A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Nagyon sokat számít majd, hogy milyen erőállapotban lesznek a srácok a döntőre. Ha sikerülne BL-döntőt játszani pár nappal a kupadöntő előtt, az nagyban befolyásolhatja az erőállapotunkat (nem beszélve az esetleges győzelem utáni fiesztáról sem). A Bilbao-nak ebből a szempontból könnyebb dolga lehet, bár kérdés, hogy meddig jutnak majd az EL-ben, illetve mennyire lesznek kemény meccseik a bajnokság végén az esetleges EL/BL-helyekért. A motivációjukkal mindenesetre nem lesz gond, nagyon jó focit is játszanak Bielsa keze alatt. Biztos vagyok benne, hogy jóval nehezebb meccsünk lesz velük, mint 3 éve.Rinku írta:Szerintem a Bilbao-t lesz a legnehezebb megverni az egész sorozatban, nagyon örülök, hogy eljutottak a b.aszkok is a döntőig! A Madrid elleni második meccsen hagytuk, hogy feléledjenek, mikor bele kellett volna nyomjuk a fejüket a sárba... Mint a Real, mint a Valencia ellen megérdemeltem jutottunk tovább (lerágott csont, hogy mi történt, de úgy vélem nekünk volt jogosultságunk tovább menni), de ez lesz a méltó döntő, nagyon nehéz lesz, de bízom a fiúkban, előre a kupáért!Jó meccs volt tegnap, elégedett vagyok a helyzetkihasználáson kívül mindennel.
Nincs. A jog a bajnokságban öröklődik tovább. Maximum a runner up indulhatna a Kupából.messideco írta:Van esélye, hogy a Mirandés Európa-Ligában játszik jövőre? Ha a Bilbai elcsíp egy helyet, akkor ott lehetnek a kontinentális porondon nem? Persze ha a licenszek vagy egyebek nem jelentenek hátrányt.

az alba ziccer tényleg 1on1 volt, ott kellett a srác, és a jonas löket sem volt rossz...de azon kívül volt helyzete a valenciának, ahol kellett védenie ?Köszönjük Pinto! Hatalmasakat védett.

Zigics a Birmingham Cityben van, pedig amikor még a Racingban volt a Barca is figyelte.Bob_Marley írta:Srintem te Zigicsre gondolsz, de ő már ha jól tudom nem Valencia játékos, Aduriz fog kezdeni aki azért szintén egy veszélyes csatár, de nem Soldado!
szerk: megnéztem Alves-Alba-Rami-Victor Ruiz-Miguel-Mathieu-Banega-Albelda-Jonas-Feghouli-Aduriz csapattal érkeznek a denevérek

" 20:22 Soldado nélkül a Valencia"Stalkyard írta:Miért, Soldado nem játszhat? Erről nem is hallottam. Mindenesetre nem lenne hátrány...CsacsMate írta:Soldado nélkül a Valencia nagyon gyengül. Remélhetőleg nem csak papíron, hanem meg is érzik![]()
Miért, Soldado nem játszhat? Erről nem is hallottam. Mindenesetre nem lenne hátrány...CsacsMate írta:Soldado nélkül a Valencia nagyon gyengül. Remélhetőleg nem csak papíron, hanem meg is érzik![]()
Ugyanettől félek. Alba, de főleg Mathieu iszonyat gyors és nagyon jól centereznek, Puyol pedig hiába helyezkedik nagyon jól nem egy futóbolond. Mind a két gólunkat így kaptuk amikor ősszel nyomattuk ellenük 3-4-3-ban. Ha sikerül már kp-n megállítani őket akár be is jöhet ez a taktika, de elég ha egyszer elfutnak.Stalkyard írta:3-4-3? A Valencia ellen? Mikor köztudott, hogy a széljáték az erősségük, és az elmúlt két meccsen mind a három kapott gólt a szélről kaptuk. Mátyő....