Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Legalább ő jól érzi magátMessa írta:Sergi Robertot nagy luxus azért még itt játszatni, az meg méginkább hogy valszeg 90 percet fog kapni...

Bocsi, hogy közbe szólok, de mit csinál most az Osasuna??? Ugyanazt, mint eddig. Inkább nézd a Barcát, hogy képtelenek 5 jó passzt adni egymás után.salas9 írta:A hazai mérkőzésükre gondoltam. Idegenben 8-0 és a 7-1 az sima, de kupában is eléggé pörögtek ellenünk, most is láthatod, hogy pörögnek. Várom, hogy ellenetek is megmutatják-e ezt a mentalitástdaffy írta:mért,az előző barca - osasunán pörögtek?Szerintem nem...
Az még hagyján, hogy jól használják ki a helyzeteiket, de ha nem lennénk ilyen iszonyatosan sz*rok, akkor megint máshogy állna a mérkőzés.bence-barca írta: Meg mellesleg most se mondhatjuk rájuk azt, h annyira pörögnének... Inkább a helyzeteiket használták ki nagyon jól.

Nem fogják. Törvényszerűen egy rakat szr mindenki a madrid ellen, de a Barca ellen gumibogyó szörpöt isznak. Ez már csak ilyen... Aztán, ha még sincs erről szó, kedves bíró pajtásék rásegítenek, hogy végre ne legyen bajnok a Barca. That's life.salas9 írta:A hazai mérkőzésükre gondoltam. Idegenben 8-0 és a 7-1 az sima, de kupában is eléggé pörögtek ellenünk, most is láthatod, hogy pörögnek. Várom, hogy ellenetek is megmutatják-e ezt a mentalitástSzerintem nem...
Meg mellesleg most se mondhatjuk rájuk azt, h annyira pörögnének... Inkább a helyzeteiket használták ki nagyon jól.daffy írta:mért,az előző barca - osasunán pörögtek?salas9 írta:Azon kívül, hogy pocsékul játszunk és asszisztálunk, kíváncsi leszek az Osasuna a Real ellen is fog-e így pörögni mint most
utolsó 5 barca elleni meccsükön kaptak 19 gólt és lőttek 1et
A hazai mérkőzésükre gondoltam. Idegenben 8-0 és a 7-1 az sima, de kupában is eléggé pörögtek ellenünk, most is láthatod, hogy pörögnek. Várom, hogy ellenetek is megmutatják-e ezt a mentalitástdaffy írta:mért,az előző barca - osasunán pörögtek?

mért,az előző barca - osasunán pörögtek?salas9 írta:Azon kívül, hogy pocsékul játszunk és asszisztálunk, kíváncsi leszek az Osasuna a Real ellen is fog-e így pörögni mint most
Hahahahahalluisllach89 írta:Ha már úgyis így állunk a bajnokságban, akkor igazán bevezethetnének egy olyan nyereményjátékot hogy mindig játszik egy random Barca drukker az elejétől, tök nagy sikere lenne