madridronie írta: idő kellett a szellőztetéshez a cselszkijnek és úgy tűnik az internek is...
Ja, aztán meg lehet nézni, hogy most hol vannak ezek a csapatok a nagy szellőztetésben --> a béka s...e alatt!

Erről beszélek én is!Amíg "ki nem űzik a gonoszt",addig ott is maradnak.De kevésbé elborult fogalmazással:meg lehet nézni,h mennyire összeestek a portugál után,ami jelzi,h a maga nemében páratlan fanatizálást,egységet fejleszt ki a játékosainál,amit utána emberfia nem képes kezelni.De ezzel sajnos nem feltétlenül pozitív jellemzést adtam róla,mert a sajátságos stílusára is faragja a keretet és megmérgezi a levegőjüket azzal a patkány mentalitással,ami vele jár.
A cselszkijnél is megvoltak a verőemberei,és ha szorult a hurok,nem átallottak bevetni a piszkos módszereket. Angol bajnokság lévén a keménység jobban belefért,mint máshol Európában,így ez feküdt neki(k). De amire én speciel gondolok,az olyan esetek,mint a Del Horno vs Messi affér,ami elég emlékezetes volt,lévén abszolút nem a labdára ment,hanem a babára,de arra teljes erővel,dühből. Ugyanezt hozta ki a madridból is,lásd Ramos csökkentértelmű belépőjét,amit említettem fent. Nem azt mondom,h cs nála fordulnak ezek elő,mert nyilván nem.De egész érdekesen az ő csapatainál vhogy a túlzott agresszió a velejárója lesz a játéknak és teljes támogatást nyújt ehhez.Pedig piszok gyorsan ki kéne ezeket irtani a fociból,nem az egyik legnagyobb erénynek lenni,ami után még ő lázad....
Jah,az inter kimaradt. Arról meg nem is kell sok komment.Szabad kezet kapott,össze is rakott olyan bunyósválogatottat,amit ritkán látni. Kőkemény gyerekekkel operált és nem éppen sebészi precizitással,inkább egy baltás gyilkoséval. Olaszban sem piti kisasszony foci megy,uh lényegében ez is neki való lenne. De itt spanyolban is meg tudta honosítani a paraszt stílusát,pedig nem hittem,h a habfehér úriembereknél is menni fog.
A lényeg az,h a saját képmására formálja a csapatait és ezekkel cs ő tud dolgozni.Az utána lévőknek meg fel van adva a lecke ,mire lefuttatják az összes vírusirtót a rendszeren és méregtelenítik a szervezetet...