Tökéletes eredmény.

Figyelembe véve azt, h az elmúlt években a csapat nem igazán nyerni megy idegenbe, ami a BL-t illeti, szerintem teljesen elégedettek lehetünk. Én személy szerint úgy vagyok vele, h az idénynek ezt a szakaszát túl kell élni, el kell jutni április-májusig a nagy dolgok úgyis akkor fognak történni. Természetesen ez a Bajnokok Ligájára vonatkozik, a bajnokság lőttek.
Nem pörgött igazán a csapat, az időjárás sem volt a legjobb, de ez a két gólos előny több, mint megnyugtató. A gólok szépek voltak, Alexis mindkétszer higgad maradt, a legjobb megoldást választotta. Messi gólja is szép volt, bár ott nem értem, h Alves miért tette tovább, abban a helyzetben neki kellett volna befejeznie, felesleges volt még eggyel tovább tenni, szerencsére Messi még éppen elérte. Alves csinált még egy-két érdekes dolgot. A gólnál is Alexis védekezett, amennyire azt lehet védekezésnek tekinteni, Dani pedig nyugodtan végig mozizta.
Busquets soha nem fog megváltozni?
költői kérdés volt. Komolyan mondom nincs tőke a srácnak, szabálytalankodik, aztán esik egy nagyot, erre eljátssza a nagy halált.
A meccs előtt egy döntetlennel is többé-kevésbé kiegyeztem volna, ez a két gólos győzelem viszont a lehető legjobb.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.