Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezt már egy párszor elmagyaráztamerx írta:Sasi neked honnan van barca tv-d ?
Ezt honnan tudod?Petixy írta:A Milan nem 94es lesz,mivel Van Basten+Gulliték nyomják.2-3évvel előbbi
Azt mondták először a 94-es, aztán beálnak a maiak is.Mi az h 94/06?? 1994 és 2006 os csapatokból válogatnak össze egy csapatot vagy mi
1. Nincs barca tv-m, stream kénesasi1 írta:21.15 BarcaTVFernando írta:Elnézést a tudatlanságomért, de ez milyen gálameccs lesz a mai? És kik játszanak? És adja valami? esetleg stream-et tud valaki? Ezen a meccsen a mostani barca játszak vagy....? nem értem![]()
Tudatlan paraszt vok, tuggyátok
![]()
AC Milan 94/06 v Barcelona 94/06
21.15 BarcaTVFernando írta:Elnézést a tudatlanságomért, de ez milyen gálameccs lesz a mai? És kik játszanak? És adja valami? esetleg stream-et tud valaki? Ezen a meccsen a mostani barca játszak vagy....? nem értem![]()
Tudatlan paraszt vok, tuggyátok
Ez így vanCooltiszo írta:Sztem leszállhatnánk Decoról. Gyönyörűen játszott, iylen meccseken megengedheti magának, és megmutatta hogy mit is tud igazán, és hogy mennyi alázatot vállal a tétmeccseken.
Nana! Ne viccelodjunkRonaldinho 17 írta:Ritka gyenge egy meccs volt, remélem, hogy Larsson csak viccelődött tegnap, mert ha azt a kb. 38 helyzetét tényleg be akarta rúgni, csak úgy sikerült ahogy, akkor... ROHADT GYORSAN KÜLDJÜK NYUGDÍJBA MÁR MOST KARÁCSONYKOR!!! Evil or Very Mad
nekem is hasonló a véleményem
Egy-két rossz meccsből nem lehet sok tanulságot levonni! Akkor már Ronaldinhot is rég eladtuk volna (tavaly ősz)...Silvanus írta:Ritka gyenge egy meccs volt, remélem, hogy Larsson csak viccelődött tegnap, mert ha azt a kb. 38 helyzetét tényleg be akarta rúgni, csak úgy sikerült ahogy, akkor... ROHADT GYORSAN KÜLDJÜK NYUGDÍJBA MÁR MOST KARÁCSONYKOR!!!![]()
XY írta:Egy új, igényes Barcás lap készült! Link: http://forcabarca.atw.hu/ Nézz be, ne fogod megbánni!
Hamarosan nyereményjáték!