Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Köszi, igazán nincs mit!:D Ettől függetlenül ami tény, az tény!gratulálok, h ilyen szépen sikerült felsorolni Pep igazolásait...
Én csak 9-ről tudok: R.Carvalho, Varane, F.Coentrao, Khedira, Sahin, Altintop, Özil, DiMaria, Callejón + felhozta a 2 Castillas kapust --> Adán, T. Mejiás; illetve Pedro León és Canales még az érkezése előtt lezárt szerződések voltak!(segítek: 12 játékos...)
Szűk is a keret!lássuk csak: Pep nyaranta átlagban alig több, mint 3 játékost vesz, míg JéEM 6-ot, szóval valóban, tényleg ugyanaz a kategória...
Az oké,h te Jo5é munkásságát vetted cs górcső alá,DE! ha azok alapján kijelented,h a vitathatatlanul a legjobb a világon,akkor azért ellenérvként felhozok másokat,mivel igazából összehasonlítás alapján lehet eldönteni. (Bár ezt még kategorikusan úgy sem...)rszergej írta:mihii, messze álljon tőlem, hogy SAF eredményeivel vitatkozzak, DE én Speciel5 eredményeiről kezdtem el vitatkozni, am, ismerjük el, rohadt kiemelkedő, és sajnos megcsinálta edzői karrierjét, kb az intenél töltött időszakát, csak a máknak tulajdonítom, DE az edzői nagyságán megemelem a kalapom!!!miihii írta:.
mihii, messze álljon tőlem, hogy SAF eredményeivel vitatkozzak, DE én Speciel5 eredményeiről kezdtem el vitatkozni, am, ismerjük el, rohadt kiemelkedő, és sajnos megcsinálta edzői karrierjét, kb az intenél töltött időszakát, csak a máknak tulajdonítom, DE az edzői nagyságán megemelem a kalapom!!!miihii írta:.

Tanár Úr kérem; minden tiszteletem az Öné, de ez csupán viszonyítás kérdése (a 20-as éveimben járok)!Elég fiatal lehetsz,
Értem én (hogy ne érteném --> itt mást se lehet olvasni), csak megint nem erről volt szó!hogy nem érted a szarkazmust, de majd beletanulsz.
Bagoly mondja verébnek! Eszem ágában sincs isteníteni; az érdemei mellett a hibáit (amiből szintén van bőven) ugyanúgy elismerem és mindig is elismertem! Itt senki nem állította, hogy tökéletes lenne, sőt; de hogy oda-vissza veri az elődeit az is fix (la.is az eredmények terén mindenképp, innentől meg.........)!Téged nagyon elvakít a spec5. Ennyire nem kellene istenné tenni.
Többek közt a Tanár úr imádott csapata és edzője is, amely ugyanúgy élt ezzel a lehetőséggel és nem is kicsit --> Alves, Csigrinszkij, Hleb, Piqué, Cáceres, Keita, Maxvell, Keirrison, Mascherano, Ibra papa, D. Villa, Adriano, Sánchez, Fabregas!A többi csapatnál volt egy feneketlen zsákja, meg egy birka elnöke aki mindenkit megvett neki akire csak rámutatott. Értékelem, hogy felsoroltad a játékosokat, de ha lehet az árakat is írd le.
Utána pedig gondolkodj el rajta, hogy hány európai topcsapat tehette ezt meg.
Azért azt a mondatot emeltem ki,mert bevallom bökte a szemem a vitathatatlan tény jellege.rszergej írta:Nem SAFot vettem figyelembe, de, ha végigolvasod a hszem, nem a trofea a lényeg, hanem a stabilitás, amit sajnos mu5 meghozott, tettszik, vagy nem, de így vanmiihii írta:

Nem tudom milyen stabilitásra gondolsz pontosan de SAF stabilan az élvonalban tartja a Unitedet kb 20 éve.Wenger ugyan nem nyer sok trófeát de olyan magasságokba vitte az Arsenalt ahol előtte kb nem járt soha a klub és stabilan ott is tartja.Pep már 4 éve stabilan a világ csúcsán tartja a Barcát.Mou mostanában igen stabilan [auto_cenzúra] a Barca ellen...Nem SAFot vettem figyelembe, de, ha végigolvasod a hszem, nem a trofea a lényeg, hanem a stabilitás, amit sajnos mu5 meghozott, tettszik, vagy nem, de így van
továbbá egy féreg, egy patkány, de sajnos nyerik a bajnokságot
Nem úszott még el a bajnokság gyerekek

Nem mindegy hogy az a stabilitás 2-3, esetleg 15 évig tart...rszergej írta:Nem SAFot vettem figyelembe, de, ha végigolvasod a hszem, nem a trofea a lényeg, hanem a stabilitás, amit sajnos mu5 meghozott, tettszik, vagy nem, de így vanmiihii írta:
Én azt mondom, Hiddink a legjobb, már amennyire ilyet egyáltalán mondhat az ember. Van az a mondás, hogy valaki "a szarból is várat épít". Na, neki az nagyon megy...miihii írta: Azért ezt így kerek perec kijelenteni,háááttt....
Ha azt vesszük figyelembe,h 3 országban lett bajnok,akárhányszor meg sok kupa meg egyebek,akkor valóban van olyan aspektus,amiből nézve ő a leg. Viszont ha már az eredményeket írtad szempontnak,akkor lehetne mondjuk SAF a világ legjobbja.
Vagy netalántán Pep is,ha az arányát nézzük.
De még lehetne nézelődni a garnitúrában ilyeneket,h ki lett esetleg több helyen bajnok és mondjuk még vmelyik válogatottal is esett le neki ez-az...

Tudod mit? Én akkor nézem meg a pofád, amikor az első sikeres év után lelép Madridból... Mindenki osztja, hogy milyen erős mentálisan, meg így úgy amúgy, de hány csapatot tartott eddig a csúcson? Egyet se, mert lelépett mindenhonnan...rszergej írta:Pedig hidd el erős, rohadtul. Majd egy év múlva rohadtul megnézem a pofátokat... Akkor legyen nagy, ne most... Ja igen, elfelejtettem, akkor a barca lesz [auto_cenzúra], nem a margit jobb.
Pep??? Világ legjobb edzője???? Vicc!!!!
Ő nem a világ legjobb edzője, hanem a legalkalmasabb!!! Különbség van!!!
Nem úszott még el a bajnokság gyerekek, nem is olyan régen mi ennél sokkal komolyabb előnyt herdáltunk el úgy, h semmi előjele nem volt a dolognak, ráadásul komoly balszerencsénk is volt.
Ez igaz, nagyon...
Azért ezt így kerek perec kijelenteni,háááttt....rszergej írta:Attól tény, hogy van eredménye. Ezt tőle senki nem vitatja.Bányász írta:
Ez mitől tény?
Ja és igen, ha vki a karrierjét követi, ilyet nem kérdezz...
Egyébként meg mentalitásban mindenkit ver... meg taktikailag.
Köszönömmadridronie írta:
Na látod Pavel; ilyen egy normális vitapartner, aki nem csak dobálózik a vakvilágba, de érvekkel is alátámasztja a mondandóját (lsd. miihii)!

Ezelőtt épp a napi...art olvastam, első olvasásra azt hittem, h nem sikerült az eurobarca-ra átkattintanom...bár van olyan része a hsz-nek, amivel egyetértekrszergej írta:Tények:
- special5 a legjobb edző a világon!!! Ez tény!!!
- nem értem, hogy mi azzal a gond, hogy az évek óta háttérben lévő legfőbb riválisunk egy ilyen karizmatikus edzőt akart, sokan elfelejtik, hogy a real, az real!!! Ha nem megy ott a bugi, akkor MINDEN szállt megmozgatnak, hogy a legjobb edző legyen ott, meg az eredményekért mennek, eredmények, megtehetik!!! Csak ugye becsúszott egy kis bibi... az edzőnek nagy a pofája. Am nem akarok nagy párhuzamot vonni, de, az én munkámban, ha nem tetszik vmi, akkor kuss van, nem pofázok a felsőbbnek, mert elmeszelnek, és ez így van ott is. Ezt műringyő figyelmen kívül hagyta...(azt hiszi ő az Isten) lehet igaza, de bzmeg ez nem az a ház, ahol pofázhat, vannak nála (nem kicsit) komolyabb emberek. Úgymond, ő egy senki a szervezetben, aki pattogni akar...(próbálkozhat, de a büdös életben nem fog sikerülni), főleg, hogy a bírókat nyomás alá helyezte...
- sajnos a világ legjobb edzője, egy féreg, manipulátor, és ezt az összes általa edzett csapat szurkolói átvették, mindenki... Ez is tény...
-most jön az én véleményem? az a baj, hogy ez a majom rohadt nagy stabilitást adott, látszik a jövő, Ez bizony nem pellegrini, ez a világ legjobb edző csapata!!!
- továbbá egy féreg, egy patkány, de sajnos nyerik a bajnokságot, és remélem eltakarodik angliába. Ott jó lesz neki...
Szek.: 1 üveg konyak!!!
Mentálisan... Úgy néz ki nem láttad azt az El Classicot ahol a meccs végén szemre támadt . Ha ez neked mentális erő akkor nincs több kérdésem !rszergej írta:Attól tény, hogy van eredménye. Ezt tőle senki nem vitatja.Bányász írta:Ez mitől tény?rszergej írta:Tények:
Egyébként meg mentalitásban mindenkit ver... meg taktikailag.
Semmitől...Bányász írta:Ez mitől tény?rszergej írta:Tények:
Ez esetben nem kérdeztem.rszergej írta: Attól tény, hogy van eredménye. Ezt tőle senki nem vitatja.

Attól tény, hogy van eredménye. Ezt tőle senki nem vitatja.Bányász írta:Ez mitől tény?rszergej írta:Tények:

Ez mitől tény?rszergej írta:Tények: