Ezen akkorát röhögtem:
http://larrybrownsports.com/football/su ... oms/113872
A Magicnek semmi nem jön össze mostanában

Azt hiszem erre mondják hazai pálya előnye
Bingo less than 90 seconds :
http://www.youtube.com/watch?v=IAX27G5zLK8
Egyébként én úgy vagyok az SB-vel, hogy legyen hasonló izgalmas meccs mint pár éve!Én is inkább Giantsnek szurkolok!Legyen kemény igazi csata, s hajrá D-k!
Figyelem 59 sor következik

Ezt el is veszthettük volna bőven, szerencsére a végén PP, Allen amikor nagyon kellett mindig döftek egyet

Illetve Fields kicsit homályosan látta a gyűrűt a végén

KG jól kezdte a meccset, a 15 pont 8 pati 3 assist teljesen rendben van!
PP egy külön kategória volt főleg a második félidőben, a 2 vitatott buzzerje közül az egyiket el kellett venni

Kár hogy a 3ast vették el, de mellette rengeteg hustle play, 34 évesen lefutott 1-2 Knicks játékost

Allen a végére a dagger tríííík, Rondo-n meg látszódott közel sincs 100%os állapotban, keveset vállalt, a második félidőre viszont többet támadta a gyűrűt, akciózott is!
Igaz Doc-nak igaza volt a ritmus hiányzott elől, de Rondo ennél csak jobb lesz!
Bass elég gyatrán dobott, viszont a 9 patija szép , JO üldögélt is sokat, most elég kevés volt!
A Knicks megnyerhette volna sokáig 9-10el mentek, de a második félidőre végre rendbe tettük a védekezésünket!A hibájuk továbbra is az, nincs semmi pad!És ha jól emlékszem tavaly is a Melo csere után negatívak voltak!Idén kőkeményen negatívak, a kérdés újra felmerülhet megérte-e Anthony a Knicksnek, úgyhogy Wilson Chandler (aki nagyon jól játszott), Felton (akivel jóval hatékonyabb volt STAT is), Gallinari (aki szintén egy shooter volt, s most konkrétan brutális statisztikákat hoz)!....
Melo jól játszott, bár a védekezés továbbra sem erőssége...

D'Antoni-nak voltak érdekes húzásai, Douglast elővette, miközben Lin hozott valamennyit, Toney meg csak a szokásos 0/3

Úgy gondolom D'Antonit le lehet cserélni, nagyon gyengén megy a Knicksnek, de nem tudom egy új edző mit képes kihozni belőlük, mert még ha fel is épül Davis, gyakorlatilag a rotáció elég szűk, s vannak "hasznavehetetlen" emberek bőven!
Az meg Tocy szerintem teljesen igaz, hogy akármi van, minket szeretne mindenki elkerülni!Jeff Gundy tökéletesen mondta, jelen pillanatban nehéz azt mondani , hogy mondjuk a Celtics képes eljutni a döntőbe mondjuk egy Philly-Bulls-Miami útvonalon, de viszont ha megvan a győzni akarás a fiúkban bárkit megverhettünk a PO-ban!Arra talán kevés a csapat, hogy átmenjen keleten, de ez is pillanatnyi forma kérdése!Persze mindenhez kell, hogy egészségesek legyünk!
Hirtelen ennyi maradék 20-25 sorban hajrá Celtics
Itt meg Rondo mint aki szipuzna
kanty írta:
Szimpatikus csapat ez a Nuggets. Liga elsők a pontokba, assist és még egy rakás statisztikába.

Plusz még a pad is elég erős. Idén is meglehet nekik a PO első kör.
Knicks meccsen láttam egy statisztikát, miszerint amióta Anthony a New Yorknál van a Knicks kevesebb meccset nyer és a Denver többet, mint vele, érdekes.
Ez köszönhetően annak, hogy kaptak 4 embert Anthonyért

(az okosok)
Chandler meg visszafog jönni az NBA-be már csak az a kérdés, Denver vagy Raptors (meg persze vagy valaki más, de ezek eddig a jelöltek)