Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem is azt írtam, hogy ki kell tiltani. Hanem ha tudom, hogy ott előfordulhat bármi olyan, ami nekik nem tetszik, akkor nem avatkoznak bele. Egyébként nem hinném, hogy Valenciában a valencia szurkolók örülnének egy őrjöngő barcás, vagy bilbaós szurkolóknak. Minthe ezek csak Madridban történnének meg...Bob_Marley írta:Hát ott élnekBarcaman1993 írta:
Ezt én is olvastam korábban, de ez nevetséges kifogás. Egyrészt mit keresnének ott Real szurkolók, mikor nem is ők játszanak majd. Ez meg, hogy odamennek a Barca szurkolók.. Ennyi erővel a Bilbao szurkoló is odamehetnének. Másrészt bárhol lesz a meccs, a győztes szurkolók vhova biztosan menni fognak. Ha meg mi nyernénk a kupát, akkor meg nem tök mindegy, hogy hol van a helyszín? Egyértelműen a Bernabeuban lenne a legjobb megoldás, de hailyen pitiáner okok miatt ellenzik, akkor inkább játszunk máshol. Igazából nagy stadion tényleg ez a kettő (Mestalla, Calderon).Most néztem utána, hogy az Espanyol stadionja is olyan méretű nagyjából, mint ez az említett 2, bár ebbe nem hiszem, hogy a Bilbao részéről belemennének.Nehéz lenne egy 3 milliós városból kitiltani az Rm szurkolókat!Fordított esetben is egyértelmű lenne, a klub város nem szeretné ha mondjuk RM-Bilbao kupadöntő a Nou Campban lenne!
Ezen így kiakadni szerintem felesleges, Mestallaban tökéletes helyen lenne, ha a Bilbao nem akarja a Nou Campban, úgyis szerencsét hozott már a Mestalla, a Bilbao előtt ha jól emlékszem a Mallorcát is ott vertük a kupadöntőben!
most te örülnél, ha a Camp Nou-ban nyernénk meg a kupát?szajko írta:ennyire egy szánalmas bagázst...ab1daL írta:A Real Madrid nem engedi, hogy a Király-kupa döntőjét a Bernabéuban rendezzék meg. A RFEF számára így két alternatíva maradt. Az egyik a Mestalla, a másik pedig a sevillai La Cartuja.
Hát ott élnekBarcaman1993 írta:
Ezt én is olvastam korábban, de ez nevetséges kifogás. Egyrészt mit keresnének ott Real szurkolók, mikor nem is ők játszanak majd. Ez meg, hogy odamennek a Barca szurkolók.. Ennyi erővel a Bilbao szurkoló is odamehetnének. Másrészt bárhol lesz a meccs, a győztes szurkolók vhova biztosan menni fognak. Ha meg mi nyernénk a kupát, akkor meg nem tök mindegy, hogy hol van a helyszín? Egyértelműen a Bernabeuban lenne a legjobb megoldás, de hailyen pitiáner okok miatt ellenzik, akkor inkább játszunk máshol. Igazából nagy stadion tényleg ez a kettő (Mestalla, Calderon).Most néztem utána, hogy az Espanyol stadionja is olyan méretű nagyjából, mint ez az említett 2, bár ebbe nem hiszem, hogy a Bilbao részéről belemennének.

mi az hogy mit keresnének ott a madrid szurkolók?Barcaman1993 írta: Ezt én is olvastam korábban, de ez nevetséges kifogás. Egyrészt mit keresnének ott Real szurkolók, mikor nem is ők játszanak majd. Ez meg, hogy odamennek a Barca szurkolók.. Ennyi erővel a Bilbao szurkoló is odamehetnének. Másrészt bárhol lesz a meccs, a győztes szurkolók vhova biztosan menni fognak. Ha meg mi nyernénk a kupát, akkor meg nem tök mindegy, hogy hol van a helyszín? Egyértelműen a Bernabeuban lenne a legjobb megoldás, de hailyen pitiáner okok miatt ellenzik, akkor inkább játszunk máshol. Igazából nagy stadion tényleg ez a kettő (Mestalla, Calderon).Most néztem utána, hogy az Espanyol stadionja is olyan méretű nagyjából, mint ez az említett 2, bár ebbe nem hiszem, hogy a Bilbao részéről belemennének.
Ezt én is olvastam korábban, de ez nevetséges kifogás. Egyrészt mit keresnének ott Real szurkolók, mikor nem is ők játszanak majd. Ez meg, hogy odamennek a Barca szurkolók.. Ennyi erővel a Bilbao szurkoló is odamehetnének. Másrészt bárhol lesz a meccs, a győztes szurkolók vhova biztosan menni fognak. Ha meg mi nyernénk a kupát, akkor meg nem tök mindegy, hogy hol van a helyszín? Egyértelműen a Bernabeuban lenne a legjobb megoldás, de hailyen pitiáner okok miatt ellenzik, akkor inkább játszunk máshol. Igazából nagy stadion tényleg ez a kettő (Mestalla, Calderon).Most néztem utána, hogy az Espanyol stadionja is olyan méretű nagyjából, mint ez az említett 2, bár ebbe nem hiszem, hogy a Bilbao részéről belemennének.daffy írta:én úgy tudom hogy azért,mert félnek,hogy a cibelesre mennének a barca szurkolók ünnepelni,amit a madridi drukkerek "nem néznének jó szemmel" és így kerülik el inkább az összetűzéseket.
Lehet azért nem akarják, mert véletlenül ott nyernénk meg a kupát, amit nekik sikerült tavaly elhódítani. Fordított esetben nekem se tetszene...szajko írta:ennyire egy szánalmas bagázst...ab1daL írta:A Real Madrid nem engedi, hogy a Király-kupa döntőjét a Bernabéuban rendezzék meg. A RFEF számára így két alternatíva maradt. Az egyik a Mestalla, a másik pedig a sevillai La Cartuja.
Hát 26 ezerrel kevesebben férnek be, mint a Bernabeu-ba...Az klubonként 8-10ezer plusz jegy...Barcaman1993 írta: Mocskos ... Madrid. Ekkora szemetek már igazán nem lehetnek. Elmondanak minket mindennek a sajtóban, szétrúgnak minket a klasszikusokon, egyfolytában lejárató hadjáratot vezetnek és még ezt sem engedik meg. Bár igaz, annak miért engednék meg, akik szétcicázták őket a Bernabeuban. Köszönjük szépen. Ha jól tudom a Vicente Calderon is elég nagyon stadion, ugye srácok?
ennyire egy szánalmas bagázst...ab1daL írta:A Real Madrid nem engedi, hogy a Király-kupa döntőjét a Bernabéuban rendezzék meg. A RFEF számára így két alternatíva maradt. Az egyik a Mestalla, a másik pedig a sevillai La Cartuja.
Mocskos ... Madrid. Ekkora szemetek már igazán nem lehetnek. Elmondanak minket mindennek a sajtóban, szétrúgnak minket a klasszikusokon, egyfolytában lejárató hadjáratot vezetnek és még ezt sem engedik meg. Bár igaz, annak miért engednék meg, akik szétcicázták őket a Bernabeuban. Köszönjük szépen. Ha jól tudom a Vicente Calderon is elég nagyon stadion, ugye srácok?ab1daL írta:A Real Madrid nem engedi, hogy a Király-kupa döntőjét a Bernabéuban rendezzék meg. A RFEF számára így két alternatíva maradt. Az egyik a Mestalla, a másik pedig a sevillai La Cartuja.sjd írta:Helyes, az utóbbi időben úgyis csak nyerni járunk oda.S.Agüero írta:A Barcelona és az Athletic Bilbao is a Bernabéu-stadionban játszaná a Király-kupa döntőjét, amelyet így jó eséllyel a Real Madrid otthonában rendeznek május 25-én.![]()
A Real Madrid nem engedi, hogy a Király-kupa döntőjét a Bernabéuban rendezzék meg. A RFEF számára így két alternatíva maradt. Az egyik a Mestalla, a másik pedig a sevillai La Cartuja.sjd írta:Helyes, az utóbbi időben úgyis csak nyerni járunk oda.S.Agüero írta:A Barcelona és az Athletic Bilbao is a Bernabéu-stadionban játszaná a Király-kupa döntőjét, amelyet így jó eséllyel a Real Madrid otthonában rendeznek május 25-én.![]()
Helyes, az utóbbi időben úgyis csak nyerni járunk oda.S.Agüero írta:A Barcelona és az Athletic Bilbao is a Bernabéu-stadionban játszaná a Király-kupa döntőjét, amelyet így jó eséllyel a Real Madrid otthonában rendeznek május 25-én.

Így van, az ilyen helyzetekben, a legfontosabb meccseken sosem volt baj a koncentrációval, mindig motiváltan léptünk pályára és ilyenkor piszok nehéz megállítani minket. Ezért én sem aggódok annyira mint pl a hétvégi pamplonai kirándulásunk miatt.Lionel85 írta:Tud ez a csapat, ha fejben éles! Tényleg igaz az, ha fejben ott van a csapat, akkor még mindig ők a legjobbak. A Realnak részsikerei lehetnek (kupa tavaly, talán bajnokság idén), de az összképbe nem tudnak komolyabban belerondítani. A döntőben azt várom, amikor legutóbb találkozott a két csapat. Akkor is mindkét gárda jó formában volt, aztán 4-1-re lemostuk őket. Ilyen meccsekre mindig összeszedi magát a csapat, azt várom most is, hogy kérdőjelek nélkül hozzák le a döntőt!

Nagyon sokat számít majd, hogy milyen erőállapotban lesznek a srácok a döntőre. Ha sikerülne BL-döntőt játszani pár nappal a kupadöntő előtt, az nagyban befolyásolhatja az erőállapotunkat (nem beszélve az esetleges győzelem utáni fiesztáról sem). A Bilbao-nak ebből a szempontból könnyebb dolga lehet, bár kérdés, hogy meddig jutnak majd az EL-ben, illetve mennyire lesznek kemény meccseik a bajnokság végén az esetleges EL/BL-helyekért. A motivációjukkal mindenesetre nem lesz gond, nagyon jó focit is játszanak Bielsa keze alatt. Biztos vagyok benne, hogy jóval nehezebb meccsünk lesz velük, mint 3 éve.Rinku írta:Szerintem a Bilbao-t lesz a legnehezebb megverni az egész sorozatban, nagyon örülök, hogy eljutottak a b.aszkok is a döntőig! A Madrid elleni második meccsen hagytuk, hogy feléledjenek, mikor bele kellett volna nyomjuk a fejüket a sárba... Mint a Real, mint a Valencia ellen megérdemeltem jutottunk tovább (lerágott csont, hogy mi történt, de úgy vélem nekünk volt jogosultságunk tovább menni), de ez lesz a méltó döntő, nagyon nehéz lesz, de bízom a fiúkban, előre a kupáért!Jó meccs volt tegnap, elégedett vagyok a helyzetkihasználáson kívül mindennel.
Nincs. A jog a bajnokságban öröklődik tovább. Maximum a runner up indulhatna a Kupából.messideco írta:Van esélye, hogy a Mirandés Európa-Ligában játszik jövőre? Ha a Bilbai elcsíp egy helyet, akkor ott lehetnek a kontinentális porondon nem? Persze ha a licenszek vagy egyebek nem jelentenek hátrányt.