge aki 2 percet játszott mindkettő boka, s Chalmers aki ujjsérülés!Illetve Kevin Martin 19 perc 0 pont 1 pattanó 2 assist!De Monroe is bőven alulteljesített ma, pedig nem írták hogy megsérült volna, csupán nélküle jobban ment a Pistonsnak!
És balinteer bocs, valami elképesztően nagy mákom volt ma!Így lehet 15:0, s ezt a rövid pillanatot ki is élvezem, mert a "szokásos" hét közepén jelentkező összeomlás (ami a hétvégeken valaki fontos emberke sérülésével szokott csúcsosodni

) még hátravan!
szerk: ma ahogy néztem mindenkinél telt ház lesz miután van ma 13 meccs

Én pl filóztam kit tegyek ki, s ki maradjon!Pietrustól sokat várok, a Pistons ellen remélem sokat fog játszani, s elsősorban nyerünk, másodsorban repít pár trojkát!És Kenyon Martin már múltkor is jó volt a Wizards ellen otthon kötelező a Clippers győzelem, s ha nagy a különbség jön a second unit