Cumbee peace, szerintem senki nem szurkálódott, Eazzynek van egy ilyen stílusa nehéz megszokni (pl mikor a Celticset nyugdíjazza, s öregek otthonáról beszél

)!
Lehet picit irigykedünk rád!
Én mint írtam is volt vér a pucádban behúztad, lehet kicsit sokat is, de ha bejön és mindenki egészséges nem rossz csapat
Én is behúztam Chandlert-Marint és várnom kell még rájuk, szerencsére K-Mart már játszik, meg Baron Davis-t már annyi ideje jegelem, hogy meguntam :lol:Lehet trükközni, a következőre majd rutinosabb lesz mindenki, s "korlátozzuk a kiskapukat"!
Onnan indult a "vita", hogy írtam Zacsit láttam melegíteni most a Grizzlies meccse előtt, s Eazzy dörzsölheti a tenyerét (egy pofonra, hogy behúztad

vagy egy cserélésre ha felépül )
Kamaj meg megjegyezte talán kicsit sok a sérülted, de végül is kiböjtölted, mert tényleg ahogy írtad eddig meg -3 vagy -4 emberes volt a rostered!
Valaki FA-kat cserél naponta valaki sérültet hoz, valaki a még megsem kapott csereüzletben játékosát már cserélné tovább (lsd én

), de ölre ne menjünk!Amit a rendszer megenged azt mindenki kihasználhatja ki él vele ki nem!Mi pl nem éltünk a drafttal és sokáig olyan embereket láttunk a keretünkben akikért egy zacskó szotyit sem adnánk (aztán adunk érte egy Rondo-t

)!
Én nem a nagy megmondó akarok lenni, de totál jó kis társaásg jött össze, ráadásul nem is mindenki nagy NBA fan, rengeteget lehet tanulni, fizetések pl nálad cumbee, játékosok kinek mi az erőssége gyengéje, abszolút jó tanulóév mindenkinek!Rengeteg pozitívuma van, többen megszeretik a játékot, az NBA-t és érdeklődnek utána!Én is úgy vagyok vele ha már a csapat gyenge legalább örömömet lelem abban, hogy cserélem
Megjegyzem ha majd esetleg keeper liga lesz, ott milyen ölés fog menni
szerk: megjegyzem én neobarca miatt vagyok ki
Térdre rogyva esedezek add már oda azt a rohadt NELSONT!!!!!!!!!!!!!!!!