USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.10. 01:31:33

Game90 írta: Tudom, de ha már fogadtam a meccsre, akkor már érdekel, hogy hogyan nyerek/vesztek :)

West reserves: Love (Min), Aldridge (Por), Westbrook (OKC), Parker (SA), Nowitzki (Dal), Nash (Pho), Marc Gasol (Mem).

East All-Star Reserves: Hibbert (Ind), Deng (Chi), Pierce (Bos), Bosh (Mia), Williams (NJ), Iguodala (Phi), Joe Johnson (Atl).

Nowitzki nálam necces, Pau Gasol, Rondo, Jennings, Lin nincs...
Pont most néztem én is a cseréket az AS-ra
Nyugat vállalható (bár ahogy az nba.comon is írták Gay befért volna)
Nowitzki necces visszaestek a statjai sérült is volt!

Kelettel nagyobb gondjaim vannak :lol:
WHERE IS RONDO????Ok tudom kihagyott 8 meccset, de minden mutatóban emelkedtek a statjai :shock: Ahogy évről-évre eddig mindig minden szezonban!És én KG-t is betuszkoltam volna :roll: Soha senkinek nem kívánok sérülést, de ha valaki emgbotlana, s kicsit fájlalná a bokáját, ezzel kikerülve a keretből nem lennék boldogtalan :D Rondo-KG közül valakit be kell ide rakni nincs mese!

Igoudala, s Aldridge is nagyon megérdemelte!Sőt én Hibbertnek is nagyon örülök!
Jó ez mindkét oldalon, de akkor is hol van RONDO????????? :lol:

szerk: másik aspektus amit olvastam, hogy legalább pihenünk, s tudunk gyakorolni az edzőközpontban abban a pár napban!

Na ahogy várni lehetett Bynummal gondjaink vannak, nekik meg a one man fastbreak Rondoval :D Láttuk már Phil Jackson alatt is, hogy Bryant fogja Rondot, így meg Allen van előnyben Fisherrel szemben!Bynum meg 6 perc alatt 6 pont 4 pattanó :? Kobe meg még rá sem dobott :shock: Ez mondjuk fantasy szempontból is remek hír :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.02.10. 01:23:55

Bob_Marley írta: Game fél 5ig fent maradsz? Kemény lesz :lol:
Tudom, de ha már fogadtam a meccsre, akkor már érdekel, hogy hogyan nyerek/vesztek :)

West reserves: Love (Min), Aldridge (Por), Westbrook (OKC), Parker (SA), Nowitzki (Dal), Nash (Pho), Marc Gasol (Mem).

East All-Star Reserves: Hibbert (Ind), Deng (Chi), Pierce (Bos), Bosh (Mia), Williams (NJ), Iguodala (Phi), Joe Johnson (Atl).

Nowitzki nálam necces, Pau Gasol, Rondo, Jennings, Lin nincs, Iggy megérdemelte már.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.09. 22:45:53

Oké persze hogy ne mond :D (vagyis dehogynem nicns annál szebb ha egy Lakerses azt mondja jobb a Celtics :mrgreen:)
Bryanttől mint minden csapat szurkolója én is tartok, főleg idén elég ponterős!

Meccsről komolyan szólva, nekünk nem éppen ideális a Lakers mint ellenfél, Bynum-Gasol párosra igazán nincs emberünk, de főleg Bynumra!Viszont small ballban nagyon mozgékonyak a srácok, s remekül középtávolizik Bass is a padról, meg ugye KG-t nem kell említeni!

Rondo-Halász :lol: párharc valóban kulcs lehet, de a nagy öreg Fisher a fontos meccsekre mindig összekapja magát, Rondotól meg higgadtság kell, mert sokszor túlságosan erőlteti, ezért is van rengeteg eladott labda!KG-n azt látom nagyon jó állapotban és ez kell is, nem egyszer lefutja a saját emberét akár támadásba kell felérni akár visszafele!És sok múlhat a Gasol-KG párharcon!Allen nálunk rengeteget fejlődött védekezésben, s ha teljesen nem is tudja megfogni Bryantet, de zavarni illetve lassítani nagyon tudja!
És lábon nem olyan lassú, illetve támadásban Bryantnek is lesz vele gondja bőven, zárásból ki-zárásból be rohangálásban :lol:
Nálatok a 3as a lukas poszt, s bizony ott nálunk PP (aki amúgy is Lakers mumus) sok gondot jelenthet nektek!
Centerben JO-tól kell keménység, s agresszió kell, hogy igenis tudjunk támadót szedni!

Lakers-Celtics akármilyen formában van a 2 csapat mindig a legnagyobb rangadó, s tuti felszívja magát mindkét együttes, szoros lesz, de úgy érzem nálunk több a "weapon" és ne feledjük Pietrust is sokszor fogjuk látni Bryanten, s ha begörcsöl, s nem mennek úgy a dobások gondban lesz a Lakers, mert Gasol is egy olyan figura akit ki kell szolgálni, s ő egyedül nem fogja hátára venni a csapatot ha gond van!

Pad szerintem nálunk erősebb, meg otthon is vagyunk szóval LETS GO CELTICS!

Legyen jó meccs, sportszerű (de azért kemény, s egy két KG féle odateszem magam belefér :lol:) győzzön a jobbik, illetve BEAT LA!!!!!!!!!! :lol:
Ami nálunk nagyon jó hír, mindenki egészséges elvileg, úgyhogy teljes arzenállal fogadunk titeket!

Game fél 5ig fent maradsz? Kemény lesz :lol:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.09. 22:21:54

Bob_Marley írta:Kanty mi azért jó formában vagyunk, s felépültek a sérültek, PP extázisban, Rondo már a második meccsén zseniális volt, Allen életveszély, KG meg a bajnoki évben mutatott játékát hozza esetenként!
Szóval rettegjetek :mrgreen:

Game te fent maradsz?
Persze jó formába vagytok, de mondjam azt, h nyertek?! :P :lol:
Sajnos csak holnap este tudom megnézni a meccset. Holnap se facebook, se sportoldalak és ez a topic is tiltólistás.
Amúgy van egy olyan érzésem, h Rondo Fischt eléggé szétfogja szívatni.
DE Kobe mególdja majd. :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.02.09. 22:21:31

Bob_Marley írta: Game te fent maradsz?
Valszeg igen, valahogy el kell ütnöm az időt fél5-ig, akkor kezdődik a Thunder - Kings :)

Landry Fields and Jeremy Lin’s new handshake: skimming through book, taking off glasses, then placing inside pocket protector.

Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.09. 22:08:04

Kanty mi azért jó formában vagyunk, s felépültek a sérültek, PP extázisban, Rondo már a második meccsén zseniális volt, Allen életveszély, KG meg a bajnoki évben mutatott játékát hozza esetenként!
Szóval rettegjetek :mrgreen:

Game te fent maradsz?
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.09. 21:31:41

Lakers-Celtics ma éjjel. :)
Egyik csapat sincs igazán a toppon, a Lakers az egész szezonba eddig olyan közepesen gyatra, a Boston a szezont elején szedett össze egy fél szekér vereséget, most pedig nem tudom hány meccses győzelmi szériájuk van.

Úgy néz ki, h Blake már ott lesz, de nem hinném, h játszani is fog.
Úgy érzem Lakers siker lesz a vége. :D

Amúgy ez a Rondo-Gasol csere Lakers szempontból eléggé jól hangzik, de szerintem eléggé nagy kacsa. Mit nyerhetne a Boston? Egy kétszeres bajnok, öregedő Gasolt. Nem nagyon látom, h ez hol érné meg nekik. Persze nagyon örülnék, ha az egész létrejönne, de sok esélyt nem látok rá.
Nagyobb esély van Sessions megszerzésére, most Irving érkezésével jóval kevesebb percet kap, de a LAL-be tökéletes lenne. Végre jönne egy kis lendület.
TT
Capitá del Barça

2012.02.09. 21:10:09

nézitek az LFL-t? sport1en hasít. vaah 8) :P
PCsabi
aka Game90

2012.02.09. 14:30:19

Megint Jeremy Lin :lol: Melo-val és Amare-val szenved a Knicks, ezzel a sráccal meg zsinórban hármat nyernek, kész :D Kb. 25/4/8-at átlagol és bőven 50% felett dob mezőnyből az utóbbi 3 meccsen. Ez a Lin - Fields hátvédpáros meg elég okos lehet, Harvard - Stanford... :)

Knicks vs. Wizards: Jeremy Lin highlights - 23 points, 10 assists:
http://www.youtube.com/watch?v=SUE1VvQ4Z60

Howard brutális volt tegnap, már az 1. negyedben megvolt neki a dupla-dupla, végül 25/24-gyel zárt. Második negyedben még azt hittem, hogy meglehet a meccs a Heat-nek, akkor szépen visszajöttek -17-ről Wade vezérletével, de utána megint visszaszedték a hátrányt. Magic-nek meg pont most jött ki a lépés, 17/42 triplából.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.09. 13:05:33

Dupla hsz, bocsánat!

Austin Rivers tegnap Duke-North Carolina meccsen :D
Egy laza buzzer, s Doc extázisban örül :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=lF01gKI3GdQ
Cheerleaderek arcát érdemes nézni a végén, ahogy mondani szokták priceless :D

Remélem ma nem kell ilyen izgalmakat átélnie :twisted: És nyerünk 10 pont körülivel!LETS GO C'S

A "király" és Perkins nem szeretik egymást :D
Lehet kicsit besértődött, de túl nagy feneket kerítettek annak a Blake zsáknak, s James is tweet-elget jobbra-balra!Mondjuk elég lett volna annyit mondani Jamesnek, hogy papa nem csak ebben vagy második, s finoman megcsillogtatni a bajnoki gyűrűt :mrgreen:

Jeremy Lin:
Kép

Nem tudom hova tenni ezt a kölyköt, ha összeáll a Knicks rotáció rendesen, talán egy Barrea szintű vagy Reddick szintű helyet kaphat, de tényleg kakukktojás, mégiscsak Deron Williams, s Wall ellen parádézott....
Ez pl mi?:
http://www.youtube.com/watch?v=QdFXOjGaNxc
És ahogy van valami irányító a Knicksnél egyből jobban mozognak, Novak betalál, miután kap üres labdát, Chandlernek is van helye!Fields is éledezik, nagyon kíváncsi leszek Baron Davisre, aki "elvileg" (sokadjára) All-Star után játszik!

szerk: mennyit írtam már a Knicksről, pedig utálom őket :D Mondjuk rólunk keveset is lehet, mi nyerjük a meccseinket :mrgreen:

Welcome back K-Mart :
http://www.youtube.com/watch?v=UQZQgUCu7h8
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.08. 22:30:51

neobarca írta:Bob ezt neked küldöm!

http://basketball.realgm.com/wiretap/21 ... asol_Trade
Erről már "értekeztem" :D
Legalább Bynumot kérnénk érte, de az meg fizetések miatt is neccesebb, mindegy hülyeségnek tartom, ha már Rondot el akarják cserélni, lehetne többet is kapni érte mint egy Gasol!
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.08. 22:01:29

Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.08. 18:43:27

Nyugaton mindig nehéz tippelni főleg 4-től lefele, de nem hiszem, hogy a Wolves odaérhet!Szimpatikus csapat, kicsit a Kings féle társaságra emlékeztet, főleg Adelmann miatt is, de idén a PO még nagyon messze van szerintem tőlük!Clippers nem kérdés!

Former teammate LeBron James and Heat star Dwyane Wade believe Varejao should join them in Orlando.

“I thought Andy was an All-Star in the past and he never got the nod,” James said Tuesday morning. “There’s not many players in the Eastern Conference playing good ball like he’s playing. If he does get an opportunity, it will be well-deserved. I know how hard he works.”

Wade said he believes this could be Varejao’s year.

“You have to game-plan for him. He’s not one of those guys you can say, ‘Just box him out.’ You’ve got to do other things,” Wade said. “That’s the kind of player you look for.

“I heard something about role-player slots in the All-Star Game. He would be high on the list.”

Ezt csak azért is linkeltem be, mert fantasyban is sokan lenézik Varejaot miközben elit pattaózó, s remek idényt fut (idén is)!

Holnap jelentik be a cseréket is az All-Star hétvégén!

Ki mire számít?

Nálam Nyugaton:
Westbrook,Nash,Parker,Harden, Love,Aldridge,Gallinari
Keleten:Rondo,Deron Williams, Paul Pierce, KG,Hibbert, Igoudala,Bosh

Oké kimaradt jó pár név, Paul sokat volt sérült, meg így is LA "túlkapás" van, Millsap óriásit fut, Allen kiváló dobóstatok nyújt (de így is 3 C's-t beraktam, s nem akarok túlzott elfogultságot :mrgreen:)
Szóval van kikből szemezgetni, nálam hirtelen ők ugrottak be!
Kép
Kép
Kép
balinteer
Capitá del Barça

2012.02.08. 18:40:44

Bob_Marley írta:Ezt sokszor megcsináltuk már amúgy, de mondjuk nálam az 5ös lista!
Huh nagy levegő:
Paul-Wade (Bryanetben nem szeretem, hogy sokszor mindent egyedül és egyedül akar megoldani, Wade önzetlenebb szerintem)-James (nem igazán kedvelem, de el kell ismernem főleg idén nagyon érett játékot mutat)-KG/Nowitzki-Howard

teljesen egyet értek, Howardnak nincsen "ellenfele" azért pl egy Olajuwon vagy Eving más kategória szerintem!

Nowitzki-s rész szerintem részben igaz, mert azért nem fújja el a szél :D
Paul/D-Will-Bryant/Wade-LBJ/Durant-Love/Griffin-Howard. Ahol perjel van,ott nem igazán lehet eldönteni,legalábbis nekem nem megy. Én Rose-t is bírom,szóval Ő is simán odaférhet.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.02.08. 18:25:07

Örülök hogy kaptam választ kérdésemre :D
Egyenlőre tényleg nem az a bajnok típus egyik magas sem (Love,Griffin), de idén szerintem mind2 csapat ott lesz a PO-ban és ott meglátjuk mire mennek.
Az én kezdő 5ösöm: Paul-Bryant-Lebron-Love-Howard
Nowot én is elismerem, csodálom és szerintem is a liga legképzettebb játékosai közé tartozik, de jobban kedvelem a Love, Stat, LMA típusú magasokat.

Én eléggé unom már ezeket a Rondo-val való csereajánlatokat, mégha ő az egyetlen olyan ember aki érdekelt a piacon..
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.02.08. 16:52:22

Ellis nagyot játszott 48 pont és milyen kosarakat szerzett megint... Igaz kikaptak, de az OCT ellen így is helyt álltak.
Nash már 38 éves, vezet gólpasszban és 15-10 az átlaga. Nem akármilyen teljesítmény ennyi idősen.

Amúgy nem csak c poszton gyengült a felhozatal a '90-es évekhez képest, a többire ugyanúgy elmondható.
Jelenleg, ha nem a szimpátiát nézem:
D-Will-Bryant-James-Nowitzki-Howard
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.08. 12:37:41

Megvertük a nem éppen bombacsapat Bobcats-et, de a legfontosabb PP "átlépte" Birdöt, s így már a franchise örökranglistán Havlicek mögött a 2ik!
Erőltette is, de csak meglett!
http://www.youtube.com/watch?v=1W2aOY6usXY
És kis köszöntő videót is kapott:
http://www.youtube.com/watch?v=MIsxXNhX ... re=related
Lehet őt nem szeretni, de egy igazi legenda, s óriási játékos!

Rondo nagyon jó volt, abszolút kezébe vette a társaságot!10 pont 14 assist, s ami nála szökőévente van 0 eladott labda!
És ha már Rondo egy érdekes csere ötlet megint a Lakers-szel..... :twisted:

Rondo-Gasol, s már a PS mesterek el is képzelték Rondot....
Kép

De erről mindig egy reklám jut eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=YxKB_R7kzms

Hát kb remélem Ainge-t is kirázza így a hideg ha csak belegondol, hogy Rajon felveszi azt az ocsmány mezt :mrgreen:

csütörtökön jönnek hozzánk mutatja a Sport TV is, jó meccsnek ígérkezik az örök rangadó Celtics-Lakers :lol:
Kár hogy tavaly Allen ki tudott várni a 3pontos megdöntéssel a Lakerses meccsig, s akkor is a Bobcats volt előtte, most PP azt a 9-10 pontot már bedobta :lol:
Kép
Kép
Kép
matador
Jugador d'estrella

2012.02.08. 00:24:27

Nah lássuk itt is a kedvenceket...

D-Rose (abszolút kedvenc, nagyon bírom a játékát)
Wade (imádom a gyors játékosokat, Flash pedig kivételes, nagyon látványos a játéka)
James (Durant játéka számomra unalmas, semmi energiát nem látok benne, Carmelot meg egyáltalán nem kedvelem)
Gasol (teljesen szimpátia alapon ment, nem bírom a Dallast, így Dirk kiesik, Love-ot pedig jóval kevesebbszer láttam, minthogy komoly benyomást tegyen rám)
Howard (sokszor elmondják, de kétségtelen, hogy jelenleg talán az egyetlen klasszis magasember az NBA-ben)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.08. 00:14:52

McGeen annyira nevetek, hogy hihetetlen!Úgy tartja meg, hogy hát mögött, lepattintja a lábai között, majd az a mozgás hátra :lol:
Wall a legjobb!
-Ez hova megy fuck it?

Meg a riporter is röhög, Where was he :lol: Mondjuk ha behúzza a alley-oopot mekkora játék :mrgreen:

A sporik is néznek mi a francot csinál, s az felső zárás is király, ahogy Wall mutatja gyere zárni, erre átrohan :D
Teljes zűrzavar, s tényleg ahogy írtad 70es IQ, kész megfekszek :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.02.07. 23:44:39

Nálam PF-ben Nowitzki mellett Aldridge. Love sem rossz, de az a 15 pattanó elég megtévesztő, Zoli már leírta a lényeget... Bargnani-t is bírom, hiába egy pussy, az egyik legképzettebb a posztján.

Én legszívesebben egy small-ball csapatot raknék össze:
CP3 - Kobe/Wade - Durant - LBJ - Howard.

De ha szigorúan vesszük a posztokat:
CP3 (ha Rondo tudna dobni...néhány év múlva meg Rubio lesz szerintem a legjobb) - Kobe/Wade (itt nem tudtam dönteni) - LBJ (Durant is brutális, de LeBron God Mode-ban van) - Aldridge - Howard (ez nem kérdés).

Bob, így még jobb :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=ieymkwx3wRU
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.07. 23:13:31

Barcaforever írta:A védelem jó elismerem, főleg safety-be erős sztem D-line.Bár nálam olyan kemény és hatékony védelem, mint ami a Green Bay-nek van, sztem az elmúlt 10 évben nem volt.(Ravens,Steelers, régebbi Pats tudom....)

De akkor is, ahogy sokan mondták a Packers az amerikai futball Barcelonája.Ők ha toppon vannak, akkor aláznak bárkit 25-30 ponttal, mint mi 4 góllal.

Tehát Matthews-ra nálam nincs szó. :oops: Persze nem csak miatta, jó a védelem, de nem a Packers D-line hozta össze a legtöbb interceptiont?(nem tudom)

A támadó szekciót Rodgers-sal az elkapó gigászokkal és Kuhn-nal :twisted: asszem senkinek se kell bemutatni.De hát elég egy rossz meccs és elszállt minden és semmit se ér a 15-1ed.

Egyébként visszatérve, úgy gondolom, h egyértelműen a Brady,Rodgers,Brees hármas az idei szezon legjobb irányítói.

Manning bajnok ok, de de mittom én.Nem is értem a D-line ki tüzeli, mert ránézek meccs közben erre a gyerekre, aztán kedvem támad reszelt almát enni keksszel, mert kb ez jut eszembe róla.Az előbb említett 3as láttán meg a falat kivinném fejjel, egy-egy fontos 3 & 2-es esetnél.

Am Giants fan vagyok, de ezek tények. :wink:
Jó, itt fogalombeli gondok vannak. A D-Line az a védő fal, akik az O-lne-al szemben állnak, tehát a támadó fallal. Én ezekre gondoltam, nem az egész D-re azaz Defense-re, azaz védelemre.

Tisztázzuk akkor a posztokat:
Van a Defense, azon belül D-line a védőfal, LB-k akik mögöttük ténykednek, a WR-eket fogó CB-k (bár a nickelek TE-ket is fognak általában az új érában), és a két Safety. Együtt a CB és S posztokat secondary-nak is hívják, míg együtt a D-Line és az LB sor a front seven.

Az, hogy a Packers D-line-ből valaki szedett e intet azt nemtom, de inkább ott is a secondary alkotott :wink:
Másrészt szerintem vannak bőven jobb D-k a Green Bay-hez képest, ők is egyértelműen az O-val nyerik a meccseket.
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.07. 23:01:45

Kalap1988 írta: A többi posztról mit gondoltok?
PG: attól függ, h mit nézek. Ha azt nézem, h ki a legfontosabb a csapata szempontjából, akkor azt mondom, h Rose. A legösszetettebb szerintem Paul ( bár őt nagyon nem bírom). A kedvenc pedig Rondo, imádom azt az eleganciát amivel játszik, pl. Roset ezért nem kedvelem annyira, nekem ő túl izzadságszagú. Na, de ha a legbutább irányítót kérdezted volna, akkor egyből rávágom, h Westbrook. :lol:

PG: Itt egyértelmű, h Kobe, elfogult is vagyok vele szembe, s ha nem lennék, akkor is őt mondanám. Ott van még Wade, neki is nagyon szeretem a játékát, azt a dinamikát azt a sebességet, amivel játszik. Sajnos szerintem James most egy kicsit elnyomja őt.

SF: Van egy James és van egy Durant, ők ketten a legjobbak. Viszont egyiket sem kedvelem igazán. James számomra túlságosan erőből játszik, plusz meg ez az egész felhajtás ami körülötte van az sem tetszik, persze tudom, h erről ő nem igazén tehet. Durantnak pedig a stílusa nem tetszik, ahogy fut, ahogy dob, passzol, valamiért nem jon be.

PF: Erről már volt szó. Nowitzki, Gasol, Love hármas.

C : Na igen, itt tényleg hatalmas a pangás. Az nem kérdés, h Howard a legjobb, de ahogy Te is mondtad, azért az elmúlt évtizedekben voltak nála jobbak. A mostaniak közül, aki még top kategória nálam az Bynum. Sajnos nem igazán kap sok lehetőséget a Lakersbe, értem ezt arra, h kevés labdát kap Kobe és Pau mellett. Idén viszont eléggé tiszteletreméltó statisztikákat hoz, remélhetőleg letudj a szezont sérülések nélkül.[/b]
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.02.07. 23:00:57

Bob_Marley írta:Ezt sokszor megcsináltuk már amúgy, de mondjuk nálam az 5ös lista!
Huh nagy levegő:
Paul-Wade (Bryanetben nem szeretem, hogy sokszor mindent egyedül és egyedül akar megoldani, Wade önzetlenebb szerintem)-James (nem igazán kedvelem, de el kell ismernem főleg idén nagyon érett játékot mutat)-KG-Howard

teljesen egyet értek, Howardnak nincsen "ellenfele" azért pl egy Olajuwon vagy Eving más kategória szerintem!

Wade nekem is szimpatikusabb, csak még mindig jobb játékosnak tartom Bryantet. És akkor még Shaq-et ki is hagytad :D Persze, hogy nem fújja el Nowitzkit a szél, akkor teljesen hasztalan lenne védekezésben ott, de pl az elmúlt idők nagyjaihoz viszonyítva ( Kemp,Webber,KG csak példának okáért) nem a fizikumáról ismeretes. Olyan átlag körüli, vagy kicsit alatti 4-es fizikuma van. De nem soft, ez tény :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.07. 22:57:51

Ezt sokszor megcsináltuk már amúgy, de mondjuk nálam az 5ös lista!
Huh nagy levegő:
Paul-Wade (Bryanetben nem szeretem, hogy sokszor mindent egyedül és egyedül akar megoldani, Wade önzetlenebb szerintem)-James (nem igazán kedvelem, de el kell ismernem főleg idén nagyon érett játékot mutat)-KG/Nowitzki-Howard

Kép
Kép
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.02.07. 22:46:18

Eazzy írta:
Barcaforever írta:Eagles rajongó vagy!?

Ha nekik a legjobb az O-line és a D-line szted, akkor miért nem voltak még csak play off közelben se?
Nem azt mondtam, hogy a legjobb, hanem amit láttam, még oda is írtam. De egyébként D-line szerintem eléggé toppos volt valóban, a párban legtöbb sack a mién volt a Cole - Babinnal...és belül is eléggé jó volt a helyzet, valamint a keret mélysége is optimális.
O-line-ról annyit, hogy Peters pro bowlon volt, legjobb LT a ligában, ez egyértelmű, másik oldalon Todd Herremans RT-ként ahhoz képest hogy eredetileg LG, és játszott RG-t is, rendkívül jó, és még kér újonc is volt...ehhez képest egészen jók voltak.

PO közelében sem voltunk? Ha a Giants kikap a Jetstől, akkor mi jutunk be a PO-ba. Azért ez nem volt olyan hűde távol, főleg ha megnézzük, hogy pl a 49ers-től úgy kaptunk ki, hogy 23-3-ra vezettünk, és a rúgónk 2 könnyűnek mondható FG-t is kihagyott, majd 23-24-re kaptunk ki...ha azt nyerjük, mi vagyunk benn megintcsak. De volt még ilyen meccsünk vagy kettő. Azért nem jutottunk be, mert egyszerűen fejben nem voltunk ott.
Valamint az sem utolsó dolog, hogy az LB sor totál nulla volt idén, márpedig anélkül lehetetlen bármit is csinálni.
Figyeld meg, ha okosan erősítünk LB-re drafton és FA-n, akkor jövőre egyértelmű SB contenderek leszünk.
Vágom igazad van, de utolsó fordulóban már nem volt esélyük én arra értettem.

A védelem jó elismerem, főleg safety-be erős sztem D-line.Bár nálam olyan kemény és hatékony védelem, mint ami a Green Bay-nek van, sztem az elmúlt 10 évben nem volt.(Ravens,Steelers, régebbi Pats tudom....)

De akkor is, ahogy sokan mondták a Packers az amerikai futball Barcelonája.Ők ha toppon vannak, akkor aláznak bárkit 25-30 ponttal, mint mi 4 góllal.

Tehát Matthews-ra nálam nincs szó. :oops: Persze nem csak miatta, jó a védelem, de nem a Packers D-line hozta össze a legtöbb interceptiont?(nem tudom)

A támadó szekciót Rodgers-sal az elkapó gigászokkal és Kuhn-nal :twisted: asszem senkinek se kell bemutatni.De hát elég egy rossz meccs és elszállt minden és semmit se ér a 15-1ed.

Egyébként visszatérve, úgy gondolom, h egyértelműen a Brady,Rodgers,Brees hármas az idei szezon legjobb irányítói.

Manning bajnok ok, de de mittom én.Nem is értem a D-line ki tüzeli, mert ránézek meccs közben erre a gyerekre, aztán kedvem támad reszelt almát enni keksszel, mert kb ez jut eszembe róla.Az előbb említett 3as láttán meg a falat kivinném fejjel, egy-egy fontos 3 & 2-es esetnél.

Am Giants fan vagyok, de ezek tények. :wink:
Kép
Válasz küldése