Nem igazán értem a vetoed trade-et Landry-nél.. Kezdjük ott, hogy nem én tettem meg az ajánlatot, én csak elfogadtam. És az elfogadást is egy nappal azelőtt tettem meg, hogy egyáltalán lesérült volna Landry, onnantól pedig már nem az én játékosom és nem értem a problémát. A szezon elején még várakozási idő nélkül vagy max 1 napos várakozási idővel mentek le a trédek, én meg most azért szívok, mert mostmár 3+ napot kell várni?

Nem tartom ezt fairnak, főleg hogy a Gasolos cserébe is annak tudatában mentem bele, hogy Redick az enyém lesz... A szezon elején volt nem egy olyan tréd, ami már az elfogadás ELŐTT igazságtalan volt, mégis egyből átmehettek és nem volt következmény, akkor szerintem az egész szezonban legyünk már konzekvensek.
Úgyhogy ez így nem lesz jó, Slither kérlek gondold át.

Abszolút nem az én felelősségem, hogy Landry megsérült jóval azután, hogy a trade-et mindketten leszerveztük volna. Arról nem is beszélve, hogy KillerZone nem is szólt, hogy vétózná a trédet emiatt. Előzetesen pedig, mint mondtam, amikor elfogadtuk mind a ketten, akkor nem volt még szó sem sérülésről, 2 nappal később írták ki, hogy balhé van. Pár hete ez a tréd még a sérülése előtt lefutott volna.
Egyébként épp Te mondtad: akkor vétózol trédet, hogyha a ligából 4 ember nem tartja fairnek. Ki volt az a 4?