Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, a Police énekese Sting volt. Van pár ütős zenéjük.Kluivertinho írta:Egészen pontosan: The Police-Every Breath You Take
asszem Sting volt az énekesük
Egészen pontosan: The Police-Every Breath You TakeKluivertinho írta:Megtaláltam a DópmenestKluivertinho írta:A címét sajna nem tudom egyiknek sem...még![]()
Keresek vmi Dopemanos honlapot hátha ott rajta van![]()
A szám amerikai címe: Every Breath You Take
Megtaláltam a DópmenestKluivertinho írta:A címét sajna nem tudom egyiknek sem...még![]()
Keresek vmi Dopemanos honlapot hátha ott rajta van
Mindjárt dobom a linketRivaldinho írta:Nekem Animal Canibals szám kéáne, ő ezeken kívül
![]()
Ez itt az.
Ülünk a Vonaton
J.É ( Sub bas -szal nyomatták)
Az a Tina Turner szám eredetileg CCR (Creedence Clearwater Revival) szám, ha jól tudom, de akárki nyomja, nagyon jó! A csajos is odarakta rendesen!jelwaz írta:Meg Puskás is rohadt jó csak Real drukker, de majd Ő is biztos megtér
Szépen énekelt sztem, bár nyávoghatna egy ici-picivel kevesebbet (am ismerem a számot, nem azért mondom) és sztem nehéz volt a helyzete, mert elég kiegyensúlyozott volt a mezőny! De nehéz dolga lesz, mert olyan őstehetségek kerültek be a döntőbe, akiknek olyan hangja van, hogy szóhoz sem juttottam az ámulatbó! Pl:aki az elsőben énekelt legutoljára egy Tina Turner számot na azEnrique írta:Héhééhéé!!
Nézzétek a Megasztárt, benn az osztálytársam..![]()
-> Polgár Odett. Szerintem nagyon jó hangja van, voltam már koncertjén is..
![]()
Badi írta:ha már itt tartunk, van a suliban capueira oktatás, és az a csávó tartja, aki a t-mobil reklámba mondja, hogy "nagyon finom volt a kókuszgolyó"
Vígaszág, szal még semmi nincs veszve.Badi írta:és továbbjutott?
Szépen énekelt sztem, bár nyávoghatna egy ici-picivel kevesebbet (am ismerem a számot, nem azért mondom) és sztem nehéz volt a helyzete, mert elég kiegyensúlyozott volt a mezőny! De nehéz dolga lesz, mert olyan őstehetségek kerültek be a döntőbe, akiknek olyan hangja van, hogy szóhoz sem juttottam az ámulatbó! Pl:aki az elsőben énekelt legutoljára egy Tina Turner számot na azEnrique írta:Héhééhéé!!
Nagyon jó volt a csajszi, nem bántam volna, ha egyenes ágon bejut. Gratulálok neki!Enrique írta:Héhééhéé!!
Nagyon köszönöm!PetI írta:Tessék:Los Banditos írta:Valakinek megvan a Simple Plain-Welcome to my life?
Az légyszí töltse fel!Köszi!
http://rapidshare.de/files/6597121/Simp ... e.mp3.html