Mivel mindkét csapat elég távol áll tőlem,így semlegesként annak drukkoltam,h egy végsőkig kiélezett csata legyen,ezt pedig maradéktalanul teljesítettél a felek,uh elégedett vagyok a látottakkal.Megvoltak a drámák,emlékezetes játékok,hibák... A Pats-nek szurkoltam kicsit,melyik ujjamat harapjam meg alapon.... NE szurkoló ismerőssel néztem,mondtam neki az elején,h az nyer,aki először támadhat.Ez a Giants volt,uh mondtam,h ne is kezdjen el szurkolni,vége is a meccsnek

Bejött

(És mivel madridista is a lelkem,elköszönéskor még odaszúrtam,h mielőtt beleélné magát,a reál sem lesz bajnok

Cs úgy,h érezze a törődést

Remélem az is bejön,aztán irány a lottózó

)
A meccsen megint bejöttek a máker apróságok a NY-nak,amik miatt se szeretem őket.A rájátszásban nagyszerűen játszottak,de emellett olyan kulcsfontosságú dolgok alakultak a kedvük szerint,h fájt. Persze,jó csapatnak van szerencséje,de akkor is

Itt is a végén az elejtett labdák Pats oldalon...meg amikor megszerezte a labdát a NE,de többen voltak a pályán,uh mégis folytathatták a támadást...korábban a SF ellen a végén rossz snap után mégis sikerült fű alól összeszedni és berúgni a győztes FG-t... Meg még volt néhány ilyen nagy jelentőségű apróbb dolog,ami náluk most éppen "befelé pattant". Persze tényleg nem cs ezeknek köszönhetik,de ellenszurkolóként idegesítő volt,h így kijöttek ezek nekik.(Tudva,h a balfék Dallasnál meg majdnem minden ilyenből cs a rosszabbik felére kerülnek annak a bizonyosnak... :/ ) (Igen,ott van a Pats oldalon az a bizonyos rontott FG,amivel végülis döntőzhettek,de ha azon a meccsen a Giants rúgja azt,akkor akár a földön fekvő labdát is elrúgják és egy kézen megpattanva tuti,h átment volna a lécek között/fölött

)