Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A videót még nem láttam, de ez esélyes egy kipróbálásrafcbarcelona10 írta:Valaki legyen szíves és linkelje be azt a videót ahol haveri társaság olyan játékot játszik hogy körbe-körbe mennek a szék körül isznak és visszafutnak cserélni és folyamatosan összeesnek.
Én nagyon okos nem találom meg.![]()
Köszi előre is.
hát én azért nem hiszek ebben...messideco írta:Sajnos Románia is.
És semmi letöltés ezután?![]()
![]()
Már nem kell megszavazni. Kis hazánk önként csatlakozott. Idáig 22 ország fogadta el,mi is benne vagyunk.bence-barca írta:Tim!
Köszi a választ! Hát továbbra is reménykedjünk benne, h nem szavazzák meg...
Lamborghini Gallardomessideco írta:http://www.origo.hu/auto/20120212-genfi ... m6ost.html
Az ilyeneket látva, az ember elszomorodik, hogy sosem lesz neki ilyen...
Amúgy milyen autókat kedveltek (márka, típus, autófajták stb.)?
Márka szerint az Audi, és az izomautókat favorizálom legjobban.
Egyet értek, h megehetne minden hasonlóért a piros, ha betalál, ha nem, de ilyen dzsungel ligákban ennek túl nagy jelentősége nem lenne. Ilyen falusi meccsekre sajnos jellemzőek az ilyen megmozdulások, de a verekedés sem ritka. Nyilván a szurkolók sem a szép játékért járnak ki.gergo9 írta:Nah ezért pofázom én is hogy minden lendültes nyújtottlábas pepés belépő piros ha eltalálta ha nem. Újabb példa mi lehet a következmény.Primitive írta:Csak erős idegzetűeknek!
Azért elég kemény, hogy emberek hogy tudnak ennyi ész nélkül élni.Gondolom hatalmas tétje volt a mérkőzésnek!
![]()
bmw m5 számomra az álom autó. gyors,szép,erős,kényelmesmessideco írta: Amúgy milyen autókat kedveltek (márka, típus, autófajták stb.)?
Audit én is szeretem: A4 http://www.varbak.com/kepek/2011-audi-a ... b21164.jpgmessideco írta: Amúgy milyen autókat kedveltek (márka, típus, autófajták stb.)?
Ennél egy kicsit összetettebb a probléma. Nem csak a letöltés büntetendő,hanem a "gumi jogszabályok" szerint az is aki elősegíti,lehetővé teszi,felbújt rá,stb..Tehát a net szolgáltató,a tesód,ha tud róla,a haverod akinek a kérésére letöltesz valamit,meg ilyesmik. Ámbár ha olyan szigorúan lesz betartva mint az összes többi hasonló törvény akkor no para.Viszont az acta lehetővé teszi,hogy mondjuk Amerikából megtaláljanak az ip cím alapján a szolgáltatón keresztül,és kiszámlázzák a letöltött mp3 lemezeket. Természetesen nem bolti áron,hanem a becsült,okozott kártbence-barca írta:Srácok!
Ha itthon is bevezetésre kerülne az ACTA, akkor tulajdonképpen már nem tölthetnénk le? Illetve csak fizetős oldalakról? Nem egészen tiszta a kép.
Nekem a következő kocsik jönnek be:messideco írta: Amúgy milyen autókat kedveltek (márka, típus, autófajták stb.)?
Márka szerint az Audi, és az izomautókat favorizálom legjobban.
nem tudom mit tett oda,de tippem hogy az hamarabb törne el,minthogy felrepítigergo9 írta:fakeS.Agüero írta:Az beteg, aki ilyennel szórakozik...
Nah ezért pofázom én is hogy minden lendültes nyújtottlábas pepés belépő piros ha eltalálta ha nem. Újabb példa mi lehet a következmény.Primitive írta:Csak erős idegzetűeknek!
Azért elég kemény, hogy emberek hogy tudnak ennyi ész nélkül élni.Gondolom hatalmas tétje volt a mérkőzésnek!
![]()
fakeS.Agüero írta:Az beteg, aki ilyennel szórakozik...
Nah ezért pofázom én is hogy minden lendültes nyújtottlábas pepés belépő piros ha eltalálta ha nem. Újabb példa mi lehet a következmény.Primitive írta:Csak erős idegzetűeknek!
![]()
Általában tök mindegy, h mekkora a tét, aki focizott az tudja. Az ötödik osztályban játszok is mindent beleadnak, nem mondják azt, h "ez csak a falusi bajnokság, akkor félgőzzel játszunk."Primitive írta:Csak erős idegzetűeknek!
![]()
Olvasnod sem muszáj, ha épp nem tetszik.Sanama írta:Már kicsit ez is unalmas mint a labrador...Hát, ha nem is vérbő, de vérbőséget azért rendesen okoz..csináld csináld,de nem kell megosztani
![]()
![]()
Már kicsit ez is unalmas mint a labrador...Hát, ha nem is vérbő, de vérbőséget azért rendesen okoz..