Ennek a topicnak csak olvasója vagyok, nem igazán szoktam hozzászólni, de mostmár az utóbbi posztok után úgy gondoltam, muszáj kiadnom magamból valamit.
1. Ez a bajnokság leves. Lehet itt jönni a matematikai eséllyel, meg a sok hülyeséggel, de ezzel csak arconköpöd magad.

2. Nem értek itt egyes embereket. Értsük már meg, hogy nem tudsz mindíg ugyanazon a szinten pörögni, és minden címet megnyerni. Picit jóllakott a csapat.. Nem lehet mindig nyerni. El kell fogadni.
Savanyú a szőlő, lehet bírózni, meg lehet jönni az összeesküvés elméletekkel, de ezeken már csak röhögni tudok.

Igen, idegesítőek ezek, de azt nekem senki nem mondja, hogy ezeken ment/megy el a bajnokság. Szürkék vagyunk idegenben, a kis csapatok ellen nincs meg a motiváció, ennyi.
Lehet utálni a Madridot (én se szeretem Őket), de én most adnék Nekik egy pacsit. Ki vannak éhezve a sikerre, mennek, támadnak, nem adják fel. Így állnak hozzá minden meccshez, és jönnek is a sikerek.
Kicsit bosszant a Mi impotens játékunk, olykor már a hajamat tépem, hogy hátrányban vagyunk és ott tkölődünk a tizenhatosnál...
DE, mostmár innen szeretnék egy motivált brigádot a pályán látni. Bajnokságot se lökném oda, tiszteljük meg az aktuális ellenfelet azzal, hogy a legjobb csapattal állunk ki.
Királyi Kupában egy meccsre vagyunk a kupától (sztem kemény meccs lesz a Bilbao ellen). BL-be még hosszú az út, de remélem az motiválja a fiúkat, hogy megvédhetik a címet.
Bajnokságba meg meg kell csapni otthon a Madridot, hogy azért ne legyen olyan fergeteges Nekik az a Bajnoki cím.