Csak hogy tisztában legyetek...:Lionel85 írta:"Argentína legjobbja" és "az egyik legtehetségesebb srác egész Argentínában" között szerintem van különbség. Én ebből nem veszem le azt, hogy ő akkoriban is a No.1 volt. Egy nagyon tehetséges kis srác volt, akit csupán akkor leírtak, amikor látták a magasságát. Egyébként így tett Carles Rexach is, vagy Josep María Minguella, ha jól tudom, mert ők is azt mondták, hogy kicsi a gyerek, mit akarnak vele? Aztán meglátták játszani. Rexach sem a semmiért igazolta le azon nyomban. A Barcelona sem brahira fizette ki végül a teljes kúrát. Mert láttak benne fantáziát. Argentínában is láttak, de ott nem tudták kifizetni.sjd írta:Ez teljesen igaz, csak számomra így egy kicsit fals, hogy már akkor is Argentína legjobbja volt, mert akkor nem csak egy lett volna a sok közül, akiket injekció-kúra nélkül is ki tudtak nevelni...Lionel85 írta:Már bocs, de az nem a csapat hibája... Volt egy akkor 12-13 éves srác, akihez mérten volt egy igencsak borsos injekció-kúra. Ők ezt nem vállalták be. Nem tudom, hogy látták-e a tehetségét, de úgy voltak vele szerintem, hogy így is évről-évre rengeteg tehetséget nevelnek ki anélkül, hogy plusz kiadásokba vernék magukat, így lemondtak róla. Argentína a 2000-es évek elején komoly csődben volt. Minden pesót megbecsültek akkoriban.
Leó akkor konkrétan sportolásra alkalmatlan fizikai állapotban volt!!! Nem azért, mert nagyon kicsi volt, hanem az izomzata miatt is!!! Nézzetek utána! Ennyi erővel a világból a cselgép játékosok felét ki lehetne tiltani, mert kicsi...:S
Egyszerűen azért gondolta a barca, hogy messit érdemes felvenni és kifizetni a kúráját, mert a technikai képzettsége és labdakezelési technikája már akkro is kimagaslott (Most is szerintem:P) És mint tudjuk, most is és akkor is a La Masia növendékeinek ez volt az egyik alappillére (technika, labdakezelés, passzolás, döntések) Ez tény, nem a levegőbe beszélek!!!
Üdv: Szab