Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont most néztem én is a cseréket az AS-raGame90 írta: Tudom, de ha már fogadtam a meccsre, akkor már érdekel, hogy hogyan nyerek/vesztek![]()
West reserves: Love (Min), Aldridge (Por), Westbrook (OKC), Parker (SA), Nowitzki (Dal), Nash (Pho), Marc Gasol (Mem).
East All-Star Reserves: Hibbert (Ind), Deng (Chi), Pierce (Bos), Bosh (Mia), Williams (NJ), Iguodala (Phi), Joe Johnson (Atl).
Nowitzki nálam necces, Pau Gasol, Rondo, Jennings, Lin nincs...
Tudom, de ha már fogadtam a meccsre, akkor már érdekel, hogy hogyan nyerek/vesztekBob_Marley írta: Game fél 5ig fent maradsz? Kemény lesz
Persze jó formába vagytok, de mondjam azt, h nyertek?!Bob_Marley írta:Kanty mi azért jó formában vagyunk, s felépültek a sérültek, PP extázisban, Rondo már a második meccsén zseniális volt, Allen életveszély, KG meg a bajnoki évben mutatott játékát hozza esetenként!
Szóval rettegjetek
Game te fent maradsz?
Valszeg igen, valahogy el kell ütnöm az időt fél5-ig, akkor kezdődik a Thunder - KingsBob_Marley írta: Game te fent maradsz?
Erről már "értekeztem"
Paul/D-Will-Bryant/Wade-LBJ/Durant-Love/Griffin-Howard. Ahol perjel van,ott nem igazán lehet eldönteni,legalábbis nekem nem megy. Én Rose-t is bírom,szóval Ő is simán odaférhet.Bob_Marley írta:Ezt sokszor megcsináltuk már amúgy, de mondjuk nálam az 5ös lista!
Huh nagy levegő:
Paul-Wade (Bryanetben nem szeretem, hogy sokszor mindent egyedül és egyedül akar megoldani, Wade önzetlenebb szerintem)-James (nem igazán kedvelem, de el kell ismernem főleg idén nagyon érett játékot mutat)-KG/Nowitzki-Howard
teljesen egyet értek, Howardnak nincsen "ellenfele" azért pl egy Olajuwon vagy Eving más kategória szerintem!
Nowitzki-s rész szerintem részben igaz, mert azért nem fújja el a szél
Jó, itt fogalombeli gondok vannak. A D-Line az a védő fal, akik az O-lne-al szemben állnak, tehát a támadó fallal. Én ezekre gondoltam, nem az egész D-re azaz Defense-re, azaz védelemre.Barcaforever írta:A védelem jó elismerem, főleg safety-be erős sztem D-line.Bár nálam olyan kemény és hatékony védelem, mint ami a Green Bay-nek van, sztem az elmúlt 10 évben nem volt.(Ravens,Steelers, régebbi Pats tudom....)
De akkor is, ahogy sokan mondták a Packers az amerikai futball Barcelonája.Ők ha toppon vannak, akkor aláznak bárkit 25-30 ponttal, mint mi 4 góllal.
Tehát Matthews-ra nálam nincs szó.Persze nem csak miatta, jó a védelem, de nem a Packers D-line hozta össze a legtöbb interceptiont?(nem tudom)
A támadó szekciót Rodgers-sal az elkapó gigászokkal és Kuhn-nalasszem senkinek se kell bemutatni.De hát elég egy rossz meccs és elszállt minden és semmit se ér a 15-1ed.
Egyébként visszatérve, úgy gondolom, h egyértelműen a Brady,Rodgers,Brees hármas az idei szezon legjobb irányítói.
Manning bajnok ok, de de mittom én.Nem is értem a D-line ki tüzeli, mert ránézek meccs közben erre a gyerekre, aztán kedvem támad reszelt almát enni keksszel, mert kb ez jut eszembe róla.Az előbb említett 3as láttán meg a falat kivinném fejjel, egy-egy fontos 3 & 2-es esetnél.
Am Giants fan vagyok, de ezek tények.
PG: attól függ, h mit nézek. Ha azt nézem, h ki a legfontosabb a csapata szempontjából, akkor azt mondom, h Rose. A legösszetettebb szerintem Paul ( bár őt nagyon nem bírom). A kedvenc pedig Rondo, imádom azt az eleganciát amivel játszik, pl. Roset ezért nem kedvelem annyira, nekem ő túl izzadságszagú. Na, de ha a legbutább irányítót kérdezted volna, akkor egyből rávágom, h Westbrook.Kalap1988 írta: A többi posztról mit gondoltok?
Wade nekem is szimpatikusabb, csak még mindig jobb játékosnak tartom Bryantet. És akkor még Shaq-et ki is hagytadBob_Marley írta:Ezt sokszor megcsináltuk már amúgy, de mondjuk nálam az 5ös lista!
Huh nagy levegő:
Paul-Wade (Bryanetben nem szeretem, hogy sokszor mindent egyedül és egyedül akar megoldani, Wade önzetlenebb szerintem)-James (nem igazán kedvelem, de el kell ismernem főleg idén nagyon érett játékot mutat)-KG-Howard
teljesen egyet értek, Howardnak nincsen "ellenfele" azért pl egy Olajuwon vagy Eving más kategória szerintem!
Nowitzki-s rész szerintem részben igaz, mert azért nem fújja el a szél
Vágom igazad van, de utolsó fordulóban már nem volt esélyük én arra értettem.Eazzy írta:Nem azt mondtam, hogy a legjobb, hanem amit láttam, még oda is írtam. De egyébként D-line szerintem eléggé toppos volt valóban, a párban legtöbb sack a mién volt a Cole - Babinnal...és belül is eléggé jó volt a helyzet, valamint a keret mélysége is optimális.Barcaforever írta:Eagles rajongó vagy!?
Ha nekik a legjobb az O-line és a D-line szted, akkor miért nem voltak még csak play off közelben se?
O-line-ról annyit, hogy Peters pro bowlon volt, legjobb LT a ligában, ez egyértelmű, másik oldalon Todd Herremans RT-ként ahhoz képest hogy eredetileg LG, és játszott RG-t is, rendkívül jó, és még kér újonc is volt...ehhez képest egészen jók voltak.
PO közelében sem voltunk? Ha a Giants kikap a Jetstől, akkor mi jutunk be a PO-ba. Azért ez nem volt olyan hűde távol, főleg ha megnézzük, hogy pl a 49ers-től úgy kaptunk ki, hogy 23-3-ra vezettünk, és a rúgónk 2 könnyűnek mondható FG-t is kihagyott, majd 23-24-re kaptunk ki...ha azt nyerjük, mi vagyunk benn megintcsak. De volt még ilyen meccsünk vagy kettő. Azért nem jutottunk be, mert egyszerűen fejben nem voltunk ott.
Valamint az sem utolsó dolog, hogy az LB sor totál nulla volt idén, márpedig anélkül lehetetlen bármit is csinálni.
Figyeld meg, ha okosan erősítünk LB-re drafton és FA-n, akkor jövőre egyértelmű SB contenderek leszünk.