Még pedig az, hogy hány pont különbségnek kell lennie ahhoz, hogy már sorfalat kell állnunk Madridnak?

Én azért még mindig inkább egy Montoyát látnék a jobbszélen, mint az említett két fiatalt középenmessideco írta:Nagyon valószínű, hogy 3-4-3 lesz a Valencia ellen Alves és Mashcerano eltiltásának következtében :S
Ha nem, akkor Puyol vagy Adriano lehet a jobbszélen, középre kerülhet Bartra vagy Muniesa, írja a hivatalos oldal.
Na ez az, ami gáz. Elvileg van egy kisebb sérülése. Remélhetőleg játszhat a hévégén, de én sosem voltam elájulva a védői teljesítményétől (sem). Ha nem épülne fel, akkor még azt tudnám elképzelni, hogy Sergio lép hátra és Thiago, vagy Keita lesz a vkp.messideco írta:Adriano nem sérült?
Ha a Barca továbbra is ezt a tendenciát folytatja, akkor lassan a Real is lightosabbra veheti a dolgokat a bajnokságban (na persze csakis ésszerű keretek közöt)!a Madrid remélem nagyon a bajnokságra koncentrál majd,
ha a klasszikus előtti meccsen matematikailag is bebiztosítanák a bajnoki címet,akkor kéne sorfalat állnunk nekik tiszteletbőlvisca el barca írta:vki magyarazza mar el nekem, hogy ez a sorfalállás miként mukodik, mikor kell, miért nekunk stb.
Ilyenkor jön be a képbe,h vajon h szólt a kérdés,amire feleltek!? Plusz még az is ugye,h erősen össze "kell" csengenie a véleményeiknek egymással,pláne Guardiola-évaldaffy írta:ez mind rendbe,csak azt nem értettem,hogy ha nem okolják őket,akkor minek felhozni? de lényegtelen az egész
Szerintem csak azért, mert a meccsről beszéltek és az ember nem gép, hanem egy élőlény, akinek vannak jó és rossz érzései egy-egy eseménnyel kapcsolatosan, amikről nem hallgat, ha megkérdezik. Mert nem egy hűvös racionális valaki és nem teszi patikamérlegre előtte feltétlen minden egyes szavát. De amint kiejtették a szájukon, már korrigáltak, hogy ez nem kifogás. Sportolsz te is ha jól tudom és csapatsportot is ( vagy már nem?), tedd a szívedre a kezed és mond azt, hogy egy-egy vereség után nem beszélgettél másokkal olyan dolgokról, amik nem feltétlen a legfontosabbak és döntőek voltak egy-egy meccs kapcsán, de mégis hozzátartoztak. Persze az nem médiában történt, de nem is durva vádaskodásról, vagy kifogáskeresésről volt szó ( én is egy-egy meccs után felhozok olyan körülményeket kosárlabdában, amik zavartak, még, ha adott esetben nem is amiatt kaptunk ki... Pl: Kikaptunk 2 ponttal idegenben egy rangadón, ahol az utolsó 40 másodperc rajtján még 3-al vezettünk... Elmondtam a meccs után, hogy az ellenfél egyik játékosa 6 fault után pontozódott ki, mint az NBA-ben, ami a bírók hibája voltdaffy írta:ez mind rendbe,csak azt nem értettem,hogy ha nem okolják őket,akkor minek felhozni? de lényegtelen az egészmiihii írta: Ugyanezek a srácok ugyanígy felhozták ezt az Európai Szuperkupa után s,amit megnyertek és egy botrányos libalegelőn játszott meccsen.(Főleg asszem a tavaly előtti volt különösen borzasztó,amikor füvet is cs nyomokban tartalmazott a pálya...)
Nem érzem én sem úgy,h kifogáskeresésként említették meg,hanem ez is hozzátartozott a meccshez.Azért sem hiszem,h a pályát okolnák,mert azért ennél rosszabb állapotú gyepen is tudták hozni magukat.Tehát ugyan nem épp a mi játékunkhoz ideálisak voltak a körülmények,de hát egyrészt nem is mindig lehetnek,másrészt az ellenfél is azon játszik,harmadrészt pedig van akkora különbség (papíron) a két csapat között,h nem lehet elfogadható indok erre hivatkozni.És ezt sztem tudják ők is...
ez mind rendbe,csak azt nem értettem,hogy ha nem okolják őket,akkor minek felhozni? de lényegtelen az egészmiihii írta: Ugyanezek a srácok ugyanígy felhozták ezt az Európai Szuperkupa után s,amit megnyertek és egy botrányos libalegelőn játszott meccsen.(Főleg asszem a tavaly előtti volt különösen borzasztó,amikor füvet is cs nyomokban tartalmazott a pálya...)
Nem érzem én sem úgy,h kifogáskeresésként említették meg,hanem ez is hozzátartozott a meccshez.Azért sem hiszem,h a pályát okolnák,mert azért ennél rosszabb állapotú gyepen is tudták hozni magukat.Tehát ugyan nem épp a mi játékunkhoz ideálisak voltak a körülmények,de hát egyrészt nem is mindig lehetnek,másrészt az ellenfél is azon játszik,harmadrészt pedig van akkora különbség (papíron) a két csapat között,h nem lehet elfogadható indok erre hivatkozni.És ezt sztem tudják ők is...
Ugyanezek a srácok ugyanígy felhozták ezt az Európai Szuperkupa után s,amit megnyertek és egy botrányos libalegelőn játszott meccsen.(Főleg asszem a tavaly előtti volt különösen borzasztó,amikor füvet is cs nyomokban tartalmazott a pálya...)daffy írta:játékosinterjúk: felfogtam őket,de neked nem fura,hogy nem akarják másra fogni,de mindegyik felhozza?Kalap1988 írta:...![]()
Lehetnek objektív tényezők, amik hátráltatnak bármilyen megpróbáltatáson. Ettől függetlenül a fő felelősség mindig a tied. Szerintem ennyit mondtak. Miért ne mondhatnák, hogy rossz volt a talaj, ha az volt? Nem ezért kaptunk ki, de nem esett jól. Ebben semmi kivetnivaló nincs. Főként, mert nem győzik hangsúlyozni, hogy nem ez a lényeg. Szó sincs itt kifogásról, elmondtak mást is, mint a közhelyeket és kész.daffy írta:játékosinterjúk: felfogtam őket,de neked nem fura,hogy nem akarják másra fogni,de mindegyik felhozza?Kalap1988 írta:...![]()
mi a különbség a kettő között:
- megbuktam a vizsgán,mert nem tanultam
-megbuktam a vizsgán,de nem akarom arra fogni,hogy olyan példákat kaptunk,amiket eddig nem tanultunk,a tanárra se fognám,aki végig hátráltatott,hanem én voltam a béna
nézd,ezt a bajnoki címet nagyon nehéz elbukni,de ha tudnád,hogy engem mennyire foglalkoztat a labdarúgás jelenleg,akkor nevetnél. én nem vagyok normális,mert mindig mindent kritizálok,legyen az barca vagy real. a mostani real sem tetszik,hiába megy 10 ponttal. mindenbe belekötök,mert a tökéletesre törekszem általában. ez egy "hibám". eddig is odaszóltam mind2 csapatnak(és szurkolóknak),eztán is meg fogom tenni.ha innen elbukja a real a bajnokságot,az az évtized vicce és ezt azt hiszem,hogy nagyképűség nélkül ki lehet jelenteniEgyébként szívesen beszélgetnék Veled erről, mert jól látod a dolgokat! Amire írtam, hogy arcos vagy, az csak annyi, hogy kezded érezni a biztos bajnoki címet, és egy kicsit jobban odaszólogatsz ami tulajdonképpen rendbe is van!
játékosinterjúk: felfogtam őket,de neked nem fura,hogy nem akarják másra fogni,de mindegyik felhozza?Kalap1988 írta:...
nézd,ezt a bajnoki címet nagyon nehéz elbukni,de ha tudnád,hogy engem mennyire foglalkoztat a labdarúgás jelenleg,akkor nevetnél. én nem vagyok normális,mert mindig mindent kritizálok,legyen az barca vagy real. a mostani real sem tetszik,hiába megy 10 ponttal. mindenbe belekötök,mert a tökéletesre törekszem általában. ez egy "hibám". eddig is odaszóltam mind2 csapatnak(és szurkolóknak),eztán is meg fogom tenni.ha innen elbukja a real a bajnokságot,az az évtized vicce és ezt azt hiszem,hogy nagyképűség nélkül ki lehet jelenteniEgyébként szívesen beszélgetnék Veled erről, mert jól látod a dolgokat! Amire írtam, hogy arcos vagy, az csak annyi, hogy kezded érezni a biztos bajnoki címet, és egy kicsit jobban odaszólogatsz ami tulajdonképpen rendbe is van!
A szurkolókkal kapcsolatosan nagyrészt sajnos igazad van, a többség mindenhol ilyen, épp ezért nem értem, hogy miért foglalkozol vele? Viszont a játékosokról azért el a kezekkel ( nem arra célzok, hogy nem lehet kritizálni őket)! Olvasd el még egyszer az interjúikat, ahol persze megemlítik a kemény gyepet, de arra fogják? Nem, csak magukra. Voltak hátráltató tényezők, de mégis csak mi vagyunk a hibásak. Ezt mondja mindenki, nyugodtan olvasd el még egyszer és annak értsd, ami le van írva. Nem bírózik senki közülük és nem fogják semmire. Csak megemlítenek egy-két tényezőt, ez nem kifogáskeresés, tényekről beszélnek. A kifogás az, amikor csak arra fogod és semmi másra. Itt pedig zárójeles megjegyzésekről van szó és 3-szor annyi önkritikáról. Ez nagyon nem ugyanaz.. Visszavágni nem akarok, mert az a mutogatás lenne megint, de nem érdemes összehasonlítani ezt a ti tavalyi kommunikációtokkal. Nem írok példát, mert ne vitázzunk erről, de gondold át. Teljesen korrekten nyilatkozott mindenki és még azt sem mondanám, hogy itt válság van és meg kell keresni az felelősöket. Szerintem nincs és nem kell. Egyszerűen nem megy, az akarattal én nem éreztem nagy problémát, de nem élesek a fiúk idén, főként idegenben, ti pedig igen. Ez valahol természetes és nem biztos, hogy felelősöket kell keresni és fejeket kell követelni. Azt látjuk, hogy tudunk ugyanúgy játszani mint eddig, de sajnos kevesebbszer sikerül.daffy írta:úgy kirúgnak,mint a huzat,ők pedig max nem játszanak.barca2010 írta: Igazad van! Egy kérdés! Ha te valamit nem úgy csinálsz a munkahelyeden, ahogy a főnököd kéri, akkor tőled is levonják a fizudat??? Ja, te mindig tökéletesen csinálsz mindent!
Daffyt csíptem eddig, de mostanság kezd egy kicsit átmenni arcosba, nehogy a szezon vége megint nagy csönd legyen!
én vagyok arcos? ember,mi megy a forumon? pep a tökéletes edző,meg motivátor,holott a csapat nincs motiválva. messi az isten,de nem lehet elvenni tőle a tizenegyest,mert megsértődik. a sorfal témát feszegetik,aztán meg alázás lesz a klasszikuson. undorítónak titulálják a bírózást,most meg nincs 2 olyan hsz,amelyben ne lenne megemlítve. a játékosok mindenféle kifogásokat említenek,pálya nagyság,meg fagyott talaj. nem lehet kritizálni a csapatot,mert a múltban nyert 3 évig mindent. a real is a barca ellen,mégsem írja senki kifogásnak. egyszóval kétszínűség,nagyzolás,ellentmondások tömkelege ami itt megy és én vagyok a nagyképű? ez a forum akkor színvonalas,ha fut a szekér. kritikát elfogadni itt kevesen tudnak,de osztani annál inkább. most pl veled az élen.