Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem felejtem, de ugyanakkor arra nem emlékszem, hogy bármikor is biztató lett volna...ab1daL írta:Azért ne felejtsük el, megint sérülésből tért vissza, és közvetlen előtte, egész biztatónak tűnt. Majd elkapja a fonalat remélhetőleg!
játszhat Tello,mert a kieséses szakaszra újra regisztrálni kell a játékosokat.Deus írta:én holtnyugodtan Tello -t raknám be Pedro helyére. Csakhogy nem játszhat BL -en, ha jól tudom.
Sose volt egy nagy playa, nem is lesz már bocsi.Ebbe a taktikába illet, azért nem tünt fel anno senkinek, a játéka, bár én mindig mondtam a fiúknak.Pepnek szüksége volt rá, aki 90 percig fel le futkos és nem szór el labdákat.Nem egy technikás mert nem az, és az a bizonyos fél év már 1,5 év, mert tavaly is 0 volt.Chino írta:Ezt nem tartom igazán korrektnek. Egy fél szezon után, amiben többet volt sérült mint egészséges már mindenki leírja. Őszintén bevallva, soha nem tartozott a kedvenceim közé, ennek ellenére én nem tennék ilyen kijelentéseket. Ezek szerint Piqué-t is küldjük vissza Machesterbe, mert neki is csak szökőévente van igazán jó meccse, vagy Abidalt? Pep-re fogni, szvsz nevetséges. Elrontja? Na ne már.csababarca írta:Sajnos tényleg lehet kipukkadt,mint Bojan anno. Bár Bojannak nem volt olyan szezonja egy sem mint Pedronak.
Viszont valamelyest Pep is ludas ebben,mert le lett korlátozva rendesen a srác. Az elején meg mert húzni cseleket, ment előre,most meg csak a tutit csinálja,ha csinál valamit.
remélem Tellot nem rontja el így, meg Cuencat sem.
Mindenesetre, egy jó kiegészítőember simán lehet Pedro.
Letett már annyit az asztalra, kivette annyira a részét a sikerekből, hogy egy fél (de inkább negyed) szezon után a lecsóba küldjük. Ha nem megy a csapatnak egyesek hajlamosak túlzásba esni. Inkább szurkolni kellene neki, hogy újra megtalálja a formáját, mert nem felejtett el focizni, a küzdeni tudással pedig sosem volt gondja.
Ezt nem tartom igazán korrektnek. Egy fél szezon után, amiben többet volt sérült mint egészséges már mindenki leírja. Őszintén bevallva, soha nem tartozott a kedvenceim közé, ennek ellenére én nem tennék ilyen kijelentéseket. Ezek szerint Piqué-t is küldjük vissza Machesterbe, mert neki is csak szökőévente van igazán jó meccse, vagy Abidalt? Pep-re fogni, szvsz nevetséges. Elrontja? Na ne már.csababarca írta:Sajnos tényleg lehet kipukkadt,mint Bojan anno. Bár Bojannak nem volt olyan szezonja egy sem mint Pedronak.
Viszont valamelyest Pep is ludas ebben,mert le lett korlátozva rendesen a srác. Az elején meg mert húzni cseleket, ment előre,most meg csak a tutit csinálja,ha csinál valamit.
remélem Tellot nem rontja el így, meg Cuencat sem.
Mindenesetre, egy jó kiegészítőember simán lehet Pedro.
Sanama írta:Tartok attól,hogy Pedro egy "2éves" játkos (volt).
Ugye igazán az volt a jó éve,amikor betalált mindenhol, és tényleg húzta a csapatot. Akkor is voltak vele szemben kritikus hangok, miszerint nem játszik jól, "CSAK" gólt tud lőni.
Én akkor azt mondtam, hogy ez legyen a legnagyobb problémánk, tehát én mindvégig védtem őt.
Dettó. Én speciel egy idényes játékosra saccoltam, amikor belépett a nagycsapat kapuján. Aztán meglepődtem, hogy kettő év lett, de mindvégig ott volt a fejemben, hogy bármikor kipukkadhat. Ez most jött el. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy volt idén sérülése, az egész csapat teljesítménye egyébként nem a megszokott, de végtére is emberek alkotják a csapatot, nem gépek.Andris írta:Régebben is gondoltam, hogy amit fut, csak csúcsforma, és ennél valahol lentebb kell keresni az igazi tudását, teljesítményét, de most meg olyan gödörben van, amiből nehéz úgy kikecmeregni, hogy nem lehet kezdő gyakorlatilag semmilyen fontos meccsen.