Stoudamire nem sérült nem fog ő kihagyni meccseket!Vért izzadtam hogy lepasszoljam, vért izzadtam Rondoért, ha logikát keresel nem sok van!
Egyszerűen nem tudok rájönni mi a gond a csapattal, úgyhogy változtatni kell

Vannak kiemelkedően jó pattanózóim, kiemelkedően jó assitoló játékosaim, van 1-2 még pontot is dobni tudó, s csak blowout vereségek
Ha a mostani csapatomat nézem:
PG:Rondo top 3 irányító, Robinson jó kiegészítő ő is assitol párat s néha megszalad pontokban, Stuckey-t mindig is csíptem, idén csökkentek a statjai, meg mellette van Knight, de az irányítók közül abszolút a jó kategória!
SG:Hendersson óriási meglepetés idén remekül játszik, a gyengécske Bobcatsben, Reggie Williams igazi shooter, Hendersson helyett ő nyomja a Bobcatsben simán jó!
Sf:Gay,Deng kiemelkedő játékosok!
Magasak
Splitter abszolút jó idén, Duncan-t pihentetik kap lehetőséget bőven, Frye egy balfék de legalább dob 3asokat tegnap pl megszaladt neki 19 pont 9 pattanóval!Varejao évek óta dupla-duplás játékos, mostanában meg durvábbnál durvább statokat hoz, Pachulia meg kiegéstíőnek jó, Horford sérülésével 20-25 perceket kap!
Chandler,Davis,Martin nem játszik, Baron Davis-szel már a tököm ki van, most a válla sérült meg....másik kettő talál csapatot!
Nyilván mindenkiről a pozitívumokat emeltem ki, de ez egy igazán jó csapat, s mégis vereség-vereség hátán

Kiegészítők közül is a jobbak vannak nálam, van 1-2 extraklasszis, van megbízhatóm, s mégis tabella hátsó fele...Na ez az amit nem értek, s változtatok rajta!