Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyanezt gondolom, szerintem is így történt. Úgy vélem nem kell felfújni az egészet, bíztató, dícsérő suhintás volt az.Capon írta:Szerintem tisztán látszik Pep-en hogy nem vita vagy nézeteltérésről van szó hanem feszültséglevezetésről.
Kb. ez az bameg így kell ezt...
Hát Cesc nevet,de Pep nagyon nem..hanem idegbeteg feje van,remélem kapunk majd vmi magyarázatot!kovacsmisn írta:Jólvan semmi baj...lehet tisztán látni, h Cesc nevet a rángatás utángergo9 írta:http://www.youtube.com/watch?v=f7E9isUFmLA
Csak azt tudom elképzelni hogy Cesc vmi szépet mondhatott oda a csere-miatt.
Nah nyilre kíváncsi leszekmegnyugodott a lelkem
Jólvan semmi baj...lehet tisztán látni, h Cesc nevet a rángatás utángergo9 írta:http://www.youtube.com/watch?v=f7E9isUFmLA
Csak azt tudom elképzelni hogy Cesc vmi szépet mondhatott oda a csere-miatt.
Nah nyilre kíváncsi leszek
Hát... Alapvetően nincs ő se valami egetrengető formában, de a csapatátlagot azért hozza.Andris írta:Nagyon súlytalan a srác az utóbbi időben. Tegnap se tudott hozzátenni nyúlfarknyit se.
Hát én nem tudom. Nekem meg pont fordított a véleményem. Nekem piszokul tetszik a játéka. Ha jól emlékszem a Villareal ellen katasztrofálisan gyenge volt, de az utóbbi időben sztem jól teljesít.Andris írta:Nagyon súlytalan a srác az utóbbi időben. Tegnap se tudott hozzátenni nyúlfarknyit se.
Nem gólpasszt adott???Andris írta:Nagyon súlytalan a srác az utóbbi időben. Tegnap se tudott hozzátenni nyúlfarknyit se.
Mindig is Fábregas volt ráírva. Még Angliában is. Mivel ott a vezetéknevet tüntetik fel a mezen, nem szakított a hagyományokkal és Spanyolországban is maradt a vezetékneve a mezen.alexis9 írta:A Real Sociedad meccsen vettem észre hogy Fábregasnak Fábregas van felírva a mezére.Én úgy tudtam hogy Cesc van rajta ,nem?Vagy én tudom rosszul?
Cesc pályán volt Eduardo és Ramsey lábtörésénél is, szóval már látott két elég súlyos sérülést, de szerencsére Busquets-é nem lett annyira komoly.Ilúvatar írta:http://28.media.tumblr.com/tumblr_lyw7b ... o1_400.gif
Örülök neki, nem volt nehéz, remélem sikerült megértened.lluisllach89 írta:Thank you captain obvious. Bölcsességed bearanyozza a napomat.Sanama írta:
Hős azért mert megnyertük volna a meccset,ahol a 3x aranylabdás játékosa a csapatnak is egy 0 volt. Illetve ott van egy ".." jelzés, értelmezni lehetne.
Thank you captain obvious. Bölcsességed bearanyozza a napomat.Sanama írta:
Hős azért mert megnyertük volna a meccset,ahol a 3x aranylabdás játékosa a csapatnak is egy 0 volt. Illetve ott van egy ".." jelzés, értelmezni lehetne.
Hős azért mert megnyertük volna a meccset,ahol a 3x aranylabdás játékosa a csapatnak is egy 0 volt. Illetve ott van egy ".." jelzés, értelmezni lehetne.lluisllach89 írta:Hős azért, mert üres kapura be tudott volna belsőzni egy labdát? Egy U5-s gyerek tett volna ugyanennyit mint ő.Sanama írta:Ma is konkrétan szr volt, az a 11méteres lövés meg... pf
teszem hozzá nemtudom kit lehetne kiemelni
ui2: bár még így is "hős" lehetett volna.